Jumppajuttuja

Heippa! Tiistai taitaa olla mun tehokkain treenipäivä tällä hetkellä. Nyt oon taas päässyt Spinning-Bodypumppaamaan kuukauden päivät kun olkapää ollut jo parempi. Tosin hommasta on kyllä jäänyt jotain toistaiseksi pysyviä vauroitoita, kun en pysty edelleen tekeen rintabiisiä suuremmilla kuin 5+5 kg per puoli. Alussa tuntuu että vois heitellä tankoa ilmaan kun se on niin kevyt, mutta jossain vaiheessa toinen käsi/olka hyytyy ihan totaalisesti ja tulee outo ”kipu”mukaan. Täytyy toivoo että se menis jossain vaiheessa kokonaan ohi ja pääsisi normaaleihin painoihin jotka on siis aiemmin olleet 10+10kg per puoli. Sama ongelma tuntuu hieman ojentaja kappaleen tanko osuudessa, ei tosin yhtä pahasti.

Oon mixaillut kaikkia muita LesMills-ohjelmia paitsi BODYPUMPia. Tämän illan BODYCOMBATia mixasin seuraavasti:

T3 Because the night – BC 45
T5 Nessaja – BC 50
T6 The black pearl – BC 43
T7 You’re going down – BC 47 
T8 See the light – BC 45

Oon tykästynyt tosi paljon tuohon kolmosbiisiin, hyvä kappale ja koreo. Etenkin se kohta missä lyödään suoria ja tehdään väistöliike perään on hauska! Muistaako joku muu?
Tuo kutonen on varmaan yksi käytetyimpiä biisejä mixauksissa, mutta päätin ottaa sen mukaan ainakin muutamaksi viikoksi. See the light oli ensimmäistä kertaa käytössä ja sekin oli näppärä setti. Biisi ainakin tuo aina fiilikset, vaikkakin oon leimannut sen jotenkin BODYATTACK kappaleeksi, niin toimi toki myös combatissa.
Combatin jälkeen tempasin vielä erittäin hikisen RPV tunnin. Tykkään tästä nykyisestä ohjelmastani, oon saanut mielestäni hyvän kokonaisuuden aikaiseksi.


4 Responses to “Jumppajuttuja”

  1. Janna sanoo:

    Ooooo olisimpa ollu combatis!!! 🙂

  2. Siiri sanoo:

    Oos nyt varovainen sen olkapään kanssa! Ja Vau, miten upea nainen oot!

  3. Nipsu95 sanoo:

    heeii sul on tosi mukavan olone tää blogi ! :))nipsu95.blogspot.fi/

  4. Sara sanoo:

    Mulla on just sama juttu mun olkapäässä BodyPumpissa 🙁 rinta- ja ojentajabiisissä tuntuu kipu olkapäässä. Loukkasin mun olkapään pari kuukautta sitten. Muuten ei ole mitään ongelmia mut just noissa en pysty tekemään yhtä isoilla painoilla mitä mulla ennen oli.

Kommentoi