VAIVATTOMASTI KESÄLLÄ

Yhteistyössä Indiedays ja Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of Janssen-Cilag Oy

Kaikki paljon treenaavat tietävät, että jalat ovat aika kovilla jatkuvan pomppimisen, juoksemisen tai ihan vaan kengissä hikoilun vuoksi. Mulla jalat, tai paremminkin sanottuna jalkaterät ovat aika kärsineet ja oon tässä viime aikoina yrittänyt alkaa huoltaa myös jalkoja, jotta ne eivät ihan ränsistyisi tässä menossa.

Lähdin mukaan kokeilemaan COMPEED®-rakkolaastareita yhteistyössä Johnson & Johnsonin kanssa, sillä etenkin kesällä tulee liikuttua enemmän ulkona ja noita rakkoja ja erilaisia hiertymiä voi alkaa syntyä. Rakot eivät ole ainoastaan uusien kenkien mukana tuleva ongelma, vaan joskus pitkät juoksulenkit, hikoilu ja hankaus synnyttävät myös kyseisiä vaivoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin ällöttävältä kuin tämä kuulostaakin, itse kärsin myös vaivaisenluusta ja yllätyin, että siihenkin vaivaan löytyy nykyään ratkaisu! Mun monet treenikengät on kulunut puhki juuri tuosta isovarpaan vierestä ja ajoittain paikka kipeytyykin ikävästi. COMPEED® -vaivaisenluulaastari lievittää vaivaisenluuhun kohdistuvaa kipua ja painetta ja suojaa hiertymiseltä, se myös ehkäisee rakkojen ja kovettumien muodostumista. Testasinkin tätä laastaria ja se tosiaan toimi ”kuin toinen iho” ja pysyi hyvin paikallaan useita päiviä, vaikka itse käyn suihkussa useammankin kerran päivässä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nykyään saa myös tuollaisia käteviä pakkauksia, mistä löytyy apua erikokoisiin rakkoihin. COMPEED® Blister Mix –pakkauksessa on yhteensä 5 laastaria, joista 2 on kantapään rakkoihin, 2 pienempiin rakkoihin ja yksi varpaiden hiertymiin. Mikään ei taida olla sen tylsempää loma- tai treenireissuilla kuin kärsiä rakoista, joten tää olis tosi kätevä lisä mukaan niin käsilaukkuun kuin treenilaukkuunkin.

P6050635

Ylipäätään liikkuessa ja kesän meiningeissä tärkeintä on, että voi nauttia kaikesta menosta ilman ongelmia. Musta on siistiä, että nykyään löytyy kyllä apuja jos minkälaiseen vaivaan ja ongelmaan. Täytyy vaan muistaa varautua etukäteen, niin reissuilla saa keskittyä olennaiseen! :)


One Response to “VAIVATTOMASTI KESÄLLÄ”

  1. Ansku sanoo:

    Uusimmassa postauksessa oli kommentointi pois päältä mutta halusin tulla kuitenkin kiittämään tekstistä. Olet niiiin oikeassa, ihanaa kun jaksat tsempata ja vinkata liikunnan hyvistä puolista :)

Kommentoi