TEIDÄN OLETTAMUKSIA MINUSTA (JA PITÄVÄTKÖ NE PAIKKAANSA)

Tervehdys tiistaihin! Laitoin eilen instagramissa kyselyä, että minkämoisia olettamuksia minusta on syntynyt sosiaalisen median perusteella ja aionkin nyt jakaa sekä olettamukset, että niiden paikkansapitävyyden tässä postauksessa. Olen tuottanut sisältöä someen jo yhdeksän vuoden ajan, joten siinä ajassa on varmasti ehtinyt muodostua jo jonkinlainen kuva siitä, että mikä muija oon naisiani. Kaikki eivät toki ole olleet matkassa alusta saakka (olisi muuten kivaa tietää jos joku on lukenut jo vuodesta 2010) mutta koen, että olen ollut aina aikalailla oma itseni myös somessa.

Rajaan tietysti tätä hommaa pääosin hyvinvoinnin ympärille, mutta toisaalta hyvinvointi on myös suuri osa mun elämää, vaikka siihen toki muutakin kuuluu. Omat ajatukset ja mielipiteet ovat muuttuneet luonnollisesti vuosien aikana ja itse en koe sitä vääränä tai nolona, että joskus myönnän olleeni väärässä tai muuttaneeni ajattelutapaani jostain asiasta. Se on sitä kasvua, mitä tapahtuu kun ikää, tietoa ja kokemuksia tulee lisää! Mennään kuitenkin niihin olettamuksiin :)

”Oot kaikkien aikojen sähköjänis”

Haha, thanks! :D No ei vaan, olen toki aktiivinen tyyppi ja ehkä sähkötänkin paljon tiettyjen asioiden suhteen, mutta mussa asuu myös toinen, laiskempi puoli. Kun sille päälle satun, osaan laiskotella huolella ja joskus asioiden aikaansaaminen vaatii todellista tsemppiä!

”Urheilet koko päivän”

Voijjee! :D Noh, en sentään ihan koko päivää, mutta totta on, että urheilen paljon. Treenaan kahdesti päivässä 5-6 krt vkossa ja joskus päivittäinen tuntimäärä yltää jopa neljään tuntiin. Neljä tuntiakaan ei kuitenkaan ole onneksi ihan koko päivää. Täytyy kyllä myöntää, että kun treenaa paljon, siihen menee älyttömästi aikaa, sillä aikaa vie myös siirtymiset treeniin ja pois. Suihkuttelut, syömiset, vaatteiden vaihto rumbineen. Ei siis ihme, että joskus saattaa olla tiukkaa ehtiä tehdä kaikki tarvittava!

”Oot ympäri vuoden jäätävässä tikissä”

Tämä piti lukea ihan kahdesti alkuun. Jäin miettimään tarkoitetaanko kommentilla ulkoista habitusta vai sellaista suorituskyvyllistä tikkiä! :D En nimittäin koe olevani ihmeellisen tikissä jatkuvasti. Tässä on tietysti kyse myös siitä mihin vertaa ja ehkä saattaa olla että oon ajoittain aika ankara siitä, millainen pitäisi olla. Tällä hetkellä elän aika rennosti, enkä ole miettinyt hirveästi ulkonäköä, rasvaprosenttia tai muitakaan kehoon liittyviä tavoitteita. :)

”Rakastat rutiineja ja tykkäät suurivolyymisestä ruuasta (= paljon kasviksia)”

Aikalailla naulan kantaan! Oon tässä kriiseillyt itsekseni kun viikon rutiinit menivät uusiksi, koska jouduin olla eilisen kotona, enkä päässyt starttaamaan viikkoa tutuilla rutiineilla. Tuntuu että lähtee elämältä pohja kun ei pysty kontrolloida asioita joita haluaa. :D No ei sentään, mutta rutiinit ovat mulle todella tärkeitä ja niin on myös ruoka, jota tykkään syödä paljon. Rakastan kasviksia ja onneksi niiden kanssa ei tarvitse hirveästi säästellä!

”Et kaipaa kovin paljon sosialisointia vapaa-ajalla”

Tämä on totta, sillä aika lennokkaan arjen vastapainoksi on kivaa, kun ei aina ole mitään suunnitelmia. On kiva nähdä kavereita ja tuttavia, mutta rentoudun silti parhaiten ihan vaan kotona oleskellessa, kun pystyy olla aivan rennosti. Viime aikoina olen tosin miettinyt, että mun pitäisi olla vähän sosiaalisempi ja asettaa itseäni enemmän tilanteisiin jossa on muitakin ihmisiä, sillä tällainen luonne erakoituu muuten helposti, eikä sekään kivaa ole.

”Muuten et ehkä tykkäisi esiintyä, mutta jumppien ohjauksessa loistat”

Olipas kivasti sanottu. :) Mulle ei ole tärkeää olla keskipisteenä, enkä sellaiseksi hakeudu, mutta urheilu on aina ollut jollain tavoin eri asia! Olen kilpaurheillut lapsesta asti ja nauttinut myös kilpailutilanteista, vaikkakin olen ollut todella kova jännittämään niitä. Jumppien ohjauksessa pystyn olla täysin rento, enkä jännitä tai stressaa. Se lienee se mun mukavuusalue, jossa tiedän tasantarkkaan mitä teen ja miksi. :)

”Itsenäinen, päättäväinen ja kurinalainen”

Jäin miettimään tätä ja tulin siihen tulokseen, että nämä sopivat muhun hyvin. Oon aina halunnut pärjätä itse niin taloudellisesti kuin muussakin elämässä. Nykyään olen kuitenkin oppinut että joskus on ihan ok pyytää ja vastaanottaa apua. Olen todella päättäväinen asioissa, jotka ovat mulle tärkeitä, usein tähän samaan kytkeytyy myös kurinalaisuus ja pystyn olla kurinalainen tarvittaessa / jos niin päätän.

”Olet perfektionisti”

Tämän olen kuullut ennenkin, mutta en oikein tiedä. Jossain asioissa taidan olla, mutta en usko että kaikessa. Kaverini kerran sanoi mun olevan perfektionisti ja vastasin, että en tee asioita riittävän hyvin ollakseni. :D Siinä taisi tulla oikea vastaus kiteytettynä yhteen lauseeseen.

”Pystyt treenaamaan vaikka kuinka paljon, eikä ikinä tule tunnetta että tekis mieli maata x – asennossa lattialla.”

On totta, että hyvin harvoin olen väsynyt tai niin väsynyt etten jaksaisi treenata. Itse treeni ei ole ollut mulle koskaan ongelma ja oli tilanne mikä tahansa, saan lähes aina kropan tekemään tarvittu. Geenitestin mukaan, mulla on tällaiseen perinnölliset edellytykset ja sama pätee palautumiseen. Silti täytyy sanoa, että olen minäkin väsynyt monesti ennen treeniä tai jumppaa. Joskus ohjaamaan lähteminen saattaa tuntua vastenmieliseltä kun väsyttää niin kovaa, mutta silti on lähdettävä koska työ. :)

”Et ikinä syö pikaruokaa”

Ihan kovin usein en syö pikaruokaa, mutta mainittakoon tästä saman tien että olin juuri pari päivää sitten Raxissa vetelemässä pizzaa ja pehmistä. Viikonloppuisin tilataan joskus pizzaa kotiin tai Woltilla jotain muuta nopeaa. Teen usein mielellään ruuat mielummin itse, koska mun mielestä itse tehty pizza/hamppari tms on useimmiten melkein parempaa, mutta joskus on kiva vaan mennä valmiiseen pöytään. Aiemmin olen ollut tiukempi tällaisien asioiden suhteen, mutta viime aikoina on tullut kyllä otettua hyvinkin rennoin ottein ruokavalion suhteen!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi