Tiistai

Hei!

Nonnii, nyt on taas jumpattu oikeen huolella :) Aamulla spinuu ja pumppia ja illalla steppiä sekä rpv:tä! Sain jopa tehtyä tänään hieman uutta steppi ohjelmaa. Löysin läjän hyviä biisejä joten homma meni aika nopeesti!

Mulla on ollut eilen ja tänään syke normaalia korkeemmalla. Nousee jopa maksimi sykkeeseen mitä ei tapahdu yleensä jumpissa/spinussa juuri koskaan! Pidin vloppuna tosiaan pari päivää lepoa urheilusta…Mietin jos kroppa reagoi jotenkin siihen kun kerrankin pääsee hieman palautumaan niin sitten se treeni tuntuukin jossain kuten pitäisi. Tai sitten meen vaan kokoajan ylikunnon rajoilla ja johtuu siitä…
Katsotaan miten käy.

Hyvää Yötä! :)


No Responses to “Tiistai”

  1. Avatar Anonymous sanoo:

    Mulle käy kanssa noin! Jos tulee pidettyä välipäiviä enemmän kuin yksi, niin seuraavalla kerralla sen kyllä huomaa. Sykkeet nousee ihan erilailla ja tuntuu että kehossa on paljon enemmän energiaa! :)

Kommentoi