Treenit

Tämän viikon urheilut näyttäisi näillä näkymin tältä :

MA: BodyAttack,Spinning,Core
TI: Spinning,BodyPump,Step,RPV
KE: TBC, SpinnBP, BodyStep30, Core
TO: PK-lenkki, Body,BodyStep
PE: LEPO
LA: Spinning,Body
SU: LEPO

:)

Oon aloittanut käyttämään taas sykemittaria säännölisesti. Mielenkiinto heräsi kun sain omat tarkat sykerajat selville! Yksi juttu mihin oon kiinnittänyt huomiota on myös se että vaikka vedän 3-4 h treeniä päivässä ei energiankulutus ole kuin n. 1000kcal päivässä …Siis liikunnalla kulutettua energiaa!
Joten jos treenaa esim. 1h päivässä ei se nosta energian tarvetta kuin n. 300-400 kcal lisää per päivä(riippuu toki treenistä, henkilöstä, kuntotasosta jne). Tässä taas korostuu se että jos vaikka haluaa pudottaa painoa on ruokavalion tärkeys 80% ja liikunnan ”vain” 20%!
Kuulen usein lauseita että ”Sä varmaan saat syödä ihan mitä vaan kun treenaat noin paljon” … Juu en todellakaan, vaan katon aika tarkkaan mitä suuhuni laitan :)


Kommentoi