BIISIT JOISTA JENGI DIGGAA!

Asia, josta saan kaikista eniten positiivista palautetta on ohjauksissa käyttämäni musiikki. En tiedä käykö mun tunneilla vaan saman musiikkimaun omaavaa jengiä vai onnistunko valitsemaan biisit, jotka toimivat hyvin vaikka genre ei välttämättä olisi just sitä ominta.

Anyway, on tullut höpistyä useaankin otteeseen, kuinka tärkeää musiikki mulle itselle on treenatessa ja se onkin aina noiden kaikkien omien tuntien suola ja sokeri. Kaikki lähtee aina siitä, että alan etsiä musiikkia ja lyön listalle mahdollisia kandidaatteja (biisejä) joista sitten alan kasata lopullista listaa. Biisejä tulee miksailtua niin, että ne sopivat kestolta ja tempoltaan suunniteltuun treeniin! Mitä treenin suunnitteluun tulee, saan paljon inspiraatiota musiikista. Kun kuulen biisin, usein mulle tulee heti visio millainen liike tai treeni siihen sopii!

Omia tunteja ja noita biisejähän mulla on vaikka hur mycket, mutta yksi kaikkien aikojen lemppari on spinning, joten ajattelin heittää ilmoille nykyisen tunnin biisilistan!

Tässä on nyt listassa biisit järjestyksessään alkaen kahdesta lämppäristä. Tunnin sisällä on myös yksi palautuskappale sekä lopussa yksi biisi, jonka aikana jäähdyttelyt sekä venyttelyt! Muokkailen tosiaan rytmejä itse, joten tempot vaihtelevat paljon enemmän kappaleiden välillä kuin se pelkästään näitä kuuntelemalla tulee ilmi, mutta ehkä joku nappaa yhden tai kaksi biisiä omalle treenilistalle kuunteluun!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi