PUURO

Puuro on monen vakio aamupala. Puuron sekaan voi laittaa melkein mitä vaan, joten nyt saatte jakaa omat reseptinne. Mitä te laitatte puuron sekaan? Mitä puuroa syötte mieluiten? :)

PS. Jos käytät maitoa puuroon, suosittelen testaamaan soijamaitoa, se on makeampaa kuin tavallinen ja sopii loistavasti sekaan :)

Oma suosikki sekamelska on :

KAURAPUURO (pirkka luomu kauralese) 

 • Raejuustoa
 • Alpron kevyt soijamaitoa
 • La Nouba sokeritonta mansikkahilloa
 • Muutama manteli
No Responses to “PUURO”

 1. ~Hanna~ sanoo:

  Kiitti soijamaito-vinkistä… en ole koskaan ajatellutkaan, että sitäkin voisi käyttää vaikka sitä latte-kahvissa käytänkin. :)Itsellä puuro sisältää kauraleseitä/-hiutaleita, raejuustoa, prodemaitoa ja mustikoita/mansikoita. Nams! :)

 2. Sofia sanoo:

  täällä syödään perustylsää puuroo valion marjakeittojen kera. Kiitos vinkeistä jos vähä piristäisin aamupalaani. Ja hey muuten – vähä sä vedit hyvän TBC tunnin eilen!

 3. Johanna sanoo:

  Omenaraaste kaurapuuroon, tosi mehukasta ja hyvää! :) Muuten kaurapuuro + säilykepersikat + pakastevadelmat + tietty kardemummaa on hyvää. En käytä maitoa, enä soijamaitoa.

 4. Sofia sanoo:

  Mun puurosuosikki on perus kaurapuuroa + marjoja + raejuustoa + tavallista maitoa. :)

 5. Anonymous sanoo:

  NAM! Hei mistä ostit niitä mama lupe’s karppi tortilloita ?: ) asun vaasassa

 6. Anonymous sanoo:

  Aamukaurapuuro on parasta ihan sellaisenaan! joskus voi herkutella lisäämällä pienen voinokareen. ja toi kardemumma kuulosti herkulta :P

Kommentoi