FREDDYT VS. DROMET

Kaikki ovat varmasti kuulleet paljon puhutuista pyllyhousuista, eli freddyistä. Omistan itsekin kyseiset pökät muutamassa eri värissä. Ostin ensimmäiset freddyt jo puolitoista vuotta sitten, jolloin niitä ei saanut vielä suomesta. Nykyään Freddyjä saa jo aika monestakin putiikista ja myös nettikaupoista. Itse ihastuin kyseisiin housuihin mukavuuden vuoksi. Ne ovat niin mukavat päällä, ettei enää halua palata tavallisiin farkkuihin.

11414425_10155614832845577_2046324764_n_Fotor_Collage

Tänä vuonna Freddyjen rinnalle on noussut uusi villitys, eli tietysti Drome-pöksyt. Kyseessä on aika samanlaista materiaalia olevat, erittäin mukavat ja joustavat housut. Tällä hetkellä dromeja on todella vaikea löytää mistään, sillä joka puolella myydään vain loppuunmyytyä. Itse sain pyydystettyä kyseiset pöksyt kynsiini ja ajattelin hieman vertailla näitä keskenään.

Molemmissa hyvänä puolena on tosiaan mukavuus ja hyvä istuvuus, nämä housut on kuin tehty treenaavan ihmisen kropalle! Freddyissä on pakaroita korostava leikkaus, jolloin ne saavat pepun näyttämään hieman paremmalta, toisaalta tuo leikkaus voi olla jonkun mielestä häiritsevä, sillä se erottuu aika hyvin, etenkin vaaleissa väreissä. Dromet taas muistuttavat enemmän tavallisia farkkuja, sillä niissä on taka- ja etutaskut sekä vetoketjut edessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dromet vaikuttavat näin alkuun ainakin ehkä aavistuksen laadukkaammalta materiaalilta, sillä freddyjä pitkään käyttäneenä, ne ikään kuin ohenevat ja on mulla yhdet hajonneet haaroista myös. Dromeissa yksi ärsyttävä juttu oli todella pitkät lahkeet. En siis koe olevani mikään lyhyt (168cm) mutta koon XS lahkeet olivat mulle varmaan 30 cm liian pitkät. Käärimällä pultut tuokin ongelma kuitenkin katoaa.

Koosta sen verran, että mielestäni Freddyissä on ehkä hieman pienempi kokoluokka. Mulla on Freddyistä sekä XS että S kokoa ja Dromet ovat SX. Dromet ovat suurempaa kokoluokkaa ja olisin voinut ottaa ehkä vielä pienemmän, ainakin lahkeen pituuden perusteella. :D

11414425_10155614832845577_2046324764_n_Fotoer_Collage

Joko teidän kaapista löytyy jommat kummat pöksyt?

PS. Kävin tänään toisessa BioSignature-mittauksessa ja oon kyllä niin hyvällä fiiliksellä, sillä olin saanut just niitä tuloksia mitä toivoinkin. Kirjoitan tästä erillisen tekstin paremmalla ajalla, nyt tätyy nimittäin alkaa pänttämään Bodysteppiä. Tänään mennään atleettista versiota, saa nähdä onko paikalla muita kun minä. :D

Hyvää juhannusta kaikille! <3


37 Responses to “FREDDYT VS. DROMET”

 1. Avatar Katsku sanoo:

  No vähänkö mua harmitti kun tilasin Dromet eikä edes XL mahtunu mun jalkaan.. Kun oon tosi pitkä ja sit levee lantio+ isot reidet nii ei ollu toivookaan! Vaikutti kyl tosi mukavalta materiaalilta jos olis ollut sopivat :((

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   No voi plörä, harmi juttu. Materiaali on kyllä tosiaan mukavan tuntuinen päällä =)

 2. Avatar Laura sanoo:

  Hyvän näköisiä molemmat. Mistä noita löytää ja mikä on hinta suunnilleen?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Freddyjä löytyy ihan freddy suomen sivuilta ja noita dromeja on sielä sun täällä, olisko house of brandonilla paras valikoima. Dromet on noin 40 € ja freddyt sitten vähän kalliimmat, en nyt just muista hintaa =)

   • Avatar JonnaS sanoo:

    Mä oon tilannu monet Dromet http://www.goodwear.fi verkkokaupasta. Ne on samalla ton Dromen maahantuoja, joten niillä on paras valikoima ja ollu tavaraa aina varastossa, vaik muilta oliski ollu loppu! Lisäks niille on tullu aina jotku uutuusvärit ennen muita nii pääsee heti tilaamaan

  • Avatar Janna sanoo:

   Aukialta löytyy kumpaakin housua ja kuulemma lisää tulossa syksyllä. Freddyt noin 70-100 ja dromet 40e.

 3. Avatar Sanni sanoo:

  Moi Aino. Sun tan paivaisen blogipostauksen inspiroimana, tilasin juuri elamani ensimmaiset Freddyt (Freddyt siksi koska niita saa Englannista, vaikka arviosi Dromeista olikin vakuuttavampi, mutta en loytanyt sopivaa sivustoa). Oon lukenut ainakin vuoden sun blogia, mika on ihan paras treeniblogi! Kiitos siita ja rentouttavaa juhannuksen aikaa <3

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Nonniin, toivottavasti olet tyytyväinen ostokseen. :) Kiitos kommentista Sanni!

 4. Avatar anni sanoo:

  30cm liian pitkät?! :’D Eihän kukaan oo niin pitkä, että ne olis sopivat. Tai ehkä joku koripalloilija? Hih. Mun mielestä noi Dromet on paljon paremman näköiset, Freddyjen pyllysaumat näyttää mun silmään vähän pöhköiltä, ”tsiigaa mun äässii” -meiningillä.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Okei, ehkä hieman yli dramatisoin tuota pituutta, mutta siis sain kyllä kääriä monta kertaa ennen kuin oli sopivat. :D

 5. Avatar Ainu sanoo:

  Dromet! Tänään kävin hakemassa omani ja rakkautta! Niin paljon kuullut huonoa Freddyistä (kalliit, huono laatuiset..) eikä tuo takapuolen korostus näytä yksinkertaisesti hyvältä :D Itse olen kaikenlisäksi pitkä, joten dromet sopii hoikkiin koipiini täydellisesti! Eipä ole ennen tullut vastaan näin ihania housuja jotka todellakin näyttävät housuilta, vaikka tuntuvat lähinnä juoksupöksyiltä tai legginseiltä. Näillä voisi vaikka jumppaan lähteä!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kyllähän noi dromet siinä hinta-laatu-suhteessa vie voiton. Kiva että säkin sait omasi ja tykästyit :)

 6. Avatar Ninnu sanoo:

  Noi dromet näyttää kivalta freddyis mua ehkä aavistuksen häiritsee noi ”persehenkselit”

  Ps. Toi sun kroppas on kyllä ku veistos, näytät todella hyvältä! Hyvää juhannusta ja sessulle rapsutukset

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Joo totta, sen takia itsekin innostuin Dromeista kun niissä saa sen tavanomaisen farkun ulkonäön ja freddyn mukavuuden! :)

   Kiitos paljon, olen otettu sanoistasi :) Hyvää jussia!!

 7. Avatar R sanoo:

  Tässä just miettiny noita dromeja ku jotenki freddyt ei nappaa! Ku ei nää dr denimit kestä mun reisillä, tänään viimeksi hain liimapaikkaa jos sais vähän pidennettyä käyttöikää kun saumat meinaa revetä.. :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Dr. Denimit oli mun luottopökät ennen freddyjä ja näitä Dromeja, mutta voin sanoa että nää voittaa kyllä tohtorit mukavuudessa 6-0 :D

 8. Avatar minä vaan sanoo:

  Dromet on mun makuun kivemmat, noissa Freddyissä tulee ehkä vähän liikaa semmonen ”katsokaa persettänii!!!” fiilis, enkä sit sen takia oikeen lämpene niille. :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Joo tiedän! :D Mua ei niin kiinnosta se pylly-efekti vaan lähinnä just mukavuus ja istuvuus oli ne tärkeimmät :)

 9. Avatar P sanoo:

  Mitä luulet sopivatko dromet raskaana oleville?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Hmmm, riippuu varmaan aika paljon siitä miten pitkällä raskaus on. Mä oon ehkä vähän huono vastaamaan tähän, kun ei ole asiasta kokemusta ja en tiedä miten tavalliset housut tuntuu raskausvatsan päällä :D Joustavat nuo on kyllä.

 10. Avatar HenriikkaV sanoo:

  Dromet!

  Itse oon tilannut omani maahantuojan nettikaupasta goodwear.fi :) Siellä on paras valikoima näitä!

 11. Avatar sipe sanoo:

  Mulla ollut kolmet freddyt. Kaikki lahonneet haaroista. Ihana istuvuus, mutta laatu on niin surkea! 119e housut ja käyttöikä 2kk. Naurettavaa, että kehtaavat myydä.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Oon kuullu samaa muilta. Mulla ne yhdet hajos vuoden käytön jälkeen ja kahdet muut on kestäny ihan hyvin. Riippuu tosin varmaan aika paljon siitä kuinka paljon käyttää =)

 12. Avatar Henna sanoo:

  Heh, en viitti dromeja tilata, kun jos ne on hyvät niin jää muut housut käyttämättä :D freddyt ei edes näyttänyt mitenkään hyvältä mun jalassa kun sovitin mahdollisuuden tultua

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   hehe :D Siinä on kyllä aina riskinsä jos yhdestä vaatteesta tulee luottovaate!

 13. Avatar Mursu sanoo:

  Dromet löytyy ja tykkään tosi paljon!! Mä oon niin lyhyt, että en edes kiinnittänyt huomiota lahkeiden pituuteen, aina ne saa kääriä kuitenkin :D

 14. Avatar Chime sanoo:

  Oi, dromet on kyllä niiiiiin ihanat! Ostin omani pari viikkoa sitten ja tykkään ihan älyttömästi! Ja ovat kyllä monikäyttöiset housut. Mulla on leveä lantio ja piti ottaa L koko (olin ihan järkyttynyt, kun yleensä menee M). Pituutta 157 cm, joten voin kertoa, että mulla ne lahkeet vasta onkin pitkät :D Mutta käärin niitä vähän ja son siinä! ;)

 15. Avatar Vera sanoo:

  Itse himoitsin freddyjä kun kaverini päällä ne näyttää niin hyvältä. Sovitin niitä sittem kerran juuri ennen kun meinasin ne tilata ja onneksi niin! En treenaa enkä muutakaan mutta pyllyni vaan on hyvin pyöreä vaikka siis normaalipainoinen olenkin ja näytin ihan hirveältä! Korosti niin paljon tuota normaalistikkin pyöreää pyllyä etten kehdannut niiden kanssa minnekkään edes harkita lähteväni! Hirmuisesti tykkäsin silti housujen tuntumasta. No säästinpähän ainakin ison rahan!:D

 16. Avatar Sara sanoo:

  Heippa! En tiedä luetko näin vanhan postauksen kommentteja, mutta jäin miettimään noita dromen kokoja. Sanoit että sulla on XS-kokoiset, jotka olivat liian pitkät lahkeista, niin oliko ne muuten sopivat? Ja onko sulla dr. denimeistä kanssa ollu xs-kokoiset?

  Vähän hirvittää tilata netistä aina housuja kun kokojen kanssa joutuu arpomaan :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moikka! xs on siis sopiva koko mulla, mutta koen että dromet ovat hieman väljempää kuin freddyt tai dr.denimit. Tohtoreista mulla on ollut sekä xs että s kokoa. Joten jos olet XS/S kokoa, suosittelisin ottamaan dromeista XS.

 17. Avatar ida sanoo:

  Moikka!
  Onko noissa dromeissa vyötäröllä sitä silikoninauhaa mikä freddyissä?

 18. Avatar Katja sanoo:

  Pitääpä tilata dromet kokeiluun jos ne on pitkälahkeiset. 180 cm pitkälle kun on huonosti housuja. Freddyjen peppuleikkauksen vuoksi en niistä pidä.

 19. Avatar Lotta sanoo:

  Itselläni kahdet drome housut ja en voi kuin suositella olen xs kokoinen ja toiset housut ovat xs ja toiset xxs ja xxs koko itselläni ainankin parempi! Ainoa huono housuissa on vetoketju:( molemmissa housuissa käytön aikana saa olla kokoajan nostamassa vetoketjua takaisin ylös kun aukeaa itsellään… Muuten aivan mielettömän ihanat housut!

 20. Avatar Stiina sanoo:

  Freddyjä löytyy punaisena sinisenä valkoisena.. lähes kaikki värit. Dromeja kokeilin, mutta mulla ne jotenkin hiertävät haaroista. Ilman alushousuja niitä ei pysty käyttämään, mitä taas freddyjä pystyy.

 21. Avatar tapani sanoo:

  Kyllä dromet korostaa suoraan sanoen peppuasi paremmin kuin freddyt.Tosin mitkään housut ei auta ellei ole jo muodikas ja kiinteä peppu.Sinun kiinteälle pepulle sopii kaikki tiukat housut.

Kommentoi