Maanantai

Tässä sitä taas ollaan, maanantai aluillaan. Hieman normaalista poikkeava tosin, meen tänään töihin vasta kl. 14 pintaan, joten aamu on mennyt rennosti.

Teen tässä samalla uutta CORE ohjelmaa joka pitäisi vetää tänään illalla. Menossa biisien valitsemistilaisuus ja tällä hetkellä listalta löytyy mm. Italo Brothersia (ei stamp on the ground, sorry J), Britney,Jennifer Lopez feat. Pitbull, Roxette, Jessie J ja Rihanna. Vielä pitäisi muutama kappale valita ja sitten suunnitella sisältö! 
Tämän päivän urheilu-osuus näyttää seuraavanlaiselta : Body, BodyAttack, Spinning+Core. Olin ajatellut tehdä treenin aamulla mutta sänky tuntui niin paljon mukavammalta ja lisäksi päivästä olisi tullut turhan pitkä ja raskas jos olisin lähtenyt jo aamusta liikkeelle! 
Nyt jatkan CORE hommia! Ihanaa maanantaita kaikille 😉



4 Responses to “Maanantai”

  1. Anonymous sanoo:

    Tiedätkö onko bsn thermonex hyvä ? Etsin hyvää rasvanpolttajaa (:

  2. Aino sanoo:

    Moikka! Itseasiassa oon kokeillut kyseistä thermonexia parikin kertaa. Tuotteesta (kuten kaikista muistakin rasvanpolttajista) saa lisätehoa rasvanpolttoon jos ruokapuoli+treenit on muuten kunnossa, mutta yksinään se ei kyllä toimi. Kaikista paras rasvanpolttaja mun kokemuksen mukaan on kuitenkin Atrophex! Kirjoitin viime vuoden puolella postauksen lisäravinteista otsikolla ”the aikataulu”.

  3. Anonymous sanoo:

    Heippa! Mistä tunneista pidät itse eniten ja mitkä ovat parhaita jos haluaa polttaa tehokkaasti rasvaa? Onko tehokkaampaa tehdä paljon lihaksia (esim. Bodypump), eikö lihakset polta rasvaa ihan lepotilassa myös? vai polttaako esim. spinning enemmän?

  4. Aino sanoo:

    Itse pidän kaikista tunneista 🙂 Vaihtelu on hyvästä! Rasvanpolttoon tarvitaan sekä aerobista harjoittelua (jumpat,spinning,juoksu) että myös lihaskuntoharjoittelua (kuntosali,BodyPump). Paras on siis yhdistää nämä kaksi.

Kommentoi