TJ 4!!

Moi! Pitkästä aikaa, pahoittelut surkeasta päivityksestä yritän parantaa tapani :)  Koko viikon ollut melkoista hässäkkää ja kiirettä että ei oo paljon ehtiny bloggailua ajatella!

Olin siis viime viikolla viimeisellä PT-jaksolla joka sisälsi mm loppukokeet! Tulokset tulevat parin viikon kuluttua! Koulutuksen jälkeen olikin juhannus ja suunnattiin kohti Jämsää eli Himos Festareita! Oli superkiva juhannus kavereiden kanssa! Tämän viikon oon hoidellu viimesiä asioita ennen lomaa…Huomenna olisi muutto edessä, enkä oo edes aloittanut pakkaamaan, nice =)

Tuntuu että viime viikkoina on treenailutkin olleet aika epäsäännölistä! Ensi viikolla voinkin sitten aloittaa tekeen vähän erilaisia treenejä ja uskon että jumpat jää aika vähälle, koska niitä saa jumpata sitten taas koko vuoden ;)

Miten teidän juhannus meni??

Tässä pari juhannuskuvaa vielä hahaaaa :D


Kommentoi