Hoplaa!

Tullut muutamia kysymyksiä tuotteista joista olen maininnut viime postauksissa. La Nouba hillo, kalorittomat nuudelit ja ne karppitortillaplätyt on www.hiilariton.fi verkkokaupasta. Tilasin sieltä laatikollisen tavaraa testausmielessä ja täytyy sanoa että olin ihan tyytyväinen, tortillat oli tosi hyviä, ei oikeestaan huomannut mitään eroa. Nuudelit oli melkein parempia kun normaalit, ja noi hillot…ne maistuu hillolle :) En edes normaalista käytä hilloa missään, mutta ajattelin testata noita ja ne sopii hyvin puuron sekaan ainakin! Hillot siis sisältää melkein pelkkää marjaa eikä lainkaan sokeria. Nettikaupassa tuotteet on välillä loppu ja siksi ette ole varmaan googlettamalla löytänyt, kannattaa käydä välillä kurkkaamassa onko ”hyllyt täytetty”.

Tänään oon vetänyt 2 jumppaa; BODY & TBC. Kävin Bodyn jälkeen LadyLinen ”omalla” kosmetologilla värjäämässä kulmat+ripset ja oon oikeen tyytyväinen tulokseen, ei ainakaan näytä ihan haudasta revityltä kun katsoo peiliin aamulla!
TBC:n jälkeen kävin hierojalla ja nyt kiertää veri taas päähän asti ;)
On se loistava paikka kun kaikki löytyy saman katon alta!

Vakavaa :)


Kommentoi