NÄMÄ VAUNUT VALITSIN!

Kaupallinen yhteistyö: Oz Baby

Kirjoittelin kuukausi takaperin vauvan hankintaan liittyviä juttuja ja pohdinnassa oli, että mitkä vaunut meidän vaaville hankitaan. Aika nopeasti päädyin näihin tässä postauksessa esiteltyihin yhdistelmävaunuihin, sillä luin kyseisistä vaunuista mielettömän hyviä arvosteluja ja sain myös Instagramissa sellaisia vakuutteluja, että kaikki muut merkit jäisivät kakkoseksi! :D

Kyseessä on siis mustat Cybex Priam yhdistelmävaunut ruusukultaisella rungolla! Cybex Priam yhdistelmävaunuissa yhdistyvät äärimmäisen tyylikäs ja virtaviivainen muotoilu, sekä käyttäjäystävälliset ominaisuudet sekä vanhemmalle, että kyydissä matkustavalle pienokaiselle.

Mitä nyt oon ehtinyt täällä kotosalla noita liikutella niin voi jestas ne liikkuu smuuthin kätevästi, vaikka vaan yhdellä kädellä liikuttaen. Vertauspohjaa mulla ei tokikaan ole, mutta kaikkine mausteineen nämä vaunut vaikuttavat todella hyvältä! Yhdistelmävaunut toimivat siis ensin vaunuina ja sen jälkeen rattaina. Mukaan tuli myös sadesuojat, vaunukopalle ja rattaalle omansa.

Hommattiin myös samaan pakettiin sopivaksi Cybexin Base Z i-size jalusta sekä Cybex Cloud Z i-Size turvakaukalo! Tuohon jalustaan menee sitten myöhemmin myös saman merkin turvaistuin kätevästi.

180° jalustallaan kääntyvä turvakaukalo helpottaa huomattavasti vauvan asettamista autoon ja pois autosta. Kaukalon voi pyöräyttää oven suuntaan, asettaa vauvan kaukaloon ja pyöräyttää kaukalon takaisin oikeaan matkustusasentoon. Driving Direction Control -ominaisuus varmistaa kuitenkin ettei kaukaloa voida kääntää jalustalla kasvot menosuuntaan asentoon. Ergonominen makuuasento auton ulkopuolella mahdollistaa vauvan pidemmän oleskelun kaukalossa. Tämä ominaisuus on hyvä Travel Systemin kanssa, sillä vauva voi oleskella pidempään kaukalossa, kun kaukalon saa makuuasentoon.

Tällä hetkellä hommat vauvan hankintojen suhteen alkaa olla aika hyvällä mallilla! Tarvittavat välineet ja systeemit alkaa olla kasassa. Vaatteiden hankinnan kanssa oon ollut tosi maltillinen, sillä äitiyspakkauksessakin tuli jo ihan hurjasti kaikenlaista. Meillä on aivan ihana sänky vaaville ja sen esittelenkin ihan omana postauksenaan! Tässä kaikessa hässäkässä ja sairastelujen keskellä ollaan vihdoin päästy myös muuttamaan ja vaikka hommia (ja tätä tavaraa!) on vielä paljon, alkaa pahin stressi laantua.

Mulla on ollut kyllä niin hyödytön olo tämän muuton keskellä, kun oon ollut niin huonossa hapessa että oon väsynyt ihan pienestä jo. Pakko nostaa hattua tuolle miehelle, joka on paitsi hoitanut melkein kaiken muuttoon liittyvän ja vielä siinä samalla pitänyt meikäläisestä huolta, kun jossain vaiheessa en pystynyt siihenkään.

Ei enää pitkään niin pääsen testailemaan näitä vaunuja ihan in action! Onko siellä ruudun takana muita Cybexiin ihastuneita tai kyseiset Priamit omistavia?

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


One Response to “NÄMÄ VAUNUT VALITSIN!”

  1. Avatar Katri sanoo:

    Just tänään ostettiin sama setti, mutta eri värissä 😊 vaikutti kepeiltä ja kätevintä käyttää ja kasailla.

Kommentoi