KAVERIKIRJA

Näitä kaverikirja-haasteita on näkynyt viime aikoina useassa blogissa ja koska mulla ei ole tänään mitään muuta mielenpäällä, ajattelin täyttää tällaisen. Katsotaan tuleeko mitään uutta tietoa ilmi. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nimeni on Aino Sofia Rouhiainen

Jotkut tosin kutsuvat minua Aippa, Ainoska, Aikku, Ruuvi, Rou, Raipe..Olikohan siinä kaikki. :D

Olen syntynyt vuonna 1986

Lapsuuskotini langallinen numero: 3125881

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: Ihan pienenä sanoin vanhemmilleni, että musta tulee pankinjohtaja, koska kuvittelin, että silloin kaikki pankin rahat kuuluvat minulle. Myöhemmin mulle on ollut aina selvää, että ammatti liittyy jotenkin urheiluun/terveyteen/ravitsemukseen.

Mutta isona minusta tulikin: Ryhmäliikuntaohjaaja, Personal Trainer, Bloggaaja eli vaikuttaja sekä yrittäjä..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täydellinen puoliso: Huumorintajuinen, huomioiva, sporttinen, pitkä ja mielellään samanhenkinen kuin minä. :) Ominaisuuksiahan voi luetella vaikka kuinka, mutta loppupeleissä sen yleensä vaan tietää onko kemiaa vai ei.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Tekisin luultavasti hieman enemmän duunia. :D

Harrastan nyt: Kuntosalia :)

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: Jos oon lähdössä baanalle, playlistillä pauhaa luultavammin sekavasti kaikkea uusimmista hiteistä living on a prayeriin. :D Useimmiten luukutellaan paljon vanhoja biisejä ja muistellaan vanhoja! haha!

Noloin teeveeohjelma josta pidän: En juurikaan katso telkkaria, mutta varmaan joku nolo tositeevee. Tykkään katsoa kaikkia muodonmuutos-laihdutus-tositv-pläjäyksiä.

Bravuurini keittiössä: Oon ihan guru keittiössä! ;D Parhaiten luonnistuu kuitenkin terveellinen ja maittava kotiruoka sekä terveysherkut.

Collage_Fotor

 

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: Itken tosi helposti. Kaikki enemmän tai vähemmän tunteellinen laukaisee kyynelkanavat auki ja joskus ihan hävettää itseäkin, kun alkaa pillittämään jostain suhteellisen typerästä asiasta.

Lapsuuteni lempilelu: Varmaan barbiet, ei kyllä tuu mieleen muuta..

Lempilelu nykyään: Puhelin of course ;)

Salainen paheeni: Kun alan johonkin, vedän sen yleensä överiksi!

Eikun se ihan oikea salainen paheeni: Netti-stalkkaaminen :D

Viisaus, jonka olen tähän mennessä olen oppinut: Kaikki on lopulta kiinni omasta asenteesta, sillä mikä tahansa on mahdollista, kun vain uskoo ja tekee sen eteen töitä. Kaikilla on omat haasteet ja ongelmat, mutta se miten suhtautuu niihin ratkaisee paljon enemmän kuin se mitä sieltä tulee vastaan.

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snapchatista: ainopaino.

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


4 Responses to “KAVERIKIRJA”

 1. Avatar Maija sanoo:

  Vau mitkä hiukset!!!!!! Ja hei tää oli hauska postaus! :D Ja mitä ihmettä, täytätkö tänä vuonna 31? En olis ikinä uskonu, oot niin freesin ja nuorekkaan oloinen :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiiitos ihana <3 :)

   ..Ja kyllä näin on päässy käymään, ikää pukkaa lisää, mut fiilis on edelleen kuin olis 20-vee. :D

 2. Avatar Laura sanoo:

  Hah eikä oon koko ajan ajatellu että oot joku 23-25v!!:D

Kommentoi