18 JUMPPAA JA 3 SALITREENIÄ

Ja kaikki nuo kuuden päivän sisään. Tällä viikolla oon taas päässyt kunnon treenirytmiin ja vähän ylikin. Normaalisti poiketen, oon tuurannut yhden ylimääräisen tunnin ja sitten on nuo tämän päiväiset Les Mills jatkokoulutukset, joissa käyn Bodycombatin, Bodypumpin ja Bodystepin. Ehdin aamulla käydä polkasemassa oman spinning-tuntini ja sen jälkeen suuntasin meidän toiselle salille, missä startattiin combatin jatkot tabata-treenillä. :D Mulle olis riittänyt joku iisimpikin ”lämmittely”, kun olin jo valmiiksi aivan hikinen. Noissa jatkokoulutuksissa teoriaosuuksissa tehdään joskus konkreettisesti ohjelman osia tai jotain muuta mikä kehittää lajin ohjaamista.

Combatin jälkeen alkoi saman tien pumppi ja voin kertoa, että alkoi vähän tuntua, sillä eilisen bootcampin ylävartalotreeni vie kivasti mehut juuri ylävartalosta ja tänään oli valmiiksi jo paikat hellänä. Siihen päälle vielä 1080 (??) toistoa tuntiin niin oli vähän hapoilla, etenkin hartiat ja rintalihakset. Tulin tässä välissä kotiin tankkailemaan ja kohta olisi tarkoitus lähtee viimeisen tunnin, eli Bodystepin pariin. Me tullaan tietysti tekemään stepin kaikki versiot läpi, eli luvassa on 75 minsan steppi. Pistetään se vielä samaan konkurssiin ja huomenna sitten lepäillään!

IMG_6735_Fotor_Collage

Itse en tule ohjaamaan pumppia kesällä, ainakaan säännöllisesti, joten ehkä sitä vois sitten käydä muiden tunneilla vaihteeksi. Ohjelma oli tosiaan aika väsyttävä, kun tehtiin paljon toistoja ja pumppauksia. Combatin ohjelmasta tykkäsin, musat oli hyvät ja ohjelma oli aika yksinkertainen, joten nyt olis ensikertalaisille superhyvä sauma hypätä mukaan combatin pariin ja aloittaa uuden lajin opettelu.

Kiitos vielä tuhannesti kaikille eiliseen postaukseen kommentoineille! Mulle tuli jo parempi fiilis siitä, että sanoin asian ääneen. Joskus sekin helpottaa, kun myöntää itelle että nyt ei mee ihan niin hyvin kun yleensä, mutta se on ihan ok. Vastailen kommentteihin luultavasti huomenna, koska veikkaan että tää ilta huilitaan vaan sohvalla leffojen ääressä. Harmi kun viikon paras keli osui tälle päivälle, kun pitää hikoilla sisällä, mutta eipä voi mittään! Nauttikaa ulkoilmasta kun pystytte. :)


2 Responses to “18 JUMPPAA JA 3 SALITREENIÄ”

  1. Avatar Myy sanoo:

    Huikee setti, hatunnosto! :)

Kommentoi