MITEN KÄVI HYVINVOINTITAVOITTEIDEN? (+ joululahjaideoita)

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lifen kanssa.

Vuoden alussa tein muutamia tavoitteita koskien omaa hyvinvointia. Mulla on tunnetusti usein erilaisia tavoitteita ja haasteita, mutta tällä kertaa kyseessä oli hieman erilaisia juttuja, sillä pinnallisten tavoitteiden sijaan päätin panostaa ihan perusasioihin ja sitä kautta vaikuttaa moniin pienempiin asioihin. En voi uskoa, että tämäkin vuosi alkaa olla paketissa, sillä aivan kuin se olisi eilen kun raapustelin noita alla olevia tavoitteita ylös.

Hyvinvoinnin tavoitteet vuodelle 2018 olivat:

Riittävästi unta, ilman heräilyä.

Palautuminen & treeni tasapainoon.

Riittävästi hyötyliikuntaa.

Hormonitasapaino.

Täydellisesti kaikki ei ole mennyt, mutta voin kyllä sanoa, että tavoitteet ovat lähestulkoon täyttyneet. Ajoittain on joutunut tasapainoilemaan palautumisen tai unen suhteen, mutta asiat ovat aika hyvällä mallilla nyt. Hormonitasapainokin on alkanut löytyä jälleen ja tuntuu, että kroppa on toiminut taas kuten sen kuuluukin! Erityisen tyytyväinen olen tuohon hyötyliikunnan rutinoitumiseen. Tänä vuonna olen tehnyt paljon kevyttä liikuntaa kovien treenien rinnalla. Tässä on suuri ero aiempiin vuosiin, jolloin kaikki liikkuminen on ollut lähinnä täysillä vetämistä! 😀

Olen saanut hurjasti apua Lifen lisäravinteista ja oman konsulttini neuvoista. Näillä on ollut suurin merkitys yöuniin ja sitä kautta palautumiseen. Uskon vahvasti, että omalla kohdallani lisäravinteilla on suuri merkitys koko palettissa. Olen myös ylpeä siitä, että tällä hetkellä mun kaapeista löytyvä kosmetiikka on lähestulkoon kokonaan luonnon kosmetiikkaa. Olen tehnyt pieniä parannuksia pitkin vuotta ja nyt pienistä jutuista onkin kasvanut suurempi kokonaisuus. Edelleen olen sitä mieltä että kaikkea ei tarvitse vaihtaa kerralla, ja vaikka käyttää myös ns. normaaleja tuotteita, se ei tarkoita etteikö voisi käyttää myös luonnon kosmetiikkaa.

Kysyin tänään mieheltä, että mennäänkö Lifeen katsomaan joululahjoja ja vastaus kuului, että ai meinaatko jotain vitamiineja vai? Monella muullakin saattaa olla mielikuva, että lifestä saa vain vitamiineja, mutta totuus on ihan toinen. Mestasta löytyy nimittäin mitä ihanimpia joululahjaideoita  koko perheelle, opettajille, kavereille tai kolleegoille. Me käytiinkin yhdessä keräämässä lahjat omille perheillemme.

Unisukat + magnesiumhiutaleet loisto idea huono uniselle. Illalla tekee rentouttavaan jalkakylvyn (magnesium edistää hyviä yöunia) jonka jälkeen on mukavaa vetää ihanat unisukat jalkoihin.

Lämmitettävä pehmopupu lapselle halittavaksi tai vaikka kuukautiskivuista kärsivän kaverin vatsalle lämmittämään ja helppaamaan.  Pupun laveriksi pakettiin voi sujauttaa vaikka Classical Stay Young raakasuklaan valmistuspaketin, joka sisältää kaiken tarvittavan suklaan valmistukseen ja on aivan ihanan näköinen kokonaisuus!

Perinteisen konvehtirasian sijasta voi antaa Organic Healthin luomulaatuisen suklaakuorrutteisista pähkinöistä, marjoista ja hedelmistä koostuvan sekoituksen. Siihen kylkeen vielä jouluinen kahvi tai tee! Teepaketit sisältävät siis teepusseja ja itse ihastuin erityisesti ”silent night” teemakuun! Mokkamestareiden joulukahvit ovat olleet mun jokavuotinen traditio jo pidempään. En tiedä mitään parempaa kun aamulla kahvinkeiton yhteydessä ilmassa leijailee jouluinen tuoksu, aaah!

Lifestä saa myös aivan ihania huonetuoksuja ja tuoksukynttilöitäLife Body & Soul tuoksukynttilöiden paloaika on n. 35 tuntia. Kynttilät on valmistettu 100 % luonnollisesta, biohaojavasta soijavahasta ja sydänlanka on 100 % puuvillaa. Molempien tuotteiden tuoksut ovat kotoisin Rankan Grassesta, jota kutsutaan myös maailman tuoksupääkaupungiksi. Niissä on käytetty korkealaatuisia eteerisiä öljyjä. Voin kertoa, että tuoksu hurmaa totaalisesti!

Nyt alkaa olla viimeiset hetket käyttää mun alennuskoodia, sillä koodi on voimassa vain tämän vuoden loppuun!  Koodilla ”arou saa  siis -20 %  kaikista normaalihintaisista Lifen oman tuotesarjan tuotteistaAlennuskoodi on voimassa sekä verkossa, että kivijalkaliikkeissä!  Muista tsekata myös ihana joulukuvasto , josta saa lisää ideoita joululahjoihin!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi