NÄIN KADOTAT JOULUKILOT HETKESSÄ!

Housunkaulus kinnaa ja olokin on aavistuksen turvonnut. Jokavuotinen jouluruokaturvotus on taas täällä ja kyllähän se vaatii ihan oman postauksensa. Jos siis otit neuvostani vaarin etkä välttänyt jouluähkyä, onkin hyvin tärkeää, että saat jatko-ohjeet kuinka kadottaa ne kilot tuhkatuuleen hetkessä ja helposti!

  • ”Mitä silmä ei näe, eikä korva kuule, sitä sydän ei sure” – Nyt ei siis ole oikea hetki mennä peilin eteen puristelemaan nesteitä ja kannattaa muuten jättää vaakakin odottamaan kevyempiä päiviä, sillä sen lukemat eivät ole luotettavia tällä hetkellä! Poissa silmistä, poissa mielestä. True story!
  • Vain masokistinen luonne yrittäisi tunkea itsensä niihin kaikista tiukempiin farkkuihin tällä hetkellä. Valitse siis kaapista suosiolla ne vaatteet, joiden tiedät tuntuvan mukavilta päällä. Kun vaatteet ovat mukavat, olokin tuntuu paremmalta, promise!
  • Vältä sosiaalista mediaa, sillä sitä selatessa saatat alkaa uskoa, että olet tänään pitäisi jo palata takaisin arkeen ja rutiineihin. Siis mitä ihmettä? Jouluhan oli vasta muutama päivä sitten, kyllä sitä nyt viikon päivät pitää malttaa ottaa iisiä. Vuodessa on kuitenkin 51 muuta viikkoa, joita ehtii sitten suorittaa läpi!
  • Älä stressaa! Oma mieli voi oikeasti tehdä tepposet ja sitä alkaa luulla, että jotain peruuttamatonta on muka tapahtunut! Anna itsellesi lupa olla hyvillä mielin, vaikka elämäntavat ovatkin olleet hieman normaalista poikkeavat. Jos vakavoidutaan hetkeksi, niin se turvotus kyllä katoaa yhtä nopeasti kuin saapuikin. Ei tarvitse alkaa paastolle tai detox-kuurille, vaan palaaminen normaaliin ruokavalioon riittää kun sen aika on.

Näillä metodeilla ne kilot katoavat, kun niitä ei murehdi tai mieti, ihan oikeasti! :D

Itse ajattelin ottaa iisisti vielä tämän viikon loppuun, tosin huomenna saa palata jumppien pariin, mikä tuntuu kyllä aivan mukavalta ajatukselta kaiken loikoilun jäljiltä! Huomenna muuten mahis tulla testaamaan BOOTY WORKOUT – tuntia ladies clubille kl. 16:30. Ei-jäsenet pääsevät treenaamaan 6€:n kertamaksulla. Jos treenaat mielummin aamupäivästä, ohjaan myös RPV-tunnin kl 11:00! Katsotaan kuinka mun kankut selviää tuosta yhdistelmästä, hah! :D

Rentoa viikon jatkoa!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi