SUMMER FIT UPDATE – VINKKI VIIKONLOPULLE

Vilkaisin äsken kalenteriin ja näyttäisi siltä, että haastetta on menossa jo kolmas viikko! Viime viikolla jäi väliin ”herkuttelu”- vinkin jakaminen, mutta ajattelin muistutella suolaisesta snacksista, joka on parempi vaihtoehto kuin sipsit ja monet muut suolaiset lempparit. Käytiin tänään pyörähtämässä kaupoilla ja silmiini osui Lekuen popcorni-kulho. Tällä kulholla voi siis valmistaa poppareita mikrossa, ilman rasvaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tein pienen testauksen heti kotiin tullessa ja olipa muuten helppo homma. Maissinjyvät kaadetaan vain kulhon pohjalle, kansi päälle ja pariksi minuutiksi mikroon paukkumaan. Poppareita voi myös tuunailla erilaisia maustesekoituksilla, joista lisää postauksen lopussa! Ostin kulhon Anttilasta, jossa se oli parhaillaan alennuksessa (20€).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näissä haasteissa on aina hassua se, ettei itsellä ole oikeastaan mitään hajua, kuinka moni haastetta suorittaa. Edellisien vuosien perusteella tiedän, että vain minimaalinen osa kommentoi ja osallistuu keskusteluihin, eikä siinä mitään. Kukin tyylillään! Haasteen treeniohjelmaa on ainakin luettu jo niin paljon, että ei se varmaan ihan turhaksi ole jäänyt. Jos teillä on jotain kerrottavaa, fiiliksiä tai muuta niin sana on tietysti aina vapaa. On aina kiva kuulla, miten teillä on mennyt!!

Jos kaipaa viikonlopulle pienen herkkuhetken leffan ääressä, tässä pari vinkkiä, joilla voi kokeilla maustaa poppareita. Poppareiden valmistuhan onnistuu kattilassa ja silloin suosittelen käyttämään hyvin kuumennusta kestävää kookosöljyä. Käytän itse Urtekramin luomulaatuisia maissinjyviä!

Sweet’n hot

Ripottele valmiiden popcornien päälle cayennepippuria, raakakaakaojauhetta ja stevia sokeria.

chili-valkosipuli

Ripottele poppareiden joukkoon kaksi teelusikallista chilijauhetta, valkosipulijauhetta, suolaa ja sipulijauhetta.

Juusto-popparit

Mausta popcornit puristetulla valkosipulinkynnellä, parmesaaniraasteella, cayennepippurilla ja suolalla. 

Suolaista ja makeaa

Ripottele popcornien päälle kanelia, stevia sokeria sekä merisuolaa.


8 Responses to “SUMMER FIT UPDATE – VINKKI VIIKONLOPULLE”

 1. Avatar riina sanoo:

  Moi!

  Toden sanoakseni tämä haaste on edellistä haastavampi miulle. Viimeks oli niin helppo seuraa ohjeita ja jättää kaikki ylimääräset herkut, ne terveellisetkin veke. Ääripääajattelijana en oikein osaa asennoituu siihen että nyt ois vapaus kokkailla ja herkutella vaikka ollaan keskellä haastetta :D

  Viime haasteesta jäi todella toimivat ruokailutavat päälle, jotka ovat siis elämässäni ihan luonnostaan nyt. Herkuttelen raakasuklaalla tms. terveellisemmällä about kerran kuussa ja sokeri ym. herkut oon jättäny ihan kokonaan kesän jälkeen. Tän haasteen treenitkin on tosi ”mukavia” kun oon tottunu hiitteihin jo vuosien ajan. eli suurin kehityskohta lienee armollisuus itseä kohtaan ja vaikkei terveellisempiäkään herkkuja oikeestaan ees tee mieli, voi niillä herkutella välillä. mietin, johtuuko se ettei ole mielitekoja osittain siitä, että on opettanut itsensä pois ”kaikista paheista”. tulipa pitkä kommentti, saitkohan yhtään pointista kiinni? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Ymmärän ja arvasin että haaste tulee olemaan juuri tämä ”vapaus”. Tietenkään ei ole pakko terveys-herkutella jos ei mieli tee, mutta se tieto että ei tarvitse ”kärvistellä” himoissa jos sellainen iskee,aiheuttaa yleensä sen ettei edes tee mieli.

   Ehkä tää tulee hyvään saumaan, sillä armollisuus on myös yhtä tärkeä taito, kun se että saa revittyä itsestään kaiken irti treeneissä ja tiukoissa ruokavalioissa. Pysyvyys on kuitenkin mahdollista vain silloin kun elämäntapaa on helppo ja mukava noudattaa! Pääset varmasti hyviin tuloksiin. :)

 2. Avatar Jonna1983 sanoo:

  Moi Aino!

  Kommentoin nyt ihan ohi aiheen, mutta halusin tulla kiittämään sua. Multa jäi jossain vaiheessa sun blogin lukeminen vähän taka-alalle, koska meno oli jotenkin vähän turhan natsia mun makuun. Muutama päivä sitten mieleeni tuli, että mitähän sulle kuuluu ja tulin lueskelemaan. Täytyy sanoa, yllätys oli varsin positiivinen! En tiedä mitä olet muuttanut täällä, mutta jotain on muuttunut. Tykkään todella paljon! Luin varmaan 30 postausta putkeen. Vitsi miten hyvä fiilis täällä on ja rakastan sun ruokajuttuja yli kaiken. Jatkathan samaan malliin kookos? Voi kun osaisin syödä puoliksikaan yhtä hyvin ja monipuolisesti kuin sä, mut täältähän nämä hyvät vinkit ja tsempit nyt saan :)

  Joten kiitos! Ja mukavaa viikonloppua :)

  Jonna1983.fitfashion.fi

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moikka Jonna! Etpä arvaa miten hyvän fiiliksen sait mulle aikaseksi, kiitos! :)
   Oon ehkä alkanut ilmaisemaan itseäni hieman eri tavalla, ehkä vähän lempeämmin, kiva kuulla että muutoksen huomaa. Jatketaan samaan malliin. :)

 3. Avatar Piya sanoo:

  Heippa! Minulla olisi postaustoive. Olen mukana summerfit haasteessa, reenien osalta 100%sesti ja ruokailuja soveltaen, en täysin maidottomasti/gluteenittomasti/sokerittomasti. Mutta, alkuviikosta viime kesäinen selkävammani aktivoitui yhden hiit-treenin myötä. Ongelma on pakottanut tämän viikon tekemään reenit kevyesti omalla painolla ja kuminauhalla yms.
  Asiaan, eli koska muutamankin päivän paussi kovista reeneistä sai mieleni ja reeni-intoni maahan ja ruokailut sekaisin, haluaisin postauksen tästä aiheesta: miten toimia näissä tilanteissa kun kaikki ei mene kuten on suunnitellut, miten tsempata itseä ja tehdä asioita oikein, ettei epäonnistujan fiilis ota valtaa.
  Itse olen ajatukseni jotenkin jo koostanut ja katse on eteenpäin, mutta oma hölmöily lämmittelyjen ja virheellisten liikkeiden suhteen edelleen ärsyttää!!
  Ehkä hoksasit pointtini ja kiitos huippublogistasi! Yhdyn edelliseen kommenttiin :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Aika jännää, kun oon just miettinyt tästä aiheesta kirjoittamista! Joten tulossa on =)

 4. Avatar matilda sanoo:

  KIITOS tästä! En oo edes kuullutkaan tuommoisesta härvelistä, kuulostaa ihan hullun näppärältä. Aion testata, varsinkin tuon juusto-poppari-sekoituksen kera <;

Kommentoi