Hyvä Treeni, Parempi Mieli!

Tiistai takana ja oikeen putkeen mennyt tääkin päivä. Se on kumma kuinka pienet uudistukset antaa paljon uutta motivaatiota 🙂 Tänään oon pitänyt aamulla SpinningBodypumpin ja nyt illalla Bodystepin sekä RPV tunnin! Molemmilla iltatunneilla tupa täynnä ja huikee fiilis! peukku sille!

Huomenna pääsen vihdoinkin pitämään mun tunnin WSC:llä aamupäivällä klo 11.00 Bodyattack 45 + Core 30. Hyvä yhdistelmä luulisin, huomenna selviää. Iltapäivällä 16.30 TBC LadyLinellä!

Asiasta toiseen…Katson tässä parhaillaan X-Factoria ja on kyllä aivan mahtavia laulajia tuola kisassa, menee kylmät väreet kun kuuntelee. Vähä eri meininki kun näissä suomen skaboissa, valitettavasti 😀

Nyt käyn ottamassa mun piirakan uunista nami nami!


One Response to “Hyvä Treeni, Parempi Mieli!”

  1. Vilkas sanoo:

    Nyt kun on muutaman kerran tuota steppiä käynyt tekemässä niin täytyy antaa kommentteja. Nykyinen steppi on itsessään jo aika raskas verrattuna edelliseen ohjelmaan. Ja lisää raskautta tuo tietysti athletic-osuus. Oon kyllä tykännyt silti tuosta uudesta versiosta, vaikka ei meinaakaan kunto riittää 😀 Tässä juuri kuuntelin musiikkia ja tuli edellisen ohjelman biisejä niin tuli kyllä ikävä sitä ohjelmaa. Se oli musta paras mikä on hetkeen ollu ja siinä oli speed ja partystep hauskoja, mutta nykyisessä ne on aika tylsiä. Aika paljon myös musiikki siis vaikuttaa mitkä osuudet on kivoja vetää.

Kommentoi