10 x OUDOT ASIAT JOTKA ÄRSYTTÄVÄT

Tiiättekö kun joskus ottaa pattiin jotkut jutut, vaikka tiedät itsekin ettei ärsytyksessä ole mitään järkeä? Ajaudun itse monesti (tai ainakin joskus..) tilanteisiin, jossa aiheutan itselleni kyseisen ärsyttävän tilanteen ja se jos joku ottaa aivoon vielä enemmän! :D

Kun ajat autoa ja kaikki muut matelevat niiiiiiin hitaasti. Joskus tuntuu, että monet autot tahallaan hidastelevat niin, että liikennevalot ehtivät muuttua punaiseksi. Meikäläinen kiroaakin usein ihan ääneen yksikseni kaikki muut kuskit maan alle, koska on niin kova kiire eikä homma edisty haluamallani tahdilla. Ja kenenköhän syytä se kiire on… :D

Kun jokin asia on isosti tapetilla, ärsyynnyn ja mulle tulee usein vastareaktio. Esimerkiksi itsenäisyyspäivänä, kun kaikki somekanavat olivat täynnä kyseiseen päivään liittyviä päivityksiä, päätin että en todellakaan liity joukkoon. Hölmöä, tiedän! :D

Kun aamulla keität kahvia ja huomaat, ettei iKaffea riitä kuin hädintuskin yhteen kupilliseen ja koet jopa lapsellisen suurta kiukkua asiaa kohtaan. Tekisi mieli kiukutella jollekin asiasta, mutta tajuat että on ihan oma syy kun et ole ostanu kahvimaitoa edellisellä kauppareissulla.

Kun joku kirjoittaa liian minä-keskeisesti, silloin en vain yksinkertaisesti pysty lukemaan: ”mä menin ostamaan mulle uusia vaatteita, mä aion tehdä mulle nyt ruokaa, mun mielestä mulla on ollut aika hyvä vuosi vaikka mä oonkin tehnyt paljon töitä.” 

Kun huomaat ajautuneesi tilanteeseen, jossa olet jälleen kerran luvannut tehdä jotain, johon ei olisi oikeasti aikaa eikä voimia. Milloinkohan sitä oppisi ajattelemaan pidemmällä tähtäimellä ja sanomaan myös ei.

Kun on jatkuvasti kiire. Tuntuu, että tämä kiire on loputon tie. Aina on jokin aikataulu, jonka mukana pitää yrittää roikkua! Välillä ärsyttää niin paljon, ettei veri kierrä, mutta siltikin sitä aina löytää itsensä taas siitä tilanteesta, että on kaksi minuuttia aikaa olla jossain seuraavassa paikassa.

Kun auton tankki on aina tyhjillään ja tankkaaminen jää tietysti sellaiseen tilanteeseen, ettei todellakaan olisi aikaa käydä täytöllä, mutta et pääse kohteeseen ilman kyseistä stoppia.

Kun laitat uudet sukat jalkaan ja kävelet kylppäriin, jossa on tietysti märkä lattia. Märät sukat ovat ärsyttävin tunne ikinä, mutta sukkien vaihto olisi kuitenkin liian työlästä! :D

Mun kokemuksien mukaan miehiin on jostain syystä asennettu erikoinen piirre, että jos sulla ei jostain syystä ole kerrankin mitään tehtävää ja olet ihanasti toimeettomana, niin he kyllä keksivät just silloin jonkun tärkeän asian, mitä voisit juuri nyt tehdä, hah!

Kun valokuvaamisesta ei meinaa tulla yhtään mitään tähän vuoden aikaan. Päivässä on ehkä muutama tunti, kun on riittävästi valoa, mutta silloin ei ole tietenkään saatavilla ketään, joka voisi kuvia napata. Sisällä napatut otokset ovat epäselviä ja kellertäviä, joita ei kehtaa kuin itse katsella. :D

Löytyykö kohtia joihin pystytte samaistumaan, vai oonko yksin outojen ärsytyksen kohteiden kanssa?

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


2 Responses to “10 x OUDOT ASIAT JOTKA ÄRSYTTÄVÄT”

  1. Myy sanoo:

    Märät sukat! Tai kengissä makkarallaan olevat sukat, jotka ei pysy oikealla paikallaan. Kun sukat ei pysy pitkisten päällä ja nilkat on paljaat. Ja kun käsissä on jotain tahmeaa etkä pääse pesemään sitä tahmaa pois. Ja pipo, joka ei pysy paikoillaan vaan on koko ajan silmillä tai vastaavasti niska paljaana. :D Pieniä, mutta niin ärsyttäviä asioita varsinkin silloin, kun valmiiksi on jo kaikki huonosti.

    • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

      Tahmeat kädet! ihan kauheeta, harvoin pystyn käyttää edes käsivoiteita kun en tykkää yhtään jos käsissä on jotain vähänkään tahmaista :D

Kommentoi