BIKINI FIT – KESÄN KUUMIN TREENIOHJELMA!

Vihdoinkin. Tämän parissa on uurastettu hetki jos toinenkin. Olen siis kasannut treeniohjelman kaikille, jotka kaipaavat treeneiltä haastetta, hikeä ja myös sitä sykettä. Ohjelma on suunniteltu kehon kiinteyttämiseen, rasvanpolttoon ja sporttisen lookin saavuttamiseen. Oon itse treenannut tällä systeemillä ja pohjalla nyt viimeiset kuukaudet!

Viimeisten kuukausien aikana oon testaillu todella paljon erilaisia liikkeitä, liikeyhdistelmiä ja tekniikoita. Kasasin näistä treeniohjelman, joka painottuu etenkin alavartalon muokkaamiseen. Pakarapainotteinen ohjelma (joka kerta eri ohjelma ja liikkeet) tehdään kolmesti viikkoon ja ylävartaloa sekä keskivartaloa treenaillaan pari kertaa viikkoon. Aerobisilla voi halutessaan höystää treenejä ja tehdä ne lyhempien ylävartalotreenien perään. Myös ohjelman core-treeni menee aerobisesta, sillä se haastaa samalla sykkeen ylös kun keskivartalo saa kyytiä!

Olen suunnitellut myös kaikkien pakaratreenien perään vapaaehtoisen ”finisherin” eli viimeistelijän, jonka avulla voi tehostaa rasvanpolttoa ja kulutusta. Viimeistelijöitä voi käyttää tehokeinona jokaisen treenin jälkeen tai silloin tällöin kun haluaa haastaa itseään hieman kovempaa. Ohjelma sisältää liikkeitä joissa käytetään tuubikuminauhaa, joten sellainen on hyvä olla käytössä. Liikkeet ja treenit tehdään kuntosalilla!

Ohjelma sisältää:

 • 5 treeniä
 • 3 viimeistelijää
 • 1 core-treeni
 • ohjeet lämmittelyyn + aktivointiin (aktivointiin käytetään usein kuminauhaa, liikkeet videoitu)
BIKINI FIT TÄÄLTÄ!

Tämä treeniohjelma yhdistettynä miinus viisi kiloa – ruokavalioon tuo aivan mielettömät tulokset kesän bikinikelejä ajatellen! Mun mielestä on todella tärkeää tuntea olonsa hyväksi omassa kehossaan. En tarkoita, että se vaatisi laihduttamista tai tiettyä rasvaprosenttia, sillä me ollaan kaikki erilaisia ja meillä on erilaiset lähtökohdat. Tietynlainen tyytyväisyys ulkonäköön, energisyys ja hyvä olo ovat kuitenkin sellaisia asioita, jotka vaikuttaa todella paljon yleiseen olotilaan!

Toivottavasti lähdet messiin, tää on kova!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


6 Responses to “BIKINI FIT – KESÄN KUUMIN TREENIOHJELMA!”

 1. Iida sanoo:

  Hei! Onko tätä ohjelmaa mahdollista tehdä kotona, kun käytössä on vain vapaita painoja, kuminauha ja penkki? :)

  • ainorouhiainen sanoo:

   Kyllä onnistuisi soveltaen! Osa liikkeistä on taljassa mutta jos päädyt ostamaan ohjelman, laita mulle mailia niin laitan sulle korvaavia liikkeitä niihin! :)

 2. Linda sanoo:

  Kuulostaa hyvin paljon samalta ohjelmalta kuin minkä ostit itsellesi käyttöön?

  • ainorouhiainen sanoo:

   Totta ja idea onkin lähtenyt siitä, mutta ohjelma ei ole kuitenkaan sama tai edes samanlainen. Olen saanut ohjelmasta toki inspiraatiota ja uusia liike ideoita, mutta kokosin mielestäni paljon paremman kokonaisuuden omilla muutoksilla ja jutuilla :D. Haen toki aina inspiraatiota ohjelmista joita itse teen sillä niistä oppii uutta ja uusia työkaluja omaan valmennukseen!

 3. Endi sanoo:

  Onko pepputreeni pelkästään kuminauhalla tehtävää?

  • ainorouhiainen sanoo:

   Ei ole! Painoilla, kuminauhalla ja molemmilla sekä erilaisia muita kikkoja takaamaan polte. :)

Kommentoi