Trinity

Moikkaaa!
Sunnuntai on kyllä yksi lempparipäivistä kun ei tarvi katsoo kelloa lainkaan ja voi tehdä mitä huvittaa! Tänään sai nukkua vielä tunnin ekstraa kellojen siirtämien ansiosta, heräsin tätä nykyistä aikaa klo 11.30 :) La-Su välisen yön nukunkin aina jotenkin tosi sikeesti, varmaan juuri siksi kun tietää alitajunnassa ettei sunnuntaina tarvi herätä herätyskelloon!

Team Trinity aikoina me nähtiin J:n ja L:n kanssa päivittäin jopa useaan kertaan ja oltiin muutenkin kokoajan yhdessä! Nykyään kun kaikilla on omat työt ja menot niin ei ehditä hengailla kovin usein. Jennin kanssa nyt nähdään tietty duunissa jne… Eilen meillä oli kuitenkin ”treffit” Lauran luona, L oli tehnyt superhyvää ruokaa ja oli muutenkin kiva jutella pitkästä aikaa! Katseltiin tuttuun tapaan vanhoja kisavideoita yms. Tällöin tulee aina ikävä noita aikoja..Treenejä, kisoja, leirejä..  <3

Tässä meidän viimeisin SM-kilpailu! Tunnistatteko mut?? :)

..Ja tässä Maajoukkueleirin näyttötilaisuudesta :)

                           


No Responses to “Trinity”

  1. Avatar Leena sanoo:

    Wau, ootte tosi hyviä!

Kommentoi