Huhhuijjaa!

Perjantai, palkkapäivä ja KESÄKUU. Voiko parempaa toivoa??
Lisäksi takana kunnon jumppapäivä, kämpän suursiivous, hengailua kaupungilla josta ostin maailman parhaimmat farkut :D sekä torilta tuoreita mansikoita ja mustikoita. Hyvä päivä kaikenkaikkiaan!

Aamulla kello pirisi kl 6.00 ja herääminen ei ollut lainkaan hankalaa, spinning ja core menivät molemmat hyvillä tehoilla jonka jälkeen painuin takas kotiin suihkuun ja aamiaiselle.

lorahti ”vähän” tota mehukeittoo.. :)

Aamiaisen jälkeen maksoin kaikki laskut, surffailin netissä ja päivitin biisilistaa BODY tunnille joka oli sitten kl. 11.00. Bodyn jälkeen jälleen kotiin suihkuun ja lounasta napaan. Kävin sen jälkeen Jennin kanssa kaupungissa rundilla ja ostin vihdoin kauan himotut dr.denim farkut. Oon lukenut monissa blogeissa hyvää palautetta näistä ja kaipasin hyviä istuvia ja MUKAVIA farkkuja. Nuo farkut päällä tuntuu kuin ei olis housuja lainkaan :D Torilta bongasin mansikoita ja mustikoita joita oli pakko ottaa laatikollinen mukaan.

KevyempiTurkkilainen + marjat = TÄYDELLISTÄ

Kaupungin jälkeen suuntasin kotiin jossa aloitin suursiivouksen ja sain sen tehtyä juuri ennen kuin piti lähtee kolmannen kerran Ladylle BodyCombattia pitämään. Tää oli mun viimeinen perjantai combat ja ensi viikolla tunti siirtyy tiistaille. Oli tosi hauskaa, vaikka väsymyksen johdosta meinas senat olla jo vähä sakasin :D
Käytiin vielä ruokakaupassa josta lähti 3 säkillistä safkaa jääkaapin täytteeksi. Väsäsin juuri jättisatsin loimulohi-rapu-salaattia :)

Kivaa Viikonloppua ja onnea ylioppilaille sekä muille valmistuneille!!


No Responses to “Huhhuijjaa!”

 1. Avatar Eve sanoo:

  Ne on ihan parhaita farkkuja! Mua harmittaa kun niiden matalavyötäröiset oli lopetettu ainakin välillä ja mulla hajos jo yhdet mun lempifarkut kun oli niin kovassa käytössä :D

  • Avatar Aino sanoo:

   Tarkoitatko sitä KISSY mallia? ostin ne eilen Carlingsista, sielä ei ollut paljon kokoja mutta jotain kuitenkin :)

  • Avatar Eve sanoo:

   Joo tarkotan just niitä! Mutta löysin onneksi tänään sellaiset helsingistä :) täällä niitä oli vaikka kuinka ja viimeks kun kävin vaasan liikkeessä niin mulle sanottiin ettei niitä enää muka valmisteta.

 2. Avatar Anumaaria sanoo:

  Kissyt on kyllä kivoja. Itse laitan ne kuitenkin farkkulegginssi-kategoriaan vaikka niistä takataskut löytyykin. Oli miten oli, Dr Denim on tehnyt hyvää työtä. :)

  • Avatar Aino sanoo:

   Jep,farkkuleggibsithän ne on, näyttää joltain lasten housuilta ennen kuin ne laittaa päälle :D katoin kokoa xs että ei ikinä mahdu mun koivista läpi mutta hyvin mahtu eikä kiristäny yhtään :)

 3. Avatar Anumaaria sanoo:

  Aino, voin sanoa että tiedän sua selkeästi ”isompia”, jotka tunkee koipensa xxs-kokoisiin kissyihin. Mulla on joko xs- tai s-kokoiset. En tykkää liian piukasta.Muistatko mitä noi maksoi Carlingisilla? Nellystähän saa tilata myös. Muistaakseni siellä jtn 45€:n kieppeillä.

Kommentoi