Kevyen viikon yhteenveto

Moi! Takana on nyt ns. palauttava treeniviikko. Treeniä on kertynyt seuraavasti:

* Move It 45
* BODYSTEP 60
* Body 60
* Spinning 60

Alkuviikosta oli todella levoton olo kun ei päässyt urheilemaan, en pystynyt tehdä mitään kipeän olkapään vuoksi. Mitä pidemmälle olin treenaamatta sitä paremmin siihen sopeutui =)
Positiivista oli myös se, että oli enemmän aikaa tehdä kaikkea muuta, kun kaikki aika ei mennyt jumppiin, niihin valmistautumiseen tai niistä palautumiseen.
Alkuviikosta huomasin kuinka ruokahalu katosi urheilumattomuuden myötä ja energiantarve oli luonnolisesti pienempi. Tylsää oli se että syömisestä ei saanut samaa nautintoa kuin hyvän treenin jälkeen jolloin ruokahalu on huipussaan 😉

Eilen olkapäätä särki aika kovasti, mutta yhtäkkiä yön aikana koko käsi on kokenut jonkun ihmeparantumisen?! En tiedä mitä on tapahtunut, mutta nyt tuskin tunnen kipua kun liikutan kättä.
Mun fyssari-kaveri teki mulle sellaista hoitoa joka vähentää arpikudoksen muodostumista ja ehkä se myös auttoi. Jeeeeh! Olen onnelinen, iloinen ja kiitollinen jokaisesta toimivasta ruuminosastani 🙂

Tänään ollaan vaan relattu ja katottu leffoja! Mun perjantaiset hampparisämpylät jäivät aavistuksen liian koviksi, joten piti tehdä uusi yritys tänään. Muuttelin reseptiä hieman (käytin vähemmän jauhoja) ja koostumus olikin paljon parempi tänään, harjoitus tekee mestarin!

Nonniin ja sitten tuplaliha-burger a’la Aino, lähti hieman hanskasta noiden soosien kanssa 😀

Nyt on energiaa uuteen viikkoon, huomista odotellessa 🙂


2 Responses to “Kevyen viikon yhteenveto”

  1. Anni sanoo:

    Ai että minkänäkönen hamppari!! 🙂 NAM

  2. mea sanoo:

    Hahha hyvän ruoan kanssa aina perus vähän lähtee lapasesta.. 😀

Kommentoi