Sporttisen kropan huonot puolet..

Niiin…Käväisin vaateostoksilla äsken tarkoituksena hommata muutamat shortsit yms kesärelettä reissuun mukaan. Mullahan ei oo kaappi niitä täynnä vielä ;)

Farkkushortseja testaillessa muistin taas sen ikuisen koko ongelman. Mulla koko 34 on yleensä muuten sopiva, mutta jos kyse on juurikin farkkushortseista niin reisistä kinnaa! Koko 36 on hyvä reisistä, mutta vyötärö liian löysä. Sama probleema on useiden farkkujen kanssa.. Onneksi olen löytänyt iki-ihanat Dr.Denim ”farkut”, jotka muotoutuu kropan mukaan, eivätkä purista mistään. Suosittelen!

Yläkropan kanssa ei ole vielä ollut ongelmia, mulla on suht. leveet hartiat mutta kädet on aika kapoiset joten normaalit vaatteet mahtuu vielä päälle. :) 
Onneksi voi hengata lötköpötkö/treenivaatteissa suurimman osan ajasta, ne kun istuu aina päälle :)

Nappasin mukaan yhdet 36 koon farkkusortsit! Ainakin voi safkata hyvällä mielellä vatsan täyteen ilman että alkaa puristaa vyötäröstä :D

..olihan sitä pakko ostaa myös yhdet treenisortsit kun löytyi kivat ja suhteellisen halvat GinaTricosta..

Väri on parempi luonnossa! Sisällä sisähousut ja päälliosa erittäin ohutta&kevyttä materiaalia. Hinta 14,90 e.

Onko muilla ollut vastaavia ”ongelmia” ??


No Responses to “Sporttisen kropan huonot puolet..”

 1. Avatar Eve sanoo:

  Voi mä oon haaveillu vihreistä shortseista, pitää vissiin suunnata seuraavaks ginaan jos löytyy tollasia sisäshortsillisiakin vielä! :) Ja mä en osaa enää käyttää muuta ku dr. denimiä farkuissa, ne on vaan niin mukavat.

 2. Avatar rebekka sanoo:

  mulla on sama ongelma housujen ja just farkkujen kanssa! aina liian isot vyötäröltä, kun muuten olis sopivat..missä noita sun suosittelemia ”farkkuja” myydään? :)

 3. Ainakin Carlings liikkeissä ja myös nelly.com nettikaupassa :)

 4. Avatar Laura sanoo:

  Housujen kanssa ongelmaa täälläkin! Ne mitkä istuu vyötäröltä jää reisistä jumiin ja toisinpäin. Onneksi joskus löytyy hyviä malleja farkuistakin ja sillon yleensä ostan kerralla useammat eri väreissä. Dr. Denimejä oon kuullu paljon kehuttavan, itelläni ei niitä vielä ole mutta täytyy laittaa kokeiluun :)

 5. Ihan sama ”ongelma” tääl kans, ja Dr.Denimit mullakin käytössä ;) Dieselin jeggingsit toimii myös :)

 6. Avatar Essi sanoo:

  Haha, tää oli hyvä postaus! Farkut on just se ongelma aina, kun reidet ja peppu kiristää, mutta sitten lantio on liian löysä eli toi farkkuvinkki oli tarpeen – kiitti:)

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  Jep tuttu probleema! Yläkroppa on tosi kapee ja melko leveet hartiat, onneks vielä pienimmät koot menee, välillä tosin tekee tiukkaa löytää sopivia kauluspaitoja tms :D nimimerkillä yksi kauluspaita repesi hartioista kesken työpäivän… Heh. Housujen kanssa on erittäin hankalaa shortseista puhumattakaan. Kesällä rennot mekot on pelastus!:)

 8. Avatar veera sanoo:

  Mulla kans sama juttu housujen kanssa, paitsi mulla erityisesti pohkeet ei meinaa mahtua :D vaikka en oo edes ikinä tehny varsinaista treeniä pohkeille, niin silti niihin on jostain kasvanut järjettömät lihakset. Ei oo kivaa! :D

 9. Avatar Jenni sanoo:

  Mulla on aina ollut ongelma löytää (pilli)farkkuja, koska lantion ja reisien ja vyötärön suhde on aika epäsuhta. Liikuntaharrastusten myötä vielä enemmän, kaikki ottaa kiinni reisiin, eikä tartte ees sovittaa monia housuja kun näkee suoraan että ne on tasapaksuille ihmisille sopivia, sellaisille joilla ei ole kapeaa vyötäröä mutta reidet on kyllä kapeat. Nekin housut mitä ostan, on yleensä vähän isoja takaa vyötäröltä, mutta ei voi mitään kuin käyttää vyötä, jos on ees suhteellisen ok koko. No nyt viikonloppuna sovitin moottoripyörähousujani, niin ne oli muuttuneet ihan liian ahtaiksi reisistä… Oli ne jo viime kesänä aika jämptit mutta nyt on kyllä pakko ostaa uudet. Ärsyttävää! En harrasta yhtään salia mutta bodypumpissa käyn 1-2 kertaa viikossa ja sillä kyllä selkeesti saa lihaksia! :D

 10. Avatar mea sanoo:

  Isot jalkapalloilijan reidet ja pohkeet=ei hyvä!! Joskus lopetin kokonaan farkkujen käytön ihan vaan, koska oli vaikea löytää kivoja kun kaikissa reidet näytti vielä isommilta ja kun lantiolta oli NIIN isot ja oikein pussitti :-D vannon myös dr denimien nimeen!

 11. Avatar Siiri sanoo:

  Mulla sama ongelma! Ps. Nyt kun Vaasaan avataan bikbok niin käy ostaan Super flex farkut (high, mid tai koe waist) sieltä! Paljon laadukkaammat ku dr denim!:) et tuu pettymään!!

 12. Avatar Jenna Malena sanoo:

  Jag har bara svårt att veta vilken storlek jag skall prova/köpa! Tar alltid med 3 olika till provrummet! När jag köpte träningskläder från Stadium t.ex. var topprn storlek 34, tights 36 och tröja och shorts storlek 40. Detta utgör problem när man skall shoppa på nätet. I övrigt har jag inte så vältränad kropp eller stora muskler så det är inget problem bara jag hittar rätt storlek! Pitäis nyt sitten hakee dr denim farkkuja kun niitä kaikki kehuu!! :)

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  Täällä sama homma! Kaikki testaamani farkut (paitsi Dr.Denimit) kinnaa reisistä ja pepusta, mutta vyörärö on liian löysä. Ihan tyhmää!

Kommentoi