MOI

Hyvää iltaa! Touhukas viikko on jatkunut myös tänään… Tietenkin kun olisin saanut nukkua myöhään niin heräsin jo siinä 8 pintaan aamulla ihan pirteenä! 
Ehdin siinä sitten puuhailla kaikenlaista ennen kuin piti lähteä töihin jumppa hommiin! Mä en tiedä mikä siinä on, mutta mulla tulee melkeen aina kauhee kiire ja tuun kauheella vauhdilla töihin, vaikka tosiaan olin herännyt aikoja sitten ja jopa ajattelin että no tänään lähden ajoissa niin että kerkeen rauhassa vaihtaa vaatteet jne…no ei mennyt ihan putkeen 🙂
Pääasia tietty on että oon kuitenkin ajoissa sielä salissa! Koskaan en oo myöhästynyt/nukkunut pommiin tms. omalta tunnilta…kop kop kop =)

Tulin kotiin n. tunti sitten WSC:n puolelta missä mulla oli Spinning ja RPV, joten voin kertoa että keskiviikko iltaisin jalat on hyvin hapoilla ton tunti yhdistelmän jälkeen. Tammikuusta mun keskiviikot muuttuu hieman ja saan vaihtelua! oon nimittäin vetänyt ”muutamat” RPV tunnit tänä syksynä:)
..Poikaystävä onneksi tuli hakemaan jumppien jälkeen, ettei tarvinut kävellä/polkea ja sitten haettiin vielä SUBilta iltapalaa, NAMMMMM 🙂

Huominen päivä aloitetaan Spinning 30 + Body Pump 60 setillä, en oo vielä vetänyt tätä uutta Body Pumppia kokonaan joten pitää herätä aamulla vielä opettelemaan viimeset biisit, onneksi oon tosi nopee oppimaan joten ei tarvi ihan kauheen aikasin nousta kuitenkaan!

Öitä 🙂


Kommentoi