PIKKUSEN ÄRSYTTÄÄ..

Siivoan aina iltaisin, sillä mulle on erityisen tärkeää herätä aamulla siistiin kotiin, etenkin siistiin keittiöön. Pikkusen pistää ärsyttämään, kun heräät ja löydät keittiön (tai olkkarin) pöydältä puurokattilan puoliksi syötynä ja kahvikupit sun muut tiskit tiskialtaassa, vaikka tiskikone on vain 30 cm päässä altaasta… grr.

Miksi mulla on aina kiire? Pikkusen ottaa pannuun, kun tiedän että se on täysin oma vika, mutta silti tuntuu että on jatkuvasti kiire saada jotain valmiiksi tai olla jossain. Yhtäkkiä on taas ilta ja koko päivä on vaan mennyt säntäillessä sinne ja tänne. Some things will never change.

Se fiilis kun kävit eilen kaupassa ja katsot jääkaappiin ja taas jotain on loppunut/puuttuu. No, ei auta, kun kurvata jumppien jälkeen (taas) nälkäisenä putiikin kautta. Ärsyttää, että menee niin paljon ruokaa jatkuvasti, etenkin tuo hevi-osaston kotiin kantaminen tuottaa tuskaa, sillä puoli kiloa (tai edes kilo) päivässä ei riitä lähimaillekkaan tälle likalle.

VEROT! Siis voi että voi ärsyttää veronmaksu ja kyseisestä virastosta lähetetyt kirjeet, mätkyt ja metkut. Veroprossa vie yli kolmasosan tuloista ja sekään ei riitä, ei hemmetti huvittais muuttaa Monacoon. :D Luopuisin mieluusti monista ”verorahoilla maksetuista” asioista, jos saisin oman prosenttini pienemmäksi. Tervetuloa Suomeen, täällä tapetaan viimeinenki työmotivaatio ja yrittäminen!

Treenin jälkeen ei ärsytä enää mikään, ainakaan hetkeen! :D

Mikäs sua ottaa pannuun tällä hetkellä? :D

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


5 Responses to “PIKKUSEN ÄRSYTTÄÄ..”

 1. LunaM sanoo:

  Mua ottaa pannuun erityisesti, että teen arvokasta työtä, mutta en saa siitä kuitenkaan palkkaa mikä riittäisi välttämättömiin menoihin. Se riittää perheen elättämiseen mutta ei muuhun tärkeään. Pidän tärkeänä että joskus pääsisin lomalle, saisin hemmotella itseäni käymällä kampaajalla tai hierojalla ja voisin vain ostaa salikortin.

 2. Noora sanoo:

  Tuohon aikaisempaan postaukseen liittyen, teetkö tällä hetkellä salitreeneissä kaikissa liikkeissä pidempää sarjaa? että onko tarkotus hakea nimenomaan sitä pumppia niin ylä kuin alakroppa liikkeissä? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Toistomäärät vaihtelevat 12-20 välillä, mutta melkein kaikki sarjat ovat joko supersarjoja tai giantteja, jolloin sarjan kesto on siis pitkä ja pumppi löytyy hyvin. :)

 3. Piya sanoo:

  Hei! Ei liity ärsyttäviin asioihin mitenkään, (paitsi, että itsekin haluan siivoa keittiön kuntoon yöksi ja rakas puolisoni puolestaan ei viitsi laittaa tuolia takaisin pöydän alle tai siivota murujaan syötyään tai rutistele purkkeja laittaessaan ne roskiin, mikä ärsyttää!!) xD

  Mutta kysyisin, että onko Stay in Shape ruokavalio minulle hyvä vaihtoehto, jos haluan kiinteytyä kesää kohti fiksusti? Pelaan futista pari kertaa viikossa ja käyn lisäksi 1-2 kertaa viikossa salilla tai teen loikkatreeniä/mäkivetoja pihalla.. painan 55kg, pari kiloa voisi tiputtaa, joten onko alle 65kg ruokavalio ok? Onko tässä kasvisvaihtoehtoja..? :) Kiitos jo etukäteen.

 4. mari sanoo:

  Ihana et joskus voi pikkasen ärsyttää myös tavalliset jutut eikä koko maailman tuska :D

  Pikkasen ärsyttää tavallisen kokoiset astiat, eihän niihin mahdu kun puolet ruoka-annoksesta, joko täytyy hakea monta kertaa/syödä suoraa kattilasata tai kerätä niitä ruuan paloja sylistä, jotka tippuu liian täydeltä lautaselta ;)

Kommentoi