TUNTEITA HERÄTTÄVIÄ TUOKSUJA

Tuoksut on ollut mulle aina sellainen asia, joka herättää paljon tunteita. En tiedä mikä siinä on, mutta erilaiset tuoksut tuovat vahvasti muistoja tai tietynlaisen fiiliksen. Ei siis ihme, että rakastan erilaisia hyvältä tuoksuvia asioita, kuten tuoksykynttilöitä. Niitä tuleekin polteltua ahkerasti, etenkin näin talviaikaan. Olinkin aika fiiliksissä kun lähdin mukaan Gladen kampanjaan, sillä nyt saisin testailla ihan huolella kaikenmoisia tuoksuja ja kynttilöitä! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä oon myös yksi niistä, joille joulu ja joulunaika on iso juttu. Rakastan fiilistellä tätä kautta, laittaa jouluvaloja, kynttilöitä sekä joulumusaa soimaan. Oonkin aloittanut edellä mainitut jo hyvissä ajoin, ettei sitten tammikuussa jää fiilis että meni liian pikaisesti. Kuten mainitsin, tuoksuista tulee voimakkaasti muistoja mieleen ja jostain syystä etenkin näistä jouluisista tuoksuista tulee jollain tavoin sellainen hyvä, jouluinen ja kotoisa olo :D Vaasalaisittain vois sanoa, että tosi mysigt fiilis!

Tykkään muutenkin melko vahvoista tuoksuista, kuten Gladen Cozy Apple & Cinnamon – Kausituoksusta, jossa tuoksuu pehmeä kanelin ja omenan yhdistelmä, nam! Myös erilaiset vaniljan ja magnolian tuoksut iskee meikäläiseen lähes aina.

pc020895

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun mielestä paras hetki päivästä on aamu! Kun herää hyvin nukutun yön jälkeen ja laittaa kahvit tippumaan sekä jonkun ihanalta tuoksuvan kynttilän palamaan. Ulkona on vielä pimeetä, mutta jouluvalot tuo hieman valoa ja kotoisan fiiliksen. Aamuisin oon myös tuottavaisimmillaan, sen vuoksi yritän tehdä nämä kirjoituspuuhatkin heti päivän alkuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi parhaista tuoksuista on myös puhtaan tuoksu. Se fiilis ja tunnelma, kun on siivonnut ja vaihtanut puhtaat lakanat sänkyyn. Kokeilinkin ensimmäistä kertaa Glade Discreet – tuoksua, joka on siis pistorasiaan kiinnitettävä sähköinen ilmanraikastin. Clean Linen on nimensä mukaisesti puhtaiden pyykkien, mieto raikas tuoksu. Nyt mun makuuhuone tuoksuu jatkuvasti miedosti puhtaalle ja raikkaalle pyykille. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos säkin tykkäät tuoksutella, kannattaa käydä kurkkaamassa mun instagramia (ainorouhiainen) tänään, sillä arvon siellä Gladen ihanan tuotepaketin!

indiedays-ja-brm-yhteislogo


Kommentoi