FIIIIILIS!!

Huomenta!

Nyt ollaan jo niin lähellä lauantaita että voin alkaa fiilistelemään tääläkin kunnolla.

15.10 Lauantaina meillä on LadyLinellä Avoimet Ovet! Tarkoittaa että kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan palveluitamme veloituksetta klo 10.00-18.00!

Lisäksi kauan odotettu uusi, upea, iso jumppasalimme otetaan virallisesti käyttöön tuolloin. Ne jotka eivät ole jäseniä saavat ottaa jäsenyyden vielä vanhaan hintaan, eli tämän jälkeen hintamme nousevat. Kaikki uudet jäsenet saavat myös yhden ilmaisen Personal Trainer tapaamisen.
Ryhmäliikuntapuolella uutuustunteja kl 13.00 AfroPowerDance, 14.00 PowerStrip tunnit ja klo 16.00 minä ja jenni tykitetään yhdessä BODYSTEPpiä joka on mukana uudessa aikataulussa ensi viikosta lähtien! Näiden lisäksi mulla on normaaliin tapaan klo 10.15 Spinning 45 sekä kl 11.15 Body tunnit ja meikäläinen saa kunnian olla ensimmäinen joka pitää jumpan uudessa salissa tjohoo 🙂
Tarjoamme myös herkullista mutta terveellistä syötävää!

Ryhmäliikuntapuolella myös paljon muita tunteja mm Lastenjumppaa,Bodyvive, Bodypump,Core,Zumba,Bodybalance…

Uusi ryhmäliikunta-aikataulu astuu voimaan heti sunnuntaina 16.10 ja aikataulu on tulossa myös nettiin näkyville tänään + Ladylla on nyt niitä paperiversioita saatavilla.

KAIKKI MUKAAAAAAAAAN =)


6 Responses to “FIIIIILIS!!”

  1. johanna sanoo:

    voi harmi mä oon hesas viikonloppuna ku uus sali avataan mut maanantaina sit heti bodyattackiin ja tsekkaamaan uus sali 😀 !

  2. Anonymous sanoo:

    jee! opiskelen kuortaneellaa ja on jo kauheita vierotuksia sun ja jennin stepistä niin nyt pääsee sit vloppuna vähän lievittämään sitä 🙂

  3. Anonymous sanoo:

    En löytänyt netistä minkäänlaisia kuvauksia afrodancesta ja powerstipistä. Ensimmäinen nyt varmastikin on tanssia mutta tuo jälkimmäinen ei ainakaan minulle sano mitään..Millainen tunti mahtaa olla kyseessä?

  4. Aino sanoo:

    Moi!Yritän fixata tänään kuvaukset nettiin molemmille tunneille 🙂

  5. Aino sanoo:

    POWERSTRIP® on hauska ja vapauttava treenimuoto joka vahvistaa sekä meiltä että kehoa! POWERSTRIP® konseptoitu tanssitunti jossa pääpaino on liikkumisen ilossa ja yhdessäolossa. POWERSTRIP® on tarkoitettu kaikille ja kaiken ikäisille. Tunnin tarkoitus on uskaltaa vapauttaa keho ja mieli!

  6. Aino sanoo:

    Afropowerdance® on täydellinen sekoitus tehokasta kuntoilua ja tanssia! Afropowerdance® on tanssitunti, jonka voimakkaat ja vapauttavat liikkeet tekevät tunnista erilaisen verrattuna muihin koreografisiin tunteihin. Suuret, rennot liikkeet sekä matala painopiste ja monet toistot takaavat rennon fiiliksen ja tehokkaan treenin. Afropowerdance® -tunnin hyödyt ovat monet: kunto sekä energiankulutus kohenevat, reidet, takapuoli sekä selkä voimistuvat ja selän ja hartiaseudun liikkuvuus paranee. Lisäksi jalanpohjat voimistuvat, sillä tunnilla ollaan paljain jaloin!

Kommentoi