MILTÄ MUN TREENIT NÄYTTÄÄ TÄLLÄ HETKELLÄ?

Tällä viikolla on käynnistetty hieman erilaiset meiningit treenien suhteen. Mulla on käytössä suunnitelma sekä treenit, jonka mukaan menen. Omalla kohdalla nuo jumppahommat aina hieman häiritsee näitä omia projekteja, mutta teen aina parhaani ja modeeraan hommia itselleni sopivaksi. Tämän viikon olen mennyt täysin ohjelman mukaan, ihan vain siksi että voin tunnustella miltä tuntuu tehdä näin monta salitreeniä jumppien lisänä. Jos tuntuu siltä, että treeniä tulee liikaa niin sitten vähennän. Ensin täytyy kuitenkin kokeilla, sillä monesti oon todennut omat ennakkoluulot vääriksi kun olen vaan ottanut ja testannut jotain uutta.

Tällä viikolla olen siis treenannut ja tulen treenaamaan seuraavasti:

ma: pakarat (jumpat: bodyattack & spinning)

ti: olkapäät + kädet (jumppa: RPV)

ke: pakarat + core (jumpat: bodyattack & TBC)

to: (jumpat: bodystep & sprint)

pe: pakarat + reidet (jumppa: rpv)

la: ylävartalo + core (jumpat: spinning & bodystep maraton 90′)

su: lepo 

Yhteensä siis viisi salitreeniä ja kymmenen jumppaa, melko hurjaa jos en sanois! 😀 Täytyy huomioida että kyseessä on intensiivinen ja suht lyhyt (8 viikkoa) haaste, eli tarkoitus ei ole painaa tällä menolla kuukausikaupalla. Aion myös kuulostella kroppaa ja vähentää noista salihommista jos tarvetta. Tällä hetkellä kuitenkin olo ja fiilis on oikeen hyvä ja uudet treenit ovat olleet todella mielekkäitä! Täytyy myöntää, että olin hieman skeptinen kaikkien kuminauha & ”pienillä painoilla” tehtävien liikkeiden suhteen, mutta kun tempoo supereita ja giantteja menmään niin pienemmälläkin painolla saa sen ”failuren” aikaseksi. Pakarat ovat löytyneet myös ihan uudella tavalla, joten innolla oottelen mitä tässä on luvassa! Treenit ja ruokavalio vaihtuvat kahden viikon välein, joten motivaationkin pitäisi pysyä hyvin yllä sen alkuinnostuksen jälkeenkin.

Tähän loppuun täytyy vielä mainostaa tuota lauantaina BODYSTEP – maratonia, eli tunti on avoin ihan kaikille ja pidetään siis Wasa Sports Clubilla la 21.4 kl. 12:00-13:30. Luvassa kovaa ja kivaa treeniä kuuden ohjaajan voimin, yllätyspalkintoja ja hyvää meininkiä. Toivottavasti nähdään. 🙂

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi