MÄ EN VAAN YMMÄRRÄ..

Viime viikkoinen epäsuosittujen mielipiteiden listaaminen näköjään kiinnosti teitä, joten ajattelin jatkaa hieman samalla linjalla eräästä tänään sattuneesta jutusta inspiroituen. :D Tänään on ollut aivan törkeen hyvä päivä, joten tämä ei ole mikään VMP-avautumis-postaus. Ihmisiä on erilaisia ja kaikkien ei aina tarvitsekaan ymmärtää toisiaan tai kaikki tapoja.

15609272_1134390153347292_368647608_o-2

Viime aikoina oon miettinyt, että en vaan ymmärrä miksi..

Joku kopioi toisen blogipostauksia! Mun kohdalle on sattunut tämä nyt kahdesti viikon aikana ja kopiointi on aika räikeästi todistettavissa, sillä lauseet ja jopa mielipiteet ovat suoraan mun teksteistä. :D Sen voisi vielä ymmärtää jos kopioisi jotain ns. fakta-tietoa, mutta kun kyseessä on mun omat mielipiteet jostain asiasta niin aika kornia jos en sanois… :D 

FB-kirppiksillä jengi myy tyyliin 20 sentillä jotain romua. Siis jaksaako joku oikeesti hakea jonkun euron maksavan tavaran varta vasten toisen luota. :D Ymmärän kyllä, että kierrätys on hyvästä jne jne, mutta mun ymmärrys ei vaan riitä tohon, että ostaisin tai myisin jotain vanhaa suolapurkkia netissä 0,10 €urolla. :D Sitten sielä on vielä parhaimmassa tapauksessa ”jonossa” jengiä. 

Edelleen salilla näkee näitä lähennys-loitonnus-laitteissa veivaavia, kännykkää selaavia tyyppejä. Siis okei, ymmärän etteivät kaikki voi tietää treenaamisesta heti olennaisia asioita, mutta luulisi jonkun kellojen soivan jos se alle 5 kilon kuorma ei tunnu yhtään missään, edes silloin kun on tehnyt joku 500 toistoa kolmen senttimetrin liikeradalla. Kaikki saavat käydä salilla just sen takia kun itse haluavat, mutta mä en vaan tajua miksi ihmeessä sinne tullaan tekemään ”ei mitään”, kun sen ajan voisi vaikka chillata sohvalla. :D

Jengi alkaa meuhkaamaan hulluna, jos joku ihminen kertoo ns. yleisestä linjasta poikkeavan mielipiteen julkisesti. Case Sirpa Selänne on hyvä esimerkki tästä. Eikö Sirpa saa olla just sitä mieltä se itse haluaa? Joku toinen on sitten eri mieltä ja that’s it. Jokainen tollo tajuaa, ettei kaikilla ole mahdollisuutta elää samanlaista elämää kuin maailman parhaan jääkiekkoilijan perheellä. Miksi pitää alkaa perustella, että kyllä minä olen käynyt töissä ja kasvattanut lapset. Good for you hei! Ja tähän asiaan mulla ei edes ole mielipidettä, koska mulla ei ole lapsia, mutta yleisesti en vaan tajua miksi näitä mielensä pahoittajia löytyy aina joka nurkan takaa. Kannattaa myös aina muistaa, että tv-sarjat leikataan näyttämään ja kuulostamaan siltä kuin halutaan. Henkilölle halutaan yleensä luoda tietty ”rooli”, jota sitten tuodaan esiin. Ei siis kannata aina uskoa ihan kaikkea mitä töllöstä tulee.

Kiitos ja anteeksi. :D

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snapchatista: ainopaino.

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


14 Responses to “MÄ EN VAAN YMMÄRRÄ..”

 1. Avatar Kiti sanoo:

  Samaa mieltä Tapauksesta Nimeltä Sirpa. Mielensäpahoittajat ja toisten mielipiteistä tulistujat saavat mut joskus miettimään, onko mussa jotain vikaa kun en vaan jaksa kiinnostua lähes koskaan kuumimmista puheenaiheista. Törkeät teot kiukuttavat, mutta jonkun mulle tuntemattoman ilmaisemat mielipiteet eivät jaksa hetkauttaa.

  Onneksi kaikkea ei tarvitse ymmärtää. :D

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/puhevika-noin-niinku-kaytannossa

 2. Avatar C sanoo:

  Ketkä sua on plagioineet? :D en voi kuin olla utelias, ihan hölmöä touhua. Siis joo ymmärrän jos aiheet loppuu mutta plagiois ees jostain ulkomaisesta blogista ettei nyt heti paljastuis :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   En viitsi tänne alkaa julkaisemaan nimiä. Snäppiin tuli kiukuspäissään kuvattua näistä toisen blogia, tosin nyt se postaus on ”jostain syystä” poistettu :D

   • Avatar tuntematon sanoo:

    Hyviä pointteja ja tosiaan, jokaisella saa olla omat mielipiteensä :) Minultakin on mennyt ihan tuo Sirpa juttu ohi.

    Mutta sitä kuitenkin katson vähän kieroon, jos alkaa somemaailmassa mustamaalaamaan, vaikkakin kiukuissaan, tätä kyseistä henkilöä? Onko se sitten kovin aikuismaista?

    • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

     Jos pystyt niin käy katsomassa snäpistä, niin huomaat että kyseessä ei tosiaan ole mustamaalaus. En edes kommentoinut henkilöä mitenkään, vaan kyseinen kopioitu postaus vaan vilahtaa kuvassa nopeasti. :)

 3. Avatar nina sanoo:

  Mä taas en ymmärrä kuinka toiset mielipiteet on just näitä cooleja epäsuosittuja mielipiteitä ja toiset vaan mielensäpahoittamista. Olis kiva ees yhden kerran lukea ja osallistua aitoon mielipiteiden vaihtamiseen ilman, että joku täytyy leimata mielensäpahoittajaksi.

  En itse pahoittanut mieltäni tapauksesta Sirpa Selänne, mutta kyllä mielestäni jokaisella julkisuudessa pyörivällä henkilöllä on jonkinlainen vastuu siitä mitä suustaan päästelee. Selänteetkin on olleet aika arvostettuja henkilöitä, joten ei tunnu musta ihan kivalta, että haukkuu kaikki työssäkäyvät äidit paskoiksi mutseiksi ollesaan itse poikkeuksellisen hyvässä asemassa. Ylipäänsä kaikki ”parempiosaisten” huutelut alaspäin on musta ihan vaan huonoa käytöstä ja typeryyttä. Siitä oon täysin samaa mieltä, että tv-sarjat ja lehtijutut muokataan usein just sellasiksi, että niistä saa mahdollisimman paljon irti viihdearvoa tai kohua ja se olisikin hyvä kaikkien pitää mielessä. Toivottavasti tässäkin tapauksessa olis just niin. Mutta vaikka Sirpa ajattelisikin just niin kuin nyt julkisuudessa on esitetty, niin miksi sitä täytyy kaikille kailottaa? ”Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin älä sano mitään” pätee yllättävän useissa tilanteissa. Oikeisiin ongelmiin ja vikoihin täytyy tietenkin puuttua, mutta tää ei nyt kyllä lukeudu mitenkään niihin.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Onko hän haukkunut työssäkäyvät paskoiksi mutseiksi? Katsoin kyllä jakson, mutta itse en ymmärtänyt asiaa niin.

   Ehkä tääkin postaus on tavallaan mielensä pahoittamista joistain asioista, mielipiteet vaan on sellasia mistä ei oikeen hyödytä vääntää, koska kaikilla on omansa. Itse olen kyllä aina valmis keskustelemaan rakentavasti, eikä mua haittaa jos joku muu on toista mieltä kuin itse olen. :)

 4. Avatar A-M sanoo:

  Minä taas en ymmärrä miksi joku viitsii salilla seurata mitä muut tekevät. ;D Eikö voi keskittyä vaan siihen ihan omaan treeniin. :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   No onhan se noinkin! Itse en sinänsä keskity muiden puuhiin muuta kun silloin jos tarvitsen just sitä laitetta/painoa, jossa joku hengailee ja näprää kännyä:D

 5. Avatar s sanoo:

  tuli mieleen tosta lähentäjä/loitontaja-jutusta: mä oon aloitteleva salillakävijä, ja oon tehnyt ohjelmaa, jossa on 6 eri liikettä. oon tehny sitä nyt jonkun aikaa, ja tarttis ehkä muuttaa sitä ohjelmaa jotenkin. miten se tehdään? noista lähentäjä/loitontaja-laitteista ei vissiin oo juuri hyötyä :)

  • Avatar Sue sanoo:

   Katso esim Ainon tekemästä Beacbody treeniohjelmasta mallia. Loitontaja laitekkin voi olla ihan hyvä lisäliike eism. loppupumpiksi treenin kun sitä tehdään sellaisella intensiteetillä ettei tule mieleen räplätä kännyä samalla ;)

   • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

    Juurikin näin, eli kyse ei ole siitä että joku laite tai liike olisi huono, vaan lähinnä se, miten sillä tehdään. :)

 6. Avatar Lempi sanoo:

  Tohon Sirpa Selänne -asiaan, jokaisella on toki oikeus omiin mielipiteisiin, mutta se tyyli, millä ne esittää, on kanssa hyvin merkityksellinen. En yleensäkään tykkää tavasta esittää omia mielipiteitään ainoina oikeina totuuksina, ja ne jotka ajattelee tai toimii toisin kuin minä, on väärässä. Ennemminkin hedelmällistä on mielipiteiden VAIHTO ja keskustelu, jolla myös voidaan yrittää laajentaa sitä omaa näkökantaa, eikä vain toitottaa sitä omaa totuuttaan. Olisi siinä Sirpalla mun mielestä vähän peiliin katsomisen paikka. Korostaa olevansa niin hyvä ihminen, mutta sisimmiltään oikeasti hyvä ihminen ehkä tuomitsisi vähemmän ja yrittäisi ymmärtää enemmän.

Kommentoi