VAIN INTROVERTTI JUTUT

Puhelimen soiminen aiheuttaa ahdistusta? Suuret ihmisjoukot eivät vedä puoleensa ja mielummin ilta kotona kuin julkisella paikalla? Tsekkaa alta vain introverttijutut ja kerro jos samaistut johonkin kohtaan! :D

Matkustaminen tai matkoille lähteminen saattaa aiheuttaa lähinnä ahdistusta. Suunnitellut lomamatkat ovat toki asia erikseen, mutta nekin täytyy tapahtua tutun ja turvallisen matkaseuran kanssa.

Puhelin on aina äänettömällä ja puhelimeen vastataan vain tutuille numeroille. Jos introvertti saisi päättää, kaikki asiointi hoidettaisiin sähköpostilla tai tekstiviestillä. :D 

..Silti tekstiviesteihin vastaaminen voi olla joskus yllättävän vaikeaa ja aikaavievää.

Viikonloppuisin parasta on olla kotona. Juhlat ja tapahtumat, joissa on tuntemattomia ihmisiä, saattaa joskus väsyttää ja tuntua velvollisuudelta, johon täytyy valmistautua etukäteen.

Asioiden analysoiminen ja pohdiskelu kuuluu päivittäiseen rutiiniin. Analysoidaan asioita joita on tapahtunut ja ei ole tapahtunut ja mahdollisia syitä näihin. Joskus liika analysoiminen voi olla myös hyvin raskasta.

Yllättävät ja suunnitelmista poikkeavat asiat aiheuttavat stressiä. Introvertti haluaa varautua tuleviin tapahtumiin etukäteen ja voi ahdistua yllättävistä käänteistä. 

Introvertit eivät välttämättä pelkää tai karta sosiaalisia tilanteita, he vain uupuvat niihin helpommin. Yleensä introvertti viihtyy parhaiten tuttujen ja turvallisten ihmisten kanssa. Introvertillä onkin yleensä luottoihmisiä, joiden kanssa on helppo olla. 

Joskus introvertti karttaa tuttujen ihmisten kohtaamista julkisilla paikoilla vain siksi ettei jaksa kanssakäymistä. Kuntosalilla kuulokkeet korvilla takaa oman tarvittavan rauhan. :D

Introvertti tuntee voimakkaasti. Ihminen josta introvertti välittää saa kirjaimellisesti tuntea sen, hyvällä tavalla.

Yleensä introvertti osaa kuunnella ja ottaa toisen ihmisen hyvin huomioon.

Introvertti on usein hyvä tarkkailija ja osaa lukea ihmisiä. Hän huomaa helpommin miltä muista ihmisistä tuntuu, ja näkee, jos jollain on paha mieli.

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


One Response to “VAIN INTROVERTTI JUTUT”

  1. Introverttiasiakaspalvelija sanoo:

    Oikeestaan kaikki kohdat osuu enemmän ja vähemmän.
    Kesän ollessa kiireimmillään (tosiaan, asiakaspalvelutyö) niin pelkästään tuttujen kysymys voitais tulla käymään saattaa aiheuttaa
    ahdistusta. Onneks miesystävä ymmärtää että työpäivän jälkeen tarvii pienen hetken hiljaa olemista.

Kommentoi