Bootcamp mietteitä & värikkäitä treenivaatteita

Heippa! Viikonloppu jälleen, onpa mukavaa 🙂

Päivä on sisältänyt 2 h jumppia BODYn ja BODYSTEPin muodossa ja niiden välillä oon ehtinyt tehdä viikon suursiivoukset kotosalla. Perus perjantai siis.

Ensi viikolla tähän aikaan olenkin naapurimaassa koulutuksessa…
19.4 Perjantaina lennän aamulla aikaisin Tukholmaan LesMillsin Trainer Bootcampille. Bootcampilla koulutetaan uusia kouluttajia LesMillsille. Arvatkaa vaan jännittääkö ja paljon! Huh!

Sen lisäksi että koulutus on toisessa maassa toisella kielellä, on myös koko laji ihan uusi mulle ja jotain sellasta mitä en oo pitkiin aikoihin tehnyt. ”Pientä” haastetta luvassa.
Lueskelin tänään netistä että LesMills-kouluttajia on koko maailmassa vain 300 kpl, että olishan se hienoa kuulua tuohon jengiin ja päästä mukaan johonkin noin isoon ja hienoon yritykseen. Olen tosin ylpeä jo siitä että mut yleensäkään kutsuttiin tuonne campille, saavutus sekin 🙂 Ensi viikolla nähdään miten leiri menee ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
…Kuka tietää jos sitä joskus pääsisi vaikkapa DVD:lle mukaan ohjaamaan 😀 Haha, pitää olla suuria unelmia hei! 😉

Aiheesta toiseen…Kävin tänään H&M:ssä katsastamassa treenivaateosaston ja sinne oli taas saapunut mukavan värikkäitä vaatteita! Nappasin ihanat omenanvihreät shortsit ja oranssin huppari t-paidan.
(Kuvan värit hämää hieman)

Shortsit 9,90e paita 14,90 e (H&M)
Olisi siellä muutakin mukavaa ollut, mutta pakko kiristää kukkaron nyörejä hieman, koska takana on Turkin reissu ja tulossa tuo Tukholman matka jonne matkustaminen ei todellakaan ole mikään halpa keikka. Varasin lennot&hotellin tänään ja samalla summalla olisi päässyt etelän lämpöön viikon ajaksi 😀
Huomenna olisi sitten viikon luultavasti viimeiset jumpat Spinning&Body. Tuuraan tulevan viikon maanantaina aamupäivällä RPV tunnin WSC:llä kl. 11.00.

8 Responses to “Bootcamp mietteitä & värikkäitä treenivaatteita”

  1. Janna sanoo:

    Hyvä Aino, kuuluukin olla isoja unelmia! 🙂

  2. Anonymous sanoo:

    ONNEA!!! Vähä siistii!!!!! :)Aino

  3. Mimosa Fizz sanoo:

    Upea juttu tuo Bootcamp, tämän blogin perusteella LM’n ohjaajajengi olisi sinulle aivan oikea paikka. 🙂 Toivottavasti ne ymmärtää hyvän päälle siellä leirilläkin. 🙂

  4. Anonymous sanoo:

    Mullakin tollaset shortsit, tuossa ja lisäksi kahdessa muussa värissä.. hups.

  5. Anumaaria sanoo:

    Toinen LM-kouluttaja Vaasaan! Oikea henkilö todellakin!!! 🙂

  6. Anonymous sanoo:

    ONNEA!!! Vähänkö hienoa! Tee ihmeessä vaikka oma postaus tosta koulutushommasta, mulla ainakin kiinnostua heräs heti! :DAnna

  7. mea sanoo:

    Onnea hurjasti Aino! Oisit kyllä niin sopiva henkilö siihen touhuun 🙂 ja ilman unelmiahan ei pitkälle pääse, ja niitä kannattaa lähteä toteuttamaan!Rakastuin noihin shortseihin!!

  8. KIITOS kaikille, arvostan! =) <3

Kommentoi