Life is Life!

Ja tällä hetkellä mun life on super kivaa! :) On jotenkin tosi hyvä fiilis, mikäs sen mukavampaa! 

Kävin tänään aamusta treenaamassa asiakkaitani ja yhden kanssa tehtiin treeni ulkona reippaillen, pääsin siinä itsekin urheilemaan samalla. Työni plussa puolia ehdottomasti :)
Joskus oon kuullut että joku haluaa Personal Traineriksi jotta pääsee itse treenaamaan paljon. No ei se nyt ihan niin kyllä mee. Suurimmaksi osaksi oon itse vaan ohjaajan roolissa enkä hikoile, mutta joskus jos lähdetään ulos juoksemaan tms. niin silloin tulee itsekin treenattua samalla.
Oon kohtapuoliin lähdössä kävelemään kohti WSC:tä ja siellä BodyStepMix viimeistä kertaa ennen uutta ohjelmaa. Kelasin tässä vaihtaa vielä jotain biisejä jos löydän hyviä ja jos ehdin :D 
Hyvä Ruoka – Parempi Mieli! Tämä kokonaisuus makaa nyt mun vatsan pohjalla ;)

Kommentoi