WORKOUT WITH AINO

Instagramin puolella onkin jo tullut kerrottua, että olen lanseerannut uuden treenivalmennuksen yhdessä Fitclub Finlandin kanssa! Instagramissa tekstikenttä on aina rajallinen, joten kirjoitan tähän postaukseen tarkemmin mistä on oikein kyse. Tuntuu mahtavalta tehdä tällainen valmennus, jonka takana voi seistä hyvällä omalla tunnolla. Tämä elämäntyyli on sellainen, jota itse elän ja jonka olen kokenut todella toimivaksi. Tykkään treenata kovaa, näyttää sporttiselta, mutta myös nauttia elämästä ilman liian tiukkoja sääntöjä ja rajoitteita. Jos tällainen kuulostaa hyvältä, toivon että voin antaa myös sulle avaimet samaan lopputulokseen.

Workout with Aino on siis treenivalmennus, jossa ohjaan sinulle jokaisen treenin alusta loppuun. Kaikki treeni tehdään musiikin tahdissa, joten kyseessä on siinä mielessä uniikki juttu, että saat sekä musiikin tuoman hyvän fiiliksen, musiikin tuomat tehot (esim. tempo pysyy paremmin yllä vs. ilman musiikkia) sekä laadukkaan ohjatun valmennuksen koko treenin ajalle. Nyt voit siis tulla mun jumppaan asuit missä tahansa! Treenit voi suorittaa missä tahansa ja milloin sinulle parhaiten sopii. Tarjonnassa on treenejä pienellä välineistöllä sekä täysin ilman välineitä tehtäviä tehojumppia.

Workout with Aino – treenit ovat taattua ”aino laatua”. Jos tykkäät mun ohjaustyylistä ja mun suunnittelemista treeneistä, tykkäät myös näistä. Haastetta riittää myös kokeneemmallekin treenaajalle, mutta kuten aina, kaikki treenit voi soveltaa moneen eri tasoon sopivaksi. Jos et ole tehnyt mun treenejä aiemmin, mutta haluat kokeilla niitä, silloin valmennuspolku kannattaa aloittaa START-paketista. Jos olet tehnyt mun treenejä tai haluat tehdä jumppia esimerkiksi muun lajin ohessa, voit hypätä suoraan BODYWEIGHT tai BOOTY & LEGS – valmennuksiin. Tulossa on myös muita paketteja sen mukaan minkälaisille jumpille näyttäisi olevan tarvetta ja toiveita.

Näissä paketeissa ei siis ole ruokavaliota. Vaikka ruokavaliolla voi joskus olla paikkansa niin haluan näyttää, että voit voida hyvin, tuntea olosi hyväksi ja energiseksi sekä näyttää hyvältä myös ilman tarkkaa ruokavaliota. Näillä treeneillä muokkaat kehostasi timmin ja kestävän, saat lisää energiaa arkeesi ja innostut treenaamisesta! Syö hyvin, treenaa tehokkaasti ja lepää riittävästi, etkä voi epäonnistua. 🙂

Start – valmennuksessa (välineet: käsipainot+ minikuminauha) Tutustutaan ryhmäliikunnan maailmaan tai vaihtoehtoisesti aloitellaan treenit tauon jälkeen! Sinun ei siis tarvitse pelätä sotkeutuvasi liian monimutkaisiin askelkuvioihin, sillä valmennus sopii loistavasti aivan aloittelijallekin ja huomaat nopeasti kuinka sekä taitosi että kuntosi kehittyvät!

Alusta loppuun asti ohjatuissa kokopitkissä harjoituksissa mennään tehokkaasti eteenpäin mukaansatempaavan treenimusan tahdittamana – tämän valmennuksen myötä innostut liikunnasta aivan uudella tavalla, kuntotasosi nousee ja saat lisää energiaa arkeen!

Kuusi viikkoa kestävä valmennus on nelijakoinen ja yksi treeneistä on pyhitetty kehonhuollolle, eli Flexibility treenille, joka avaa ihanasti kehon jumeja olematta kuitenkaan ”tylsää venyttelyä”. Treenivälineiksi tarvitset vain käsipainot sekä minikuminauhan. Ajan ja paikan harjoittelulle päätät sinä itse – nämä treenit suoritat helposti missä ja milloin vain!

Treeniohjelmaasi on koottu kehonhuollon lisäksi kaksi koko vartalon harjoitusta, yksi kipakka pakaratreeni sekä yksi coreen ja rasvanpolttoon keskittyvä harjoitus. Treenit noudattavat vuoroviikoin kahta eri ohjelmointia, joten vaihtelevuutta ja nousujohteisuutta ei Startista tule puuttumaan!

START-paketin jumpat:

Total Body Workout 60 – Koko vartalon tehokas treeni, joka sisältää 20 minuutin askellus osuuden ja 35 minuutin lihaskunto-osuuden, jonka painopiste on ylävartalon lihaksistossa. Tämän treenin avulla parannat kestävyyttäsi, opit ryhmäliikunnassa käytettävää termistöä, kulutat hurjan määrän energiaa ja kiinteytät samalla kehoasi. Välineet: 1-5 kg käsipainot.

Booty Burn Workout 30 – Pakarapolte on taattu! Lyhyt, mutta tehokas treeni alavartalolle ja etenkin pakaroille. Tässä treenissä ei tehdä vaikeita koreografioita, vaan keskitytään treenaamaan yksinkertaisen tehokkaasti, hyvän musiikin tahdissa koko harjoitus läpi. Lyhyt alkulämmittely, jonka jälkeen tehdään 4 x 5 minuutin kiertoharjoitus. Välineet: minikuminauha & tuoli/koroke

Fit Body Workout 30 – Koko vartalon lyhyt tehotreeni! Samanlainen harjoitus kuin Booty Burn, mutta tällä kertaa kuormittuu koko vartalon lihaksisto. Lyhyt alkulämmittely, jonka jälkeen tehdään 4 x 5 minuutin kiertoharjoitus. Välineet: 1-5 kg käsipainot.

Cardio Core Workout 30 – Rasvanpolttoa, kalorinkulutusta ja keskivartalon treeniä? Sitä on Cardio Core Workout. Puolessa tunnissa pistät koko keskivartalon hommiin ja samalla saat cardio treenin hyödyt, eli kohonneen energiankulutuksen ja paremman kestävyyskunnon. Lyhyt alkulämmittely, jonka jälkeen tehdään 4 x 5 minuutin circuit läpi (40-45 sek ON- 15-20 sek OFF). Välineet: matto/pehmuste

Flexibility Workout 30 – Tuntuuko venyttely ja kehonhuolto tylsältä? Silloin Flexibility Workout on sinulle. 30 minuutin musiikin tahtiin tehtävä harjoitus nostaa hien pintaan, mutta samalla avaa ihanasti kehon kireyksiä ja jumituksia. Harjoituksen aikana tehdään lyhyt avaava lämmittely, dynaaminen venyttelyosuus koko keholle, pumppaavat venytykset ala- ja ylävartalolle, spagaatiharjoitus sekä rentoutus. Välineet: matto/pehmuste

Workout with Aino – Bodyweight valmennus sopii jatkoksi START-valmennukselle tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi toisen lajin, vaikkapa salitreenien lisänä tehtäväksi. Treenit ovat lyhyitä, napakoita, mutta todella tehokkaita eikä niissä käytetä mitään välineistöä.

Näillä treeneillä kehität huimasti kestävyyttäsi, suorituskykyäsi, liikkuvuuttasi!

Valmennuksen kesto on kuusi viikkoa, jonka aikana harjoitat todella tehokkaasti ja monipuolisesti koko kehoa. Mukana on edelleen myös Flexibility Workout, joka nostaa hien pintaan, mutta samalla avaa ihanasti kehon kireyksiä ja jumituksia. Mikäli teet ensin startin ja jatkat bodyweightiin, huomaat että 12 viikon liikkuvuustreenillä saat jo todella hyviä tuloksia kehon liikeratoihin ja sitä kautta treenaat paremmalla ja kehittävämmällä tekniikalla myös muut harjoitukset! Viikko-ohjemassa on 2 kovatehoista harjoitusta ja yksi kehonhuolto. Viikko-ohjemaa voi aina muokata oman kuntotasoon ja tavoitteeseen sopivaksi minun avullani!

Näillä treeneillä poltat hurjasti kaloreita, joten BODYWEIGHT on loistava paketti jos tavoitteena on kiinteä sporttinen keho!

BODYWEIGHT-paketin jumpat:

Calorie Blaster Workout 30 – Lyhyt, mutta tehokas treeni, jolla pistät koko kropan töihin ja samalla kalorien kulutuksen nousuun! Treeni sisältää lyhyen lämmittelyn, jonka jälkeen toistetaan 4 x 5 minuuttia kestävä HIIT-kiertoharjoitus. Kiertoharjoitus toteutetaan syklillä 30 sekuntia todella intensiivistä työtä ja 30 sekuntia matalatehoisempaa työtä → kulutus pysyy korkeana, rasvanpoltto tehostuu, samalla kun koko vartalon lihakset tekevät työtä!

Whole Body Tabata Workout 30 – Koko vartalon lihakset käyttöön liikkeillä jotka kuormittavat todella tehokkaasti ilman lisäpainoja. Alkuun tehdään lyhyt lämmittely, jonka jälkeen 5 x 4 minuutin tabata-treeni tehokkaimpia kehonpainoliikkeitä käyttäen! Tässä on haastetta myös kovakuntoiselle sporttaajalle!

Bikini Body Bootcamp Workout 45 – Suursuosion saavuttanut Bikini Body Bootcamp treeni on täällä, tällä kertaa online-versiona! Ihanan kamala harjoitus, jonka jälkeen on aina voittaja fiilis! Alkuun lämmitellään keho huolellisesti, jonka jälkeen toistetaan 4 x 7 minuuttia kestävä circuit-harjoitus kehon jokaista lihasryhmää haastaen. Treenissä kuluu hurja määrä energiaa, joten tämä harjoitus tehostaa rasvanpolttoa ja sopii loistavasti kiinteämmän kehon metsästäjille.

Flexibility Workout 30 – Tuntuuko venyttely ja kehonhuolto tylsältä? Silloin Flexibility Workout on sinulle. 30 minuutin musiikin tahtiin tehtävä harjoitus nostaa hien pintaan, mutta samalla avaa ihanasti kehon kireyksiä ja jumituksia. Harjoituksen aikana tehdään lyhyt avaava lämmittely, dynaaminen venyttelyosuus koko keholle, pumppaavat venytykset ala- ja ylävartalolle, spagaatiharjoitus sekä rentoutus.

Tehokkaasti kaloreita kuluttavat Booty&Legs-treenit (minikuminauha & steplauta, lauta ei pakollinen) on oiva jatkovalmennus BODYWEIGHTILLE, sillä tarjolla ohjelmassa on harjoitteet, joilla muokataan vahvat, kiinteät jalat jalat ja pakarat. Tämän paketin voit yhdistää myös muunlaiseen harjoitteluun, jossa esimerkiksi ylävartalon lihakset ovat pääosassa. Mukana on mm. kaikkien aikojen suosituin ryhmäliikuntatuntini Booty Workout, joka on sekä aivan järjettömän kova rasvanpolttotreeni, että myös loistava alavartaloa muokkaava harjoitus.

Booty & Legs-valmennuksessa treenataan alavartalopainotteisesti kolme kertaa viikkoon ja näillä treeneillä et voi olla huomaamatta kehitystä jaksamisessa ja suorituskyvyssä.

Syke korkealle rasvaapolttavin treenein!

Booty & Legsin treenit haastavat siis kokeneenkin sporttaajan, mutta treenejä on mahdollista varioida oman kuntotason ja tilanteen mukaan. Voit siis treenata valmentajasi mukana aivan täysillä tehoilla tai hiukan kevyemmin jättämällä vaativimmat hypyt seuraavaan treeniin. Kuntosi kuitenkin kasvaa ja on todella motivoivaa huomata, että seuraavalla kerralla selviydyt jo hiukan paremmin ja jaksat kerta kerralta enemmän!

BOOTY & LEGS – paketin jumpat:

Booty Workout 60 – Alavartaloa ja etenkin pakaroita kuormittava tunnin treeni, joka sisältää 20 minuutin liikkuvan osuuden, pakaroiden aktivointi osuuden, plyometrisen harjoituksen steppilaudalla, lihaskunto-osuuden sekä tiukan treenin viimeistelijän. Treeni, joka haastaa kovakuntoisenkin treenaajan, mutta tarjoaa vaihtoehtoja myös silloin jos haluat treenata kevyemmin tai hyppimättä! Välineet: minikuminauha & steppilauta

Toned legs Workout 45 – Reidet, pakarat ja vatsa saavat kyytiä tällä lyhyellä, mutta tehokkaalla treenillä. Alkuun tehdään 20 minuutin liikkuva osuus, jonka jälkeen minikuminauhan avulla haastetaan koko alavartalon lihaksisto tehokkaasti hyvän musiikin tahdissa! Välineet: minikuminauha

Booty Burn Workout 30 – Pakarapolte on taattu! Lyhyt, mutta tehokas treeni alavartalolle ja etenkin pakaroille. Tässä treenissä ei tehdä vaikeita koreografioita, vaan keskitytään treenaamaan yksinkertaisen tehokkaasti, hyvän musiikin tahdissa koko harjoituksen läpi. Lyhyt alkulämmittely, jonka jälkeen tehdään 4 x 5 minuutin kiertoharjoitus. Välineet: minikuminauha & tuoli/koroke

Fatburn Tabata 30 – Kulutus ylös ja alavartalo hommiin! Tätä tarjoaa Tabata – treeni, jonka teet missä tahansa, milloin tahansa. Alkuun tehdään lyhyt lämmittely jonka jälkeen 5 x 4 minuutin tabata-treeni tehokkaimpia alavartaloa kuormittavia liikkeitä käyttäen. Välineet: minikuminauha

Kaikki valmennuspaketit ovat nyt alennuksessa (34,90€) maanantaihin 17.5 klo 23:59 saakka. Oston jälkeen saat kaiken materiaalin kätevästi Fitclub Finlandin sovellukseen ja valmennus on sinulla aina mukana. Puhelimesta voit siirtää ruudun esimerkiksi tv:n ruutuun kotona ja näin saat vielä todellisemman ryhmäliikuntakokemuksen omaan olohuoneeseen! 🙂

Täältä ostoksille!

instagram: ainorouhiainen 

Facebook

 


6 Responses to “WORKOUT WITH AINO”

 1. T sanoo:

  Kuulostaa mielenkiintoiselta! Ymmärsinkö oikein, että jumppia voi tehdä koska vaan eikä tarvi olla tiettyyn aikaan ruudun äärellä? Ja tää on nyt varmaan tyhmä kysymys, mutta poistuuko nää jumpat sit jossain vaiheesta mun puhelimesta vai säilyykö siellä hamaan tappiin? Sori… oon todella epätekninen ihminen :DD

  • Kiva kuulla! Ja kyllä, voit tehdä treenit juuri silloin kun itse haluat ja melkeinpä missä tahansa (mökillä, puistossa, olohuoneessa, salilla) Ostaessasi valmennuksen, saat videot käyttöösi 6 viikon ajaksi ja sen jälkeen ne poistuvat. Voit itse määritellä milloin aloitat kuuden viikon jakson! 🙂

 2. Laura sanoo:

  Heippa, mahtavaa että olet tehnyt tämmöisen valmennuksen! Onko nuo treenit käytössä vain tuon 6viikkoa vai jääkö treenit näkyviin myös sen jälkeen? 🙂

  • Moikka! Jokainen valmennus kestää sen 6 viikkoa ja sen ajan voit tehdä jumppia niin paljon kuin jaksat, sen jälkeen videot eivät ole enää saatavilla mut kirjallinen materiaali jää sinulle. Tervetuloa mukaan! 🙂

 3. Kata sanoo:

  Moi! Olen tykännyt ihan tosi paljon sinun Facebookiin viime keväänä jakamistasi jumpista (ja tehnyt niistä varmaan jokaisen useampaan otteeseen) ja harkitsen tämän valmennuksenkin ostamista. Voiko treenit katsoa myös selaimella vai tulevatko ne siis ainoastaan puhelimeen? Kännykkään ei saa ladattua enää yhdenyhtä uutta sovellusta tilanpuutteen takia…

  • Moikka! Kiva kuulla että oot tykännyt mun FB-jumpista. Näissä valmennuksen jumpissa äänen- ja kuvanlaatu on paljon parempaa luokkaa joten treenikokemuskin huomattavasti parempi! Valitettavasti videot näkyvät kuitenkin vain puhelimen sovelluksessa. :/

Kommentoi