Hip Hei!

Tänään on ollut oikeen onnenpäivä! Me ostettiin AUTO tai siis en mä ostanut, vaan poikaystävä, mutta kuitenkin :D! Vihdoinkin… Oon ollut niin kypsänä tähän polkemiseen/kävelemiseen edestakas koti-LL-WSC 🙂 Nyt pitäis elämän helpottua hieman, hän lupas että saan käyttää sitä aina kun meen töihin jne..=)

Tiistai on sisältänyt 3,5 h erilaisia jumppia (Spinning,BodyPump,Step&Body,RPV).
Aamutuntien jälkeen lounastin Thai Housessa, kuten varmaan huomasitte. Se on tosi hyvä paikka, paljon valinnanvaraa ja hyvää sapuskaa. Jos ei halua vetää riisi/hiilarimättöä voi korvata riisin noilla kasviksilla ja lisätä siihen sitten lihaa tai kanaa mukaan! nam nam!

Tein tänään myös Steppi ohjelmani loppuun sekä uuden RPV tunnin..siihen sai taas aikaa kulumaan,mutta oli aika tehokas kyllä jos saa näin itse sanoa =) Yritän välttää RPV ja Body tunneilla sitä että junnataan pieniä lihasryhmiä vuorotellen. Jos tekee montaa eri lihasryhmää samalla ja muutenkin toiminnallisia liikkeitä niin syke pysyy ylhäällä myös lihaskunto-osuudessa = tehokkaampaa! Nyt alkaa muutenki kaikki uudet ohjelmat olla tehty, jee!

Huomenna luvassa TBC aamupäivällä ja iltapäivällä SpinnBodyPump60 + CORE!

väsynyt sankari 🙂

Sweet Dreams!


3 Responses to “Hip Hei!”

  1. Sofia sanoo:

    Kyllä auto helpottaa arkea huomattavasti, me ei pärjettäis ilman (vaikka paljon kävelen ja poljenkin).

  2. gretu sanoo:

    Kyllä sä oot aika väsyneen näkönen, nukkuisit vähä enemmän 😀

  3. Aino sanoo:

    Sofia : näin on!Gretu : tiedät kyllä että ei tästä enää paljo enempää voi nukkua 😀

Kommentoi