KOUKUSSA ONNISTUMISEEN! (+ KAHDEN PÄIVÄN SUPERALENNUS VALMENNUKSIIN!)

Tällä viikolla tuli höpistyä lyhyesti treenikaverin antamasta tsempistä ja lisäbuustista. Mielestäni urheileva kaveri onkin yksi parhaista motivaattoreista silloin kun oma lähteminen meinaa olla hankalaa. On myös ihan todistettua, että ihminen saa itsestään enemmän irti kun vieressä on toinen ihminen tsemppaamassa. Yksi ryhmäliikunnan parhaita puolia onkin juuri se yhdessä tekeminen, jolloin on pakko tsemapata vaikka ei jaksaisi. Niinä päivinä kun ei meinaa millään lähteä, kannattaakin suunnata ohjattuun treeniin ja antaa ohjaajan sekä ryhmänpaineen hoitaa homma. 🙂

Ohjaajana sekä myös Personal Trainerina tiedän, että ihmisillä on todella paljon kapasiteettia, joka jää käyttämättä. Vuosien aikana olen kehittynyt valmentajana juuri siinä mielessä, että omaan paljon erilaisia keinoja saada ihmiset tekemään se mitä vaaditaan. Hyvä koutsi osaakin lukea ihmisiä ja antaa juuri oikeat ohjeet. Kaikille kun ei toimi pelkkä keppi ja agressiivinen ohjaustyyli. Ryhmäliikunnassa tästä tekee erityisen haastavaa se, että edessä on iso joukko ihmisiä, jotka motivoituvat eri asioista.

Jos siellä ruudun takana on ohjaajia niin mun mielessä tässä onkin sellainen homma, johon kannattaa panostaa. Kun ihminen kokee ylittäneensä itsensä treenin jälkeen, tulee hän satavarmasti uudelleen. Juju onkin juuri siinä, että hän ei välttämättä ymmärä miksi niin kävi, mutta ohjaajana sinä tiedät syyn. 😀 Tässä asiassa ei riitä, että on esimerkiksi hyvä motivoimaan ihmisiä, tai omaa kovan auktoriteetin. Perusasiat täytyy aina olla hyvin hallussa ja homma lähtee siitä, että ohjaus on niin laadukasta että ihmisten on vaivatonta pysyä mukana. Kun he kokevat että homma sujuu helposti, he pystyvät antamaan enemmän ja kokevat onnistumisen tunteita versus esimerkiksi silloin jos tunnilla on ollut vaikea pysyä mukana, jolloin henkilölle jää kokemuksesta mahdollisesti kuva, että on itse ollut ”huono”, kun ei pysynyt mukana. Motivointiin liittyy paljon yksityiskohtia ja juttuja, joita ohjaaminen ja kokemus tuo mukanaan.

Valmentajan ja treenikaverin lisäksi yksi parhaista motivaation ylläpitäjistä ja tavoitteeseen pääsyn mahdollistajista on suunnitelmallisuus!!! Tämän arvoa ei voi liiaksi hypettää, sillä tekeminen ilman suunnitelmaa on oikeastaan pelkkää haahuilua. Monesti mielessä on paljon asioita, mitä pitäisi ja haluaisi saavuttaa ja thedä, mutta silti sitä vaan jatkaa niitä tuttuja vanhoja rutiineja (minä myös! :D).

Valitin tuossa yhtenä päivänä, että hitto kun nää päivät on aina samanlaisia ja alkaa puuduttaa tää homma pikkuhiljaa. Samaan aikaan tajusin, että on ihan mun omissa käsissä miten suunnittelen ja teen ne omat päivät. Silti on helppo seuraavanakin päivänä tehdä ne tutut samat asiat, vaikka todellisuudessa haluaisi ihan muuta. Mukavuusalue, sinne on kiva jämähtää, mutta siellä elämä on aika väritöntä, tylsää ja tasaista. Kannattaa muistaa, että tapapakki, mokailut ja epäonnistumiset värittää elämää ja niistä selviämisen jälkeen kaikki tuntuu entistä hienommalta, mä selvisin tästä!

Mikään ei ole parempi tunne kuin saavuttaa jotain kovalla duunilla tehtyä ja sen vuoksi mulla on nyt pari päivää alennuksessa kolme valmennusta! Ohjelman ostaminen sitouttaa sut valmiiseen suunnitelmaan ja aloittamalla sä lähdet tekemään jotain millä on päämäärä. Kaikki ei välttämättä onnistu heti suunnitelman mukaan, eikä muutos tunnu välittömästi hyvältä, mutta tiedätkö mitä? Olen 99% varma että sä et kuitenkaan missään vaiheessa tule katumaan, että aloitit. Enemmän kadut sitä, jos jatkat samalla linjalla vaikka haluaisit muuta! Kun lopulta saavuttaa jotain itse hankittua, jää koukkuun! 😀

ALENNUS VOIMASSA LA 13.10 – SU 14.10 (Valmennuksen nimeä klikkaamalla pääset ostamaan ohjelman, joka on heti sun käytössä, voit aloittaa milloin itse haluat!)

FRESH & FIT -KICKSTART TERVEELLISIIN ELÄMÄNTAPOIHIN 30 €

Anna mulle neljä viikkoa ja annan sinulle raikkaan, energisen ja hyvän fiiliksen sekä kropalle ja mielelle!

Onko herkuttelu lähtenyt käsistä ja nyt sokerihammasta kolottaa harva se päivä? Fresh & Fit – Challenge on neljä viikkoa kestävä haaste, jossa puhdistat ruokavaliosi sokerista ja ylimääräisistä herkuista. Ruokavalio on puhtaista mutta ihan tavallisista raaka-aineista koostettu kokonaisuus, joka saa kehon ja mielen voimaan hyvin. Neljän viikon ajan syödään ravintorikasta ruokaa ja näin ollen pääset irti myös mahdollisesta sokerikoukusta sekä kiinteytät kehoasi ihan silmissä. Maidoton, gluteeniton sekä kasvisvaihtoehto!

Haasteessa on mukana kolme tehokasta kuntosalitreeniä ohjeineen sekä videoineen! Treenit perustuvat super- sekä jättiläissarjoihin ja ovat omiaan nostamaan kulutusta ja polttamaan rasvaa! Saat myös ohjeet lisätreeneille, mutta vain 3 treeniä / vko riittää myös.

LEAN & TONED – 13 VIIKKOA SUUNNITELMALLISTA JA JÄRKEVÄÄ TOTEUTUSTA KOHTI KIINTEÄMPÄÄ KROPPAA! 40 €

Toiveena timmi, sporttinen ja muodokas vartalo metodilla rasvanpolttoa sekä lihasten kasvatusta? Lean & Toned – valmennuksen avulla pääset tavoitteeseesi. 13 viikon ajan treenataan kovaa, mutta järkevästi. Treenit vaihtuvat kahdesti valmennuksen aikana ja tehoja lyödään lisää matkan edetessä. Ohjelman aikana opit treenaamaan kuntosalilla ja saat ideoita miten varioida treenejä myös tulevaisuudessa. Valmennus perustuu 4 – jakoiseen ohjelmaan, jota kierrätetään niin, että myös lepopäivät tukevat kehitystä mahdollisimman hyvin!

Ruokavalio on suunniteltu tukemaan maksimaalista kehitystä ja myös se vaihtuu valmennuksen mukana. Saat syödä monipuolisesti ja osa aterioista sisältää useampia vaihtoehtoja. Myös omat muutokset makrojakaumien sallimissa mitoissa on mahdollista. Maidoton, gluteeniton sekä kasvisruokavalio vaihtoehtoina!

3 kk:n nettivalmennus sisältää:

  • Tavoitetta tukevan, valmennuksen mukana muuttuva ruokavalion sekä 2 erilaista ruokaohjelmaa (treeni & lepopäivät)
  • Tehokkaan 4-jakoisen treeniohjelman videoineen. Treenit muuttuvat valmennuksen edetessä neljän viikon välein. Ohjeistukset treenisyklin ja lepopäivien noudattamiselle. Treenit koostuvat voima, hiit sekä plyometrisistä harjotuksista. Pääpaino on salitreeneissä.
  • Focus pakaroissa ja sporttisen mallin hakemisessa!

POWER 1.0 – VOIMAA & LIHASMASSAA HINTAAN 25 €

Onko tavoitteesi saada lisää voimaa sekä lihasta? Olit nainen tai mies, silloin POWER 1.0 on juuri sinulle! Tällä treeniohjelmalla parannat voimatasojasi ja hankit lihasta juuri oikeisiin paikkoihin. Ohjelma keskittyy pääosin penkkipunnerruksen, maastavedon sekä kyykyn voimatasojen kehittämiseen unohtamatta ns. bodaustreeniä, jonka avulla saat mm. pyöreyttä olkapäihin ja pakaroihin.

Sopii miehille sekä naisille, jotka haluavat uutta nostetta salitreenihin, ehkä muun liikunnan ohella tai vaihtoehtoisesti keskittyä puhtaasti voiman hankintaan esim. ryhmäliikuntatuntien tilalla. Treenien syklitys menee niin, että treenataan kaksi päivää ja levätään aina perään yksi. Ohjelmassa on siis mahdollista treenata 5 x viikossa, jolloin jako ehtii alkaa aina alusta. Halutessaan voi pitää myös ylimääräisiä lepopäiviä, etenkin silloin jos pääpiste on voiman kehittämisessä!


Kommentoi