3 asiaa joita et tiennyt minusta

Moikka! Kello vetelee jo yli kymmenen, mutta ehkä joku on vielä hereillä ja jaksaa lukea blogeja! Mä tykkään itse lukea blogeja iltaisin rauhassa, kun ei ole enää kiire mihinkään. Tapaan aloittaa uuden viikon aina kunnon treenisetillä ja tänäänkin on tullut urheiltua 3,5 tuntia. Tämä viikko tulee olemaan treenien osalta hieman erilainen, sillä saan (joudun?) pitää ruhtinaaliset 2 lepopäivää helsinki-reissun vuoksi. Kaikille jumppakavereille tiedoksi, olen siis poissa kuvioista perjantaina ja launtaina. 🙂

Ajattelin kuitenkin kertoa teille vielä muutamia juttuja, joita ette tienneet minusta. Mun mielestä näitä on hauska lukea muiden blogeista, joten siitä innostuneena teen itse samanlaisia paljastuksia..Nämä eivät niinkään ole luonteenpiirteitä, vaan lähinnä hauskoja tapahtumia, joita muuten meikäläisen elämässä riittää!

DSC01784

Olen pyörtynyt kesken urheilusuorituksen. En tiedä voiko tätä kutsua pyörtymiseksi, mutta jonkunlainen tajunan katoaminen tapahtui kesken kilpa-aerobic kilpailusuoritusta. Tipahdin pariksi sekunniksi, jonka jälkeen jatkoin, kuin mitään ei olisi tapahtunut. En oikein muista kunnolla koko hommaa, mutta videolta katsottuna oli aika hauskan näköinen tapahtuma.

371_103284380576_5185_n

Olen kävellyt ilman kenkiä, siis paljain jaloin noin -20 asteen pakkasessa yökerhosta kotiin. En oikeen tiedä mikä jutun juju oli, sillä kengät oli kädessä, mutta en jostain syystä jaksanut enää kävellä korkokengillä niin päätin ottaa ne pois. Seuraavina päivinä oli niin kipeät jalanpohjat etten päässyt kävelemään lainkaan. 😀 Samalla keikalla luulin kadottaneeni kotiavaimet ja joudin ajaa vielä taxilla kaverin luokse, kun riisuin takin kaverin luona, avaimet roikkuivat mun kaulassa. 😀

Olen erittäin harvoin sairaslomalla, mutta eräänä kesänä jouduin olemaan viikon pois töistä, sillä olin sählännyt itselleni jäätävän mustan silmän! Tapahtuma oli vielä sopivasti juuri juhannuksen aikoihin ja en vain voinut mennä sen näköisenä ohjaamaan jumppia. 😀 Kuulin vielä jälkeenpäin huhuja, että olin kuulemma ollut sairaslomalla ”burnoutin” vuoksi. Kaikkea sitä keksitään ihan tyhjästä. 

IMG_5518

Öitä!


One Response to “3 asiaa joita et tiennyt minusta”

  1. Nimetön sanoo:

    Varifrån had du fått blått öga?

Kommentoi