SHORTSIT PÄÄLLÄ JOKA SÄÄLLÄ

Indiedaysin ja Braunin yhteistyökampanja

Mitä tulee treenipukeutumiseen, mä suosin aina kun mahdollista shortseja. Oli kesä tai talvi, treenaan suurimman osan ajasta shortseilla, lukuunottamatta spinningiä tai ulkotreenejä kylmällä kelillä. Joskus spinningissäkin käytän pyöräilyhousuja, mutta koska ne meinaa aina rullata ylös, sopii polkemiseen paremmin pitkät trikoot. Treenatessa valitsen kevyemmän vaatetuksen ihan puhtaasti mukavuuden vuoksi, mutta myös siksi, että nykyään on niin paljon erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja myös shortseissa ja räikeät värit tuovat fiilistä myös treeniin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuva: Riikka

Ainoa ongelma tässä säärien esittelyssä on tietysti se, että etenkään talvisin jalat eivät ole ehkä niin kauniissa kunnossa, koska silloin ei ole yhtä paljon motivaatiota sheivailla/käyttää itsestäänruskettavia tms. Omat koivet ovatkin yleensä kalman kalpeat ja kuivat talviaikaan. Olen aina haaveillut epilaattorista ja nyt kun tuli mahis päästä mukaan tähän kamppanjaan, oli tietysti pakko lähteä testailemaan Braunin uutta Silk-épil 9 epilaattoria. Kyseessä on siis laite, jolla voi sekä epiloida, kuoria että puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Ikään kuin kaikki kärpäset samalla iskulla siis! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laitteeseen kuuluu siis erilaisia osia, joita voi vaihdella tarpeen mukaan. Itse kokeilin epilointia ensimmäistä kertaa ja kyllähän se vähän nipisti kun lähti ajelemaan sääriä. Laitteen ohjeessa lukeekin, että jos karvat ovat kovin pitkiä kannattaa ensin sheivata, jotta homma menisi mukavammin. Toisella kerralla ajo oli jo huomattavasti helpompaa ja karvat kyllä pysyvät poissa pidempään kuin normaalisti, jolloin ylläpito on tosi iisiä. Epilaattorin 40 pientä pinsettiä poistavat lyhimmätkin ihokarvat ja leveämpi ajopää mahdollistaa myös laajempien ihoalueiden ajelemisen nopeasti. Laitetta voi käyttää sekä kuivana että suihkussa tai kylvyssä ja itse koin, että suihkussa tämä sujui helposti ja mukavasti. Laitteessa on erilaiset päät esimerkiksi säärien ja bikinirajan ajoon. Laitteella voi epiloida myös kasvojen ihoa tarvittaessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tein toisella kerralla myös kuorinnan, koska mulla alkoi Turkin reissun rusketukset lohkeilla pois, joten harjaspään avulla kuorinta sujui mukavasti. Loistava keino kuoria vartalon sekä kasvojen ihoa ennen auringonottoa tai itsestäänruskettavan käyttöä. Laitteen mukana tuleva harja poistaa kuolleen ihosolukon tehokkaasti ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kuulaaksi.

Nyt voi huoletta heilua shorteilla treeneissä ja arjessa, kun jalat pysyy siistissä kunnossa helpommin. Tää on oikea laiskan ihmisen pelastus! :D

P6050595_Fotor_Collage

kuva: Riikka

Onko muita shortsifaneja vai valitsetko mielummin trikoot tai jotain muuta urheilemaan lähtiessä?

Jos laitteesta heräsi enemmän kysymyksiä, kampanjasivulle on koottu tietoa tuotteesta, vinkkejä säteilevään ihoon, kaikkien bloggaajien postaukset sekä ohjeet kilpailuun, jossa voi voittaa oman epilaattorin. Kilpailuun voi osallistua 28.6.2015 asti lisäämällä Instagramiin kuvan upeista kesäsääristään ja tägäämällä sen hashtagilla #silkepilsääret. :)


Kommentoi