MITÄ TEEN KUN EN TREENAA?

Pakko myöntää että normaali arkeni pyörii pitkälti treenaamisen, syömisen ja niihin liittyvien asioiden ympärillä. Kun työ ja harrastukset ovat periaatteessa sama asia niin melkeinpä väkisinkin koko elämä pyörii näiden ympärillä, enkä valita sillä tunnetusti nautin kaikesta mitä teen ja en esimerkiksi ole katunut että tein ns. harrastuksesta ammatin. Tiedän paljon himotreenaajia, jotka kuitenkin tekevät työkseen jotain ihan muuta ja juurikin siksi, etteivät halua ns. pilata rakasta harrastusta tekemällä siitä ”koko elämän”.

Oon monesti maininnut, että kesä ja siihen liittyvä loma on mulle sellaista nollauksen aikaa, eli aikaa kun teen ihan muita ja juttuja ja sellaisiakin joita en harrasta muulla ajalla. Oon jo useamman vuoden pitänyt pitkän loman kesällä ja muuten sitten painanut hommia vuoden ympäri. Tällainen tyyli toimii meitsille parhaiten.

Viime vuonna mulla oli ensimmäistä kertaa ikinä sellainen kesä, että en treenannut neljään viikkoon lainkaan. Alkuun ajatus tuntui oudolle, mutta kuten kaikkeen muuhunkin, tähänkin tottui nopeasti. Tänä vuonna en ole ollut täysin urheilematta, mutta vähentänyt huomattavasti. En ole ottanut stressiä asiasta, vaan mennyt jos on huvittanut ja jättänyt välistä jos on ollut muuta. Oon ajatellut, että koska oon muuten aina sidottu aikoihin niin nyt en todellakaan halua väkisin tehdä jotain vain koska pitää treenata tietty määrä. Tällainen ajatus vapauttaa tietysti paljon aikaa ja juku vie tässä on ehtinyt tehdä kaikenlaista.

Mitäs kaikkea olen puuhaillut viime aikoina?

..Siivonnut koko asunnon lattiasta kattoon kaappeja ja hyllyjä myöten sekä muuttanut huoneiden järjestystä. Kyl kelpaa olla makkarissa oma parveke näillä keleillä!

..Maannut rannalla ja uinut varmasti enemmän kuin viimeisen kymmenen vuoden aikana yhteensä!

..Nukkunut paljon ja laadukkaasti!

..Syönyt ulkona enemmän kuin koko vuoden aikana yhteensä!

..Herkutellut enemmän kuin koko tämän vuoden aikana yhteensä. 😀 (hups..)

..Lähtenyt extemporee terassille ja baariin.

..Käynyt Ruisrockissa.

..Majaillut viikon Helsingissä.

..Osallistunut jumppatunnille, mutta päätynyt ohjaamaan sen. 😀 Ja yhden toisenkin!

Olen myös…

..Tuntenut oloni todella onnelliseksi & ei-stressaantuneeksi 

..Unohtanut mikä viikonpäivä on

..Hukannut 600 € käteistä ja löytänyt ne muutamaa päivää myöhemmin nenäkannun sisältä (!?!) 😀 

..Sairastunut kesäflunssaan (voin kertoa että helle + flunssa on melkoisen paska combo)

Viime kesänä tuli ravattua festareilla oikeen urakalla, mutta tänä vuonna oon vasta ollut Ruississa. Mä oon aina ollu festari-ihminen ja rakastan sitä fiilistä ja tunnelmaa mitä hyvillä festareilla voi kokea. Ruissi ei jää onneksi ainoaksi tapahtumaksi, sillä nyt tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä Vaasa Festivaleille, joka on laajentunut kahden päivän pituiseksi festariksi. Paikkana toimii Vaasan makein mesta, eli sisäsatama meren äärellä ja saadaan siis nauttia festareista ihan mielettömissä maisemissa!! Viikonlopuksi on tietysti luvattu hellettä, joten tästä ei paljon setit parane.

Tänä vuonna artistikattaus on tosi jees ja itse oottelen varmasti eniten E-typeä. 😀 haha. Ruokafiilistelijänä aion testailla myös tuon Food & Wine Tasting Villagen, jossa pääsee nauttimaan viinien ja oluiden lisäksi laajasta ruokamaailma. Mestoilla on erilaisia ruokavaihtoehtoja sushista kanasiipiin. Useimmilla festareilla anniskelualueet ovat rajattuja, mutta Vaasa Festeillä anniskelualueena toimii koko festarialue, mikä on mun mielestä aika jees! 

Obehan on kaikkien vippien vippi 😉

Mun instagramissa olisi nyt arvonta, jossa voi voittaa kahden päivän lipun kyseisille festareille joten tsuit tsait osallistumaan!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook

Yhteistyössä: Vaasa festival.

 


Kommentoi