AINAHAN SE ON MIELESSÄ

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Holiday Inn Helsinki – Expo –hotellin kanssa. 

…Loma nimittäin. Matkustelu ei tosin ole ollut mulle koskaan kovin tärkeä juttu. Tiedän, että on ihmisiä, jotka haaveilevat matkustelusta ja elävät täysillä silloin kun ovat reissussa. Meitsi on aina ollut sellainen, että tykkään olla siellä, missä mun rutiinit ovat. Toki mäkin tykkään lähteä lomalle ja reissuun, mutta ne eivät vaan ole mun prioriteettilistalla kovin korkealla. Pienempi kynnys on kuitenkin tämä kotimaan matkailu ja joskus parin päivän maiseman vaihdos hoitaa sen tarvittavan virkistyksen! 

Pari viikkoa sitten otettiin pikku breikki arjesta ja suunnattiin perjantaina aamupäivällä auton nokka kohti Helsinkiä. Tarkoituksena siis vain relata ja nauttia vapaa-ajasta toisessa kaupungissa. Me majottauduttiin tällä kertaa kaupallisen yhteistyön merkeissä Holiday Inn Helsinki – Expo –hotelliinjoka sijaitsee Pasilassa aivan messukeskuksen vieressä. Olen majoittunut kyseisessä hotellissa joskus aiemminkin I Love Me – messuilla vieraillessa, mutta nyt mesta oli kokenut melkoisen muodonmuutoksen.

Hotellissa toteutettiin täydellinen kunnostusremontti vuoden aikana ja uudistunut hotelli avattiin uudelleen 1.3.2019. Hotellin yleiset tilat, hotellihuoneet sekä palvelukonsepti on uusittu kokonaisuudessaan. Uuteen konseptiin kuuluu tärkeänä kulmakivenä myös Holiday Inn® -ketjun Open Lobby, joka yhdistää perinteiset ravintola-, aula- ja työskentelyalueet yhtenäiseksi olohuonemaiseksi tilaksi.

Open Lobbyn keskeinen idea on tarjota asiakkaille mahdollisuus valita missä ja milloin he ruokailevat tai työskentelevät. Ruokaa ja juomaa on tarjolla läpi vuorokauden ja Open lobbyn alueella on runsaasti sähkö- ja USB-pistokkeita työskentelyn helpottamiseen. Oon vieraillut useissa Holiday Inn – hotelleissa ja tykkään paljon niiden raikkaasta ulkonäöstä ja etenkin tästä Open Lobby – konseptista. Tämänkin hotellin aula oli ihanan avara, siellä voi helposti tehdä töitä koneella tai vaan lueskella vaikka päivän sanomat kahvikupin ääressä.

Huoneet olivat myös siistit ja sänky tyynyineen ihanan pehmeä ja muhkea. Parasta kuitenkin hotellielämässä on, mikäs muukaan kuin aamupala! En tiedä oonko mä aivan hölmö, mutta oon aina aivan fiiliksissä siitä, että pääsee hotellibrekulle ja tällä reissulla vielä kahdesti. Mun mielestä Holiday Inn – hotelleissa on aina hyvä aamiaistarjonta ja tämäkään ei pettänyt. Saatiin vielä syödä aivan rauhassa, ilman jonotusta tai ruuhkaa, joten oli todella mukava kokemus!

Perjantaina tuli istuttua autossa melkein koko päivä, joten lauantai starttasi tietysti salitreenillä. Oltiin ensin suunniteltu vierailua Mayor’s Gymille Ruoholahteen, mutta kun huomattiin, että hotellin ylimmästä kerroksesta löytyy hyvin varusteltu sali, päätettiin hoitaa hommat siellä. Salilla on hyvät varustelut perus treeniin, nimittäin sieltä löytyy hyvä määrä eri kokoisia käsipainoja, kahvakuulia sekä laitteita isommille lihasryhmille, kuten penkki, taljat, smith-laite sekä juoksumatot sun muut aerobiset masiinat. Tein itse rinta-selkä treenin ja sen jälkeen aamupala maistui entistä paremmalta!

Vaikka hotelli sijaitsi Pasilassa, oli sieltä helppo liikkua myös Helsingin keskustaan, jossa vietettiinkin lauantai shoppaillen. Pasilan rautatieasema on ihan kivenheiton päässä ja siitä pääsee Helsingin rautatieasemalle muutamassa minuutissa. Hotellin edestä lähti myös raitiovaunuja ja busseja. Lauantai illalla käytiin siskon luona syömässä ja päästiin hotellin ovelta ratikalla suoraan siskon talon oven eteen jätkäsaareen. 

Jälleen kerran tuli muistutus, kuinka tärkeää on välillä ottaa lomaa siitä omasta arjesta, nimittäin muutaman päivän miniloman jälkeen oli taas ihan eri tavalla energiaa, motivaatiota ja voimia palata takaisin omiin hommiin!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi