KESÄTREENEJÄ JA TERVEYSRESEPTEJÄ

Moikka! Täältä lähtis nyt ihan vaan kuulumisia ja kerrontaa viime viikoista. Menoa ja tekemistä on nimittäin riittänyt niinkin paljon, että oon vetänyt 12 päivää töitä+ jumppia tukka putkella. Tänään vihdoin vapaapäivä, joka on siis samalla lepopäivä. Tällaisen rytäkän jälkeen saisi pitää viikon treenivapaan, mutta aloitetaan nyt näillä kahdella päivällä. 😅

Äitiyslomani loppui pari kuukautta sitten ja sen jälkeen on kyllä tapahtunut työrintamalla aika paljon. Äitiysloman aikana tuli mietittyä paljon mitä haluan tehdä ja mitä muuttaa omassa arjessa. Tietysti myös korona vaikutti kaikkeen. Nyt on hommat ihan hyvällä mallilla, vaikka paljon töitä on vielä tehtävänä. Mun duunit koostuu nyt siis jumppien ohjaamisesta, mun valmennuksista Fit Club Finlandin alla, sekä kaupallisista yhteistöistä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi hoidan meidän lasta kotona samaan aikaan.

Blogin vakkarilukijat tietää mun intohimon ruuanlaittoa kohtaan ja nyt voinkin ylpeänä kertoa, että olen vihdoinkin saannut tehtyä kauan mielessä olleen projektin, eli kokosin kaikki parhaat reseptini yksien kansien sisään. Kyseessä on siis makeista ja suolaisista terveysherkuista koostuva e-reseptikirja joka sisältää 55 reseptiä. Tästä saa siis ihan todella paljon inspiraatiota terveelliseen ruuanlaittoon ja herkutteluun. Suurin osa resepteistä on nopeita ja helppoja valmistaa. Yleensä terveellisemmät herkut valmistuvat muutenkin nopeammin kuin ”tavalliset” kakut ja leivonnaiset. Tämä e-kirja olisi nyt 29 euron early bird hintaan tämän viikon ajan. Reseptikirjan löydät täältä.

Tämä reseptikirja edustaa myös mun elämäntyyliä siinä mielessä, että mä syön suurimman osan ajasta tällä tyylillä, mutta koska pääosin ruokavalio koostuu ravitsevista ja terveellisistä ruuista, mukaan mahtuu hyvin myös kaikkea muuta mitä mieli tekee. Ei kieltoja, sääntöjä eikä rajoituksia. Kun syöty ruoka on hyvää, se ei vaadi tsemppailua että pitäisi ”noudattaa jotain.”

Sporttaajan lasagne

Reseptikirjan ohessa oon myös suunnitellut uusia kesätreenejä treenivalmennuspuolelle. Vaikka alkuun mietin, että miten ihmeessä saan siirrettyä sen energian ja fiiliksen jumppasalista näihin treenivalmennuksiin, niin monien kokeilujen ja harjoittelujen jälkeen koen että, nää treenit on oikeesti aika kovia! Summer Workouts treenejä on viisi ja ne kestävät 30 minuuttia jokainen. Treeneihin ei tarvita kuin pieni pläntti tilaa. Halusin siis luoda treenit joiden aloittamiseen on mahdollisimman matala kynnys. Voit treenata kotona, puistossa, terassilla, mökillä laiturin nokassa…ihan missä vaan! Treeni kestää 30 minuuttia ja se riittää. Treenit ovat siis ainomaiseen tyyliin tehokkaita ja meneviä, mutta tasoja pystyy säädellä myös itse tarvittaessa. Minä siis ohjaan ja teen mukana joka ikisen treenin sun kanssa.

Innoissani oon myös siitä, että oon huomannut miten tällaiset kehonpainotreenit oikeesti myös muokkaa kehoa ja kohottaa kuntoa hulluna. Itsehän olen tässä parissa kuukaudessa saanut mielestäni kivasti lisää lihaserottuvuutta ja timmimmän kehon, vaikka en ole muuttanut ruokavaliossa mitään, tai no itseasiassa oon syönyt ja herkuttelut enemmän vaan. Kuten aina sanon, tehokasta treeniä, hyvää ruokaa ja loppu hoituu itsestään. Kesällä elämästä pitää nauttia ja kun treeneihin menee vain 30 minuuttia neljästi viikossa, aikaa todellakin jää muuhunkin! Viikko-ohjelman modaaminen on myös mahdollista omien tarpeiden mukaiseksi. Autan siis aina jos tarvitsee! Summer Workouts lanseerataan maanantaina 14.6 klo 12:00 täällä.

Jos sulla on ollut treeneistä taukoa tai oot uusi jumpista innostunut tyyppi, START-valmennus on nyt koko kesäkuun alennettuna hintaa 29€! Startissa on viisi erilaista treeniä, joista yksi on 60 minuuttia ja muut 30 min. Treeneissä käytetään minikuminauhaa ja käsipainoja ja treenit ovat kokonaisvaltaisia settejä, kehonhuoltoa unohtamatta. Tällä paketilla saat treenirutiineista kiinni ja kohotat tehokkaasti kuntoa sekä muokkaat kroppaa timmimpään suuntaan! Start-valmennus löytyy täältä!

id

Tällä hetkellä mulla on niin hyvä fiilis kaikesta! Rakastan mun arkea ja elämää. Mikään ei oo parempaa kuin se, että saa viettää päivät Olivian kanssa ja silti tehdä omaa unelmaduunia. Toki on päiviä kun on kiirettä, stressiä ja pinna kireellä kun aika ei riitä, mutta joka aamu herään onnellisena ja odotan uutta päivää. 😍 Kuulostaa vähän lällyltä, mutta tää on nyt päälimäisenä fiiliksenä kaikesta. Tää perhe-elämä on tehnyt mulle niin hyvää!

Oon herännyt viime päivinä jo ennen kuutta aamulla, kuten tänäänkin. Meidän päivärytmi onkin nykyään sellainen että herätään aikaisin ja mennään myös aikaisin nukkumaan. Tämä lisääntynyt valon määrä on kyllä vähentänyt mun omaa unimäärää, voi toki olla että keho reagoi (yli)kuormitukseen myös näin, mutta eiköhän tääkin tasaannu nyt kun oon ajatellut vaan pötköttää ja syödä pari päivää! Edessä siis todella rento viikonloppu.

 

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi