KESÄLOMAREISSU JATKUI TAMPEREELLE

mainos:Holiday Inn Tampere – Central Station

Kesälomat on jo meidän osalta takana, mutta jatkan vielä meidän lomareissun toiseen osaan, kun siirryttiin Helsingistä Tampereelle. Ajateltiin, että kotimatkan jakaminen kahteen osaan olisi hyvä idea ja sehän oli. Vaikka meidän junamatkat menivät kokonaisuudessaan tosi kivasti niin kyllä muutama tunti junassa menee vielä huomattavasti kivuttomammin kuin neljä tuntia putkeen. 😁

Saavuttiin Tampereelle aamupäivästä ja ajatuksena oli viettää päivä rennosti ilman sen tarkempia suunnitelmia. Sää teki kuitenkin suunnitelmat meidän puolesta ja koska satoi suurimman osan päivästä, vietettiin iso osa vaan hotellilla oleillen.

Majoituttiin Tampereen Holiday Inn hotelliin, joka on kivenheiton päässä rautatieasemalta. Oon majoittunut kyseiseen hotelliin monesti koska se onkin ihan huippu sijainniltaan! Junalla saapuvat asiakkaat pääsevät hotelliin sisään kätevästi suoraan 1. laiturilta ja  autolla tuleville löytyy runsaasti paikkoja hotellin yhteydessä toimivasta parkkihallista. 

Tykkään tästä hotellista sekä sijainnin että siisteyden vuoksi. Holiday Innin mukava Open Lobby tila yhdistää perinteiset ravintola-, aula- ja työskentelyalueet yhtenäiseksi olohuonemaiseksi tilaksi. Hotellissa on käytössä myös oma kuntosali sekä saunaosasto.

Lähdettiin sateelta suojaan kauppakeskuksiin. Kierreltiin kauppoja ja käytiin kahvilassa. Perheen pienimmältä loppui virta shoppaillessa ja otti päiväunet rattaissa, mitä ei ole tapahtunut enää ikuisuuksiin. 😁 Oon aina tykännyt Tampereesta, koska siellä on riittävästi kaikkea, mutta se on silti sopivan kokoinen kiertelyyn ja liikkumiseen.

Oltiin oltu reissussa jo useampi päivä ja sillä hetkellä tuntui, että ei jakseta enää lähteä etsimään illan ruokapaikkaa, vaan päädyttiin ruokailemaan hotellin omaan ravintolaan. Ravintola Steam tarjoaa lapsille ruuat veloituksetta (pääruoka + jälkkäri) kun ruokailevat vanhempien kanssa! Ravintola oli muutenkin lapsiystävällinen, sillä lapsia huomioitiin koko vierailun ajan kivasti. Pisteet tästä! Myös aikuisten annokset olivat maukkaat ja reilun kokoiset. 👌🏻

Ylimmät kuvat lasten annokset

Päätettiin tehdä lomalle rento lopetus ja vietettiin leffailtaa hotellihuoneissa. Meillä oli kaksi huonetta väliovella (paras ratkaisu!) joten lapset sai oman huoneen ja me saatii katsella omia ohjelmia toisessa huoneessa. Seuraavana aamuna oli vielä loman viimeinen hotelliaamupala ja sitten viimeinen junamatka kotiin.

Holiday Innin aamupala on runsas ja monipuolinen, lisäksi tarjolla on tietysti myös mustaa makkaraa! 😁👌🏻

Lasten kanssa reissatessa tuo 4 päivää oli juuri sopiva aika kesälomareissulle. Ulkomailla viikko menisi varmasti tosi nopeesti, mutta kotimaassa reissatessa tää tuntui just hyvältä ajalta. Muutenkin koko reissu sujui ilman stressiä, joten erittäin onnistunut loman aloitus!


Kommentoi