Happy Place #3

Nonniiin, aika arvuutella meikäläisen kolmas ja viimeinen onnen paikka ja viedä Indiedaysin ja Microsoftin kamppanja päätökseen. Kaksi aikaisempaa ovat olleet aika helppoja, joten tässä on ehkä vähän enemmän haastetta. Vakkarilukijoille tämän kyllä pitäisi olla melkoisen helppo arvata. Valitsin tämän mun Happy Placeksi, koska tykkään pyöriä ja katsella kaikkea uutta ja kivaa, mitä paikalla on tarjota. Vihje on siis se, että shoppailen kyseisessä mestassa todella usein.

Otettu Lumia Selfie -sovelluksella

Muistakaas jälleen, että osallistuminen kilpailuun tapahtuu täällä, eikä kommenttiboksissa. Oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme Lumia 735 -älypuhelinta ja seitsemän MD-12-kaiutinta! Kaiuttimen voi voittaa myös instagramissa jakamalla oman happy placen #Lumia735 ja #laajempinäkökulma -tägeillä Instagramiin, sillä hashtagien perusteella palkitaan parhaat selfieiden napsijat MD-12 -kaiuttimilla (jaossa 5 kpl). Kuvat tulevat tägien kautta myös kampanjasivulle näkyviin!

Toivotan kaikille onnea kilpailuun!


13 Responses to “Happy Place #3”

 1. Sonja sanoo:

  Moi,

  Postauksessa ei oo näkyvissä linkkiä kampanjasivulle?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   nyt pitäisi toimia? =)

   • sonja sanoo:

    No itse asiassa se oli ok sen jälkeen kun olit kommentoinut, mutta nyt kun olisin osallistunu, linkki oli taas poistunut :(

 2. Anu sanoo:

  Punnitse ja Säästä :D

 3. Eini sanoo:

  Ruohonjuuri

 4. Tee sanoo:

  Sattuipa sopivasti, että kävin tuolla juuri eilen ensimmäistä kertaa ikinä, muuten en kyllä olisi arvannut! Sinun blogistasi se vinkki löytyi, mistä tiettyjä ainesosia pitää etsiä. Kiitos!

 5. katsku sanoo:

  Näyttää Ruohonjuurelta! :)

 6. Ama sanoo:

  Punnitse & säästä veikkaan.

 7. Maija Härkönen sanoo:

  punnitse ja säästä :)

  -Maija

 8. Sofia Haglund sanoo:

  Veikkaisin kyllä että tämä paikka on Vaasan Ekosoppi!

 9. Sarianna sanoo:

  Vaasan Ekosoppi! :)

 10. IK sanoo:

  Ekosoppi kenties

 11. tuikku sanoo:

  Ruohonjuuria veikkaisin?

Kommentoi