ZeroPoint

Poikaystäväni oli saanut ZeroPoint-sukat ja pitikin lähtee googlettamaan niistä lisää tietoa…

Laitoin sukat aamulla jalkaan hetkeksi, ne ovat ilmeisesti erityisesti palautumiseen, mutta taitaa olla hieman liian suuret mulle 😀 Voisin hankkia omat ja pitää aina iltaisin jumppien jälkeen. Onko jollain kokemusta??

Zero Point
Zero Point on lääketieteellinen aito kompressiosukka, joka tukee jalkoja ja niiden suonistoa, parantaa verenkiertoa, vähentää turvotusta ja tehostaa pohjelihaksen toimintaa.
Valmistuksessa käytetään Graduated Comression mitoitusta, joka ilmaisee tarkan kompressiopurituksen tason. Puristus on suurimmillaan nilkan kohdalla ja vähenee asteittain kohti säären yläosaa. Oikein tuotettu kompressio lievittää jaloissa rasituksessa syntyvää turvotusta, edistää verenkiertoa, joka edelleen parantaa jalan toimintaa ja edistää palautumista. Sukkia voidaan käyttää sekä urheilussa, työssä, raskauden aikana, matkalla sekä lääketieteellisessä käytössä.
Kompressiosukka ja -säärystin

  • Parantaa verenkiertoa
  • Parantaa lymfajärjestelmän toimintaa
  • Lisää energiaa. Parempi verenkierto lisää hapensaantia jaloissa
  • Nopeuttaa palautumista
  • Poistaa kuona-aineita sekä estää maitohappojen nuodostumista
  • Vähentää turvotusta
  • Tukee jalkaa vähentäen tärähdyksistä aiheutuvaa lihaskipua
  • Vähentää väsymyksen tunnetta jaloissa
  • Suojaa loukkaantumisilta
  • Kompressiotasot
    15-20mmHg: Lievä komressio parantaa jalan toimintaa. Myös lääketieteellinen käyttö.
    20-30mmHg: Keski kompressio urheiluun ja palautumiseen sekä päivittäiseen käyttöön. Myös lääketieteellinen käyttö.
    30-40mmHg: Vahva komressio erityisesti palautumiseen. Käytetään aluksi lyhyitä aikoja ja sen jälkeen jalan tuntemusten mukaan. Myös lääketieteellinen käyttö.
    Lääketieteellisestä käytöstä keskusteltava aina lääkärin kanssa!
    Sukkien koko määräytyy jalkaterän koon sekä nilkan ja pohkeet ympärysmitan mukaan. 



    8 Responses to “ZeroPoint”

    1. Johanna sanoo:

      Mulla ei ole noita, mutta omistan kolme paria kompressiosukkia. Mulla on GoCoCo-sukat, Newlinen kompressiosukat sekä More mile -kompressiosukat. Mun mielestä ne ovat mukavat, mutta en tunne suurta vaikutusta muuten…

    2. Anonymous sanoo:

      Mulla on just noi Zero Pointin sukat käytössä. Mitkään taikasukat ne ei tietenkään oo 🙂 mutta mun mielestä auttaa kyllä palautumiseen. Poikaystävän sukat on luultavasti sulle ihan liian suuret, ne saa olla niin napakat, että on vähän vaikea laittaa jalkaan./Maria

    3. Anonymous sanoo:

      MUlla 5 parit ja viime viikolla ostin nopeammin jalkaan vedettävän pohjesukan (säärystimen)-mahtavia tuotteita ja kestävät hyvin pesua.Ei turpoo jalka ja suonikohjutkaan ei haittaa. Suositellaan by doctors…every morning with Zero Point.

    4. Anonymous sanoo:

      Mulla on bvsportin BOOSTER säärystimet. Mulla ne on toiminu hyvin, loppu krampit kokonaan. Oma mielipiteeni on että lenkille säärystin ja sitten voi käyttää sitä juoksusukka mihin on tottunut. Ei tule turhaa kiristystä nilkkaan ja se pääsee liikkumaan vapaammin. Palauttelussa käytän Kompressiosukkaa.

    5. Anonymous sanoo:

      Mulla on noi Zeron uudet säärystimet joita saa nyt kaikissa eri väreissä. Googlasin kanssa tietoa ja päädyin tähän. Itsellä ollut ainakin hyötyä treenatessa puolikkaalle maralle ja myös palautumisessa. Käytin mustia Zero Pointin koko sukkia lomalennolla kun aina ennen jalat turposivat pahasti. Sukkien kanssa jalat pysyivät kunnossa. Zeor on suomalaiset, joten suosin niitä siitäkin syystä ja ovat hinnaltaa monia muita parempilaatuiset ja vähintään saman laatuiset. Olen kyllä ollut tyytyväinen!

    6. Anonymous sanoo:

      Sama juttu! Monia maailman merkkejä kokeilleena nuo suomalaiset Zero Point kompressiosukat vaikuttaa kyllä laadukkaimmilta! On ollut todella paljon apua myös työssäni jossa joudun paljon seisomaan. Urheillessa tietenkin, mutta viime aikoina on jalat jo sen verran tottuneet, että tulee käytettyä eri kompressiotasoa eri yhteyksissä. Vasemmassa jalassa oli aiemmin laskimotukos ja fysioterapeuttini näitä suositteli ja apu oli erittäin suuri heti alusta asti. Suosittelen!

    7. Anonymous sanoo:

      Uskomatonta mitä kompressiolla saa aikaan. Kokeilin kerran noilla bvsportin säärystimillä niin et oli vaan toisessa jalassa. Oli jo lenkin aikana uskomaton ero. Säärystin jalka paljon keveemmän tuntonen. Lenkin jälkeen se toinen jalka jossa ei siis ollut boosteria oli paljon väsyneemmän olonen ja kipeämpi. Heh pientä tieteellistä tutkimista.

    Kommentoi