ASIA JOKA EROTTAA ONNISTUJAT MUISTA (+ ALENNUS VALMENNUKSIIN!)

Ootko joskus miettinyt tai haaveillut jostain asiasta, mutta ajatellut kuitenkin, ettei susta olisi siihen tai ettei asia ole mahdollista? Oon aika varma, että meillä on kaikilla sellaisia asioita, joista vain kaukaisesti haaveilee tai ei välttämättä edes haaveille, sillä ajatus on niin kaukainen ettei sen toteutuminen käy järkeen omassa päässä. Noh, nyt odotatte varmaan että lataan ne kuuluisat sanat, kuinka kaikki on mahdollista jos vaan riittävästi haluaa, kovalla työllä kaikki onnistuu ja niin edelleen. Itseensä uskomisen valamista ja noita kliseisiä voimalauseita kuulee nykyään niin paljon, että ne menettävät osiltaan jo sen vuoksi merkitystä. Entä jos ei vaan jaksa tehdä kovaa työtä ja tuntuu että lilluu saamattomuuden vesillä. Miten hemmetissä sieltä pääsee pois? Asioita on helppo siirtää ja niitä kuuluisia tekosyitä on tätäkin iisimpää keksiä.

Hyvä ja huono puoli on se, että noihin molempiin jää kuin imuun, josta ei pääse pois. Kun saa positiivisen kierteen päälle, se jatkaa kulkuaan kuin itsessään. Samoin käy valitettavasti myös silloin kun ei meinaa saada mistään kiinni ja epätoivo valtaa mielen. Tätä jatkuu niin kauan, kunnes asialle pistää itse stopin. Helppoa se ei ole.

Oon jakanut täällä blogin puolella juttua asiakkaista, joiden kanssa oon tehnyt pidemmän taipaleen elämäntapojen muutoksien parissa. Nykyään mulla ei ole kovinkaan paljon asiakkaita, mutta esimerkkejä löytyy paljon. Yksi asiakkaistani teki todella suuren elämäntapamuutoksen vuoden sisällä. Ulkoinen muutos oli hurja, mutta sitäkin suurempi ja huom! tärkeämpi muutos tapahtui pään sisällä ja niissä omissa tavoissa, joita hän toistaa edelleen vielä tänäkin päivänä.

Meillä oli onnekas valmennus-suhteen myös sen suhteen, että kemiat ja opettamani tavat sopivat hänelle todella hyvin, jolloin tulokset olivat hyviä. Monesti onnistumistarinoissa kerrotaan vain ne hyvät puolet ja saadaan jopa asia näyttämään hyvinkin helpolta. Siltikin niitä vaikeuksia ja ongelmia tulee aina. Monista asioista joutuu luopua, eikä se ole kivaa. Ilmassa on epävarmuutta ja epäonnistumisiakin tulee vastaan, mutta kun luottamuspuoli on kunnossa, lopputulos on kuitenkin palkitseva ja usein siinä tilassa ne huonot hetket jopa unohtuu!

Oman muutoksensa jälkeen asiakkaani innostui niin paljon liikunnasta & ravitsemuksesta, että päätti kouluttautua alalle ja nyt sain juuri lukea tarinan, kuinka hän on auttanut toista ihmistä samanlaisessa elämäntapojen muutoksessa! Tässä on ollut kyseessä juuri sellainen mielettömän positiivinen lumipallo-efekti, mitä usein tapahtuu kun uskaltaa kokeilla jotain uutta ja pelottavaa! Kaikki lähti siitä, että asiakkaani eräänä päivänä teki päätöksen hankkia koutsi ja muuttaa omia tapojaan!

Mieti, että jos päätät tänään jotain mitä olet siirtänyt jo liian kauan, missä voit olla vaikka vuoden kuluttua?

Aloitin blogin kirjoittamisen 2010 ja Personal Trainerin työt 2011, eli tässä kahdeksan vuoden aikana mulla on ollut paljon erilaisia kokemuksia ja valmennus-suhteita. On selvää, että jokainen niistä ei ole onnellinen menestystarina ja oonkin miettinyt tätä asiaa ja pohtinut, että mitkä asiat ovat olleet ratkaisevia sen suhteen, että tietyt ihmiset onnistuvat näissä projekteissa. Yksi asia, tai sanotaanko piirre on ylitse muiden ja on toistunut 100% kaikkien niiden kohdalla, jotka ovat menneet niin sanotusti maaliin saakka.

Sitoutuneisuus ja luottamus siihen mitä tehdään on kaikista tärkeintä. Nämä asiakkaat ovat luottaneet muhun 200%:sti ja tehneet kaiken kuten neuvon. Myös silloin, jos olen käskenyt syödä enemmän tai treenata vähemmän. He ovat olleet niin sitoutuneita, että ei ole ollut mitään muuta vaihtoehtoa kuin onnistua. Takapakkeja on tullut ja on ollut niitä viikkoja kun tulosta ei tule, mutta silloinkin he ovat luottaneet, kun olen luvannut että kaikki järjestyy. Valmentajaa hankkiessa onkin hyvin tärkeää löytää tyyppi, jonka kanssa ne kuuluisat kemiat mätsää. Jos et osaa itse, hanki auttamaan joku joka osaa! 🙂

On paljon ihmisiä, jotka kysyvät hirveästi neuvoja, mutta eivät kuitenkaan ota niitä vastaan. Tiedän, että esimerkiksi somessa monet lähettävät saman viestin monelle eri vaikuttajalle ja näissä kysellään usein juuri treeniin ja ravintoon liittyviä asioita. Usein asioita kysellään ja kysellään, mutta silti vaan jatketaan kuten ennen. Ehkä syy epäonnistumiseen on se, ettei kuitenkaan olla valmiita tekemään muutosta, vaikka luulee niin. Usein vastauksia etsistään juuri kaikesta hyvin epärelevanteista asioista tai pohditaan liikaa yksityiskohtia. Asioista ikään kuin tehdään ydinfyysiikkaa ihan väkisin. Enkä yhtään ihmettele miksi…

Sosiaalisen median kanavissa, kun saa nykyään enemmän huomiota juuri kaikella erikoisella tekemisellä. Tästä syystä sieltä löytyykin joka asiaan joku kikka kolmonen. Kannattaa muistaa, että monet tuottavat näitä asioita juuri siksi, että ne kiinnostavat, eivätkä välttämättä itse treenaa lainkaan samoilla liikkeillä tai metodeilla. Mulla on jäänyt mieleen, kun useita vuosia sitten eräs bloggaaja tokaisi toisesta bloggaajasta (olivat kavereita) että ei se nyt oikeesti ikinä tee niitä kotitreenejä joita jakaa viikottain (ja kyseinen henkilö antoi ymmärtää kanavillaan, että kotitreenit ovat ainoa treenitapa mitä noudattaa). Että kaikki ei todellakaan ole aina sitä miltä näyttää! 😀

Usein riittää ihan vain se, että aloittaa jostain. Alkaa pienin askelin tehdä parempia valintoja. Päättää hankkia PT:n tai aloittaa paremmat elämäntavat. Jos tarvitset tänään pienen potkut persuksiin joko ruokavalion tai treenin osilta niin laitoin pitkästä aikaa kaksi suosituinta ohjelmaani alennukseen. Kumpikaan ohjelmista ei ole maaginen, upouusi keino päästä tavoitteeseen, vaan kyseiseen tavoitteeseen suunniteltu, toimiva paketti.

Nämä ohjelmat toimivat yhdessä aivan mielettömän hyvin, mikäli tavoitteena on rasvanpoltto ja kevyempi keho. Tällaiset tavoitteet ovatkin juuri mun vahvuuksia valmennuspuolella.

Voit aloittaa ohjelmien parissa silloin kun itse tahdot ja molemmat ohjelmat näkyvät omalla sivullasi heti oston jälkeen.

NIMEÄ KLIKKAAMALLA PÄÄSET OSTAMAAN OHJELMAN. ALENNUS VOIMASSA 19.11.18 MAANANTAI KL 24:00 SAAKKA

BIKINI FIT 25 €

Viisijakoinen saliohjelma, jonka avulla muokkaat kehostasi vahvan, kiinteän ja naisellisen. Ohjelma painottuu alavartalon muokkaamiseen ja etenkin pakaroihin, jotka treenataan kolmesti viikkoon.

Jokaisen alavartalotreenin perään on mahdollista tehdä ”finisher” eli tiukka viimeistelijä, joilla maksimoidaan rasvanpolttoa tai ihan vain haastetaan itseään. Viimeistelijän voi lisätä jokaisen treenin perään, tai tehdä silloin tällöin lisähaasteena. Ohjelmassa siis kolme erilaista viimeistelijää.

Ohjelmassa on myös kaksi ylävartalotreeniä sekä ihan oma core-ohjelma, jonka voi lisätä ylävartalotreenien perään viimeistelijänä. Core-treeni perustuu liikkeisiin, joiden avulla keskivartalo saa kyytiä samalla kun kulutus pysyy korkeana ja näin ollen rasva palaa tehokkaammin oikeanlaiseen ruokavalioon yhdistettynä.

MIINUS VIISI KILOA 25 €

Haluaisitko keventää oloasi ja ne kuuluisat viimeiset kilot on aina haastavinta saada lähtemään? Tämän ruokavalion avulla onnistut pudottamaan painoasi viiden kilon verran 6-8 viikon aikana. Valmennus sisältää ruokavalion, jossa mukana päivän kokonaismakrojakauma, jonka avulla voit tehdä omia vaihtoja ruoka-aineisiin halutessasi. Tavoitteen saavuttamiseksi, ruokavalioon suositellaan yhdistettäväksi 3-5 harjoitusta per vko.

Ohjelma sopii 60-80 kiloa painaville normaalipainon/ylipainon sisällä oleville henkilöille, jotka haluavat pudottaa painoa 5 kilon verran.

Ruokavalio koostuu hiilihydraattien syklittelystä ja sisältää kaksi erilaista ruokavaliota, joita vaihdellaan päivittäin. Mukana kasvis, maidoton & gluteeniton vaihtoehto.

oma MIINUS VIISI KILOA – muutokseni

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


2 Responses to “ASIA JOKA EROTTAA ONNISTUJAT MUISTA (+ ALENNUS VALMENNUKSIIN!)”

  1. Nea sanoo:

    Moikka. Kysyisin tosta -5kg kun treenejä olis tarkoitus tehdä 3-5 viikossa niin tarkoittaako se salitreenejä vai käykö kotitreenit?

    • ainorouhiainen sanoo:

      Ei ole väliä mitä treenejä teet, eli kotitreenit käy! 🙂

Kommentoi