KIELLETYT VS. SALLITUT RUOKA-AINEET (+ valmennuksien viikonloppu ALE!)

Monilla jakautuu edelleen ruuat sallittuihin ja kiellettyihin. Sitä mieltää tietyt ruoka-aineet hyviksi ja toisia välttelee mahdollisimman paljon. Ajattelin jakaa muutaman esimerkin tällaisista ruuista, joissa kuitenkin kalorimäärä on loppujen lopuksi lähes sama. Terveellisiksi mielletyissä ruuissa on toki yleensä paremmat makrot ja myös enemmän ravintoaineita, eli ehdottomasti itsekin suosin pääosin enemmän tällaisia vaihtoehtoja, mutta on hyvä ymmärtää, että huonommat ruuat eivät tuhoa terveyttä tai kerry saman tien vyötärölle.

Tätä et ehkä söisi, mutta tämän saattaisit helposti heittää huiviin..

Grillimakkara – 230 kaloria VS. sokeriton proteiinipatukka 230 kaloria

Toffeetuutti 180 kaloria VS. Proteiinijäätelö 170 kaloria

BicMac hampurilainen 500 kaloria VS. Palautusjuoma 420 kaloria

Tupla suklaapatukka 260 kaloria VS. litra mansikoita 240 kaloria

Terveellinen ei siis aina ole sama kuin kevyt, vaikka näissäkin vaihtoehdoissa oli paljon myös kevyempiä ”herkkuja”. Terveellisiä vaihtoehtoja saa usein syödä määrällisesti hieman enemmän, mutta niitäkään ei voi mielin määrin vedellä vain sillä verukkeella että on terveellistä. Kokonaisuus ratkaisee, eli suklaapatukka tai hamppari silloin tällöin on myös ihan okei!

Näin aihetta sivuten täytyy mainostaa, että päätin laittaa pitkästä aikaa muutamat valmennukset alennukseen! Tarjous on voimassa 26.7-28.7, eli viikonlopun ajan. Kaikki kolme ohjelmaa vain 25 € per ohjelma. Valmennus on heti näkyvillä omalla sivulla ja voit ottaa sen käyttöön milloin itse haluat.

GET FIT – Ruokavalio 25€

Tavoitteena rasvanpoltto? Get Fit -ruokavalion avulla poltat tehokkaasti ja järkevästi rasvaa sekä pidät aineenvaihdunnan käynnissä kalorivajeesta huolimatta. Ohjelma syklittyy viiteen viikkoon, joista neljä viikkoa pidetään kalorivajetta yllä. Viidennellä viikolla kalorit nostetaan ylläpitoon seitsemäksi päiväksi. Syklitystä jatketaan niin pitkään, että ollaan omassa tavoitteessa. Näin vältetään aineenvaihdunnan hidastuminen ja samalla opitaan nostamaan kalorit sopivalle tasolle tavoitteen saavuttamisen jälkeen. Viiden viikon syklitys on myös motivoivaa, kun tietää että kalorivaje ei kestä kerralla kuukautta pidempään. Ohjelma sopii 60 – 80 kg painaville naisille.

Jokaisella aterialla on kolme vaihtoehtoa valittavana. Voit siis valita minkä tahansa kolmesta, tai halutessasi voit myös valita vähähiilihydraattisen ruokavalion, korkea hiilihydraattisen ja vähärasvaisen tai näiden väliltä. Gluteeniton, maidoton sekä kasvisvaihtoehto mukana.

BIKINI FIT 25 €

Viisijakoinen saliohjelma, jonka avulla muokkaat kehostasi vahvan, kiinteän ja naisellisen. Ohjelma painottuu alavartalon muokkaamiseen ja etenkin pakaroihin, jotka treenataan kolmesti viikkoon.

Jokaisen alavartalotreenin perään on mahdollista tehdä ”finisher” eli tiukka viimeistelijä, joilla maksimoidaan rasvanpolttoa tai ihan vain haastetaan itseään. Viimeistelijän voi lisätä jokaisen treenin perään, tai tehdä silloin tällöin lisähaasteena. Ohjelmassa siis kolme erilaista viimeistelijää.

Ohjelmassa on myös kaksi ylävartalotreeniä sekä ihan oma core-ohjelma, jonka voi lisätä ylävartalotreenien perään viimeistelijänä. Core-treeni perustuu liikkeisiin, joiden avulla keskivartalo saa kyytiä samalla kun kulutus pysyy korkeana ja näin ollen rasva palaa tehokkaammin! Tervetuloa kiinteä kesäkroppa!

MIINUS VIISI KILOA 25 €

Haluaisitko keventää oloasi, mutta ne kuuluisat viimeiset kilot on aina haastavinta tiputtaa? Tämän ruokavalion avulla onnistut pudottamaan painoasi viiden kilon verran 6-8 viikon aikana. Valmennus sisältää ruokavalion, jossa mukana päivän kokonaismakrojakauma, jonka avulla voit tehdä omia vaihtoja ruoka-aineisiin halutessasi. Tavoitteen saavuttamiseksi, ruokavalioon suositellaan yhdistettäväksi 3-5 harjoitusta per vko.

Ohjelma sopii 60-80 kiloa painaville normaalipainon/ylipainon sisällä oleville henkilöille, jotka haluavat pudottaa painoa 5 kilon verran.

Ruokavalio koostuu hiilihydraattien syklittelystä ja sisältää kaksi erilaista ruokavaliota, joita vaihdellaan päivittäin. Mukana maidoton & gluteeniton vaihtoehto.

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


4 Responses to “KIELLETYT VS. SALLITUT RUOKA-AINEET (+ valmennuksien viikonloppu ALE!)”

  1. ida ihana sanoo:

    Kiitos, tosi havainnollistava postaus!:) Itse ajattelen myös, että ruoka on paljon muutakin kuin kalorimäärät tai ravintosisältö. Mielelläni syön hyvää ruokaa ja hyvässä seurassa. Lapsikin tietää, mikä on herkku, eikä nillä pidä korvata ruokaa tai syödä jatkuvasti.
    Kiitos hyvästä postauksesta jälleen ja mukavaa viikonloppua toivottelee
    Ida Kotona kaupungissa -blogista

  2. emzi sanoo:

    Juuri näin! Ei se yksi suklaapatukka tai makkara mitään kaada! 😀

  3. Iida sanoo:

    Moikka,
    pidän yli kaiken sun terveellisistä herkkuresepteistä ja inspiroivista postauksista! Oon pitkään käyttäny leivonnassa ja proteinfluffeissa ihan perus herajauheita ja nyt aattelin tilata testiin fitnessgurun jauheita. Käytätkö itse leivonnassa ja fluffeissa isolaattia, kaseiinia vai sitä halvempaa whey one:ta? Onko jokin näistä toistaan parempi esim fluffeihin? 🙂
    Kiitos jo etukäteen 🙂

    • ainorouhiainen sanoo:

      Kiitos! 🙂 Mulla on ollut noita kaikkia, mutta suurimmaksi osaksi käytän One Wheytä maussa vanilja-valkosuklaa. Myös ne kaseiinit toimii hyvin etenkin fluffeissa! 🙂

Kommentoi