TÄNÄÄN ALKOI 8 VIIKON HAASTE!

Kerroin viime viikolla lähteneeni mukaan nettivalmennus-haasteeseen ja kahdeksan viikon valmennus alkoikin tänään. Tulimme eilen illalla kotiin Helsingistä ja täytyy sanoa, että vaikka oli ihan huippu viikonloppu, niin vitsit on ollut tahmee päivä tänään. Ohjelmassa oli kuitenkin ensimmäinen treeni, joten tunnollisesti painuin salille aamulla. Vaikka hieman väsytti, niin olin silti motivoitunut, sillä oli kiva päästä kokeilemaan uutta treeniä, joka oli itseasiassa aika paljonkin erilainen mihin olen itse tottunut. Haasteen aikana tulen tekemään 3-4 omaa treeniä viikkoon ja ainakin ensimmäisen setin perusteella saa kyllä kroppa uutta ärsykettä ja muutenkin hieman uutta inspiraatiota näihin puuhiin.

viikonlopulta!

Valmennus johon lähdin on siis nimeltään Power Booty Challenge ja se on Lauren Simpsonin käsialaa. Oon seuraillut Laurenia instagramissa jo tovin ja mun mielestä hänen ajatustapa ja metodit ovat sellaisia, joihin itsekin uskon (ja onhan hänellä ihan huikee body, ei voi kieltää :D) joten tämä tuntui kokeilunarvoiselta jutulta. 8 viikkoa tuntuu sopivalta ajalta tähän väliin ja uskon että saan motivaation nousuun, kunhan saan taas hommista rutiinia. Haasteita tulee olemaan siinä mielessä, että ruokavalio on hyvin eri tavalla rakennettu mihin olen tottunut ja esimerkiksi ruokien painot ovat eri mittayksiköissä joita suomessa käytetään. Lisäksi ruuat ovat punnittu kypsänä ja ateriat ovat aina erilaisia reseptikokonaisuuksia. Otan tämän kuitenkin myös haasteena, sillä ainakin oppii uutta ja erilaisia näkökulmia toteuttaa terveellistä ruokavalioita.

Treenit ovat siis nimensä mukaisesti pakarapainotteisia ja onkin kiva nähdä millaista muutosta saa aikaan, kun treenaa saman lihasryhmän sen 2-4 krt viikkoon. Tämän päivän treeni oli pelkkiä supersarjoja ja giantteja, mutta mukana on melko paljon liikkeitä kehonpainolla + kuminauhan kanssa tehtynä. Vaikka uskonkin kunnon painojen käyttöön, niin ihan mielenkiintoista kokeilla myös erilaista settiä välillä. Jos mikään ei muutu, mikään ei muutu. Skeptisyyden sijaan, aionkin vain luottaa prosessiin ja katsoa mitä tapahtuu! :D Ohjelma sisältää myös aerobisia treenejä, mutta ne jäävät mulla väliin, sillä nuo jumpat korvannee ne paremmin kuin hyvin!

Mikä tavoite? 8 viikossa ei nyt mitään maata mullistavaa saa aikaan, mutta haluan saada hieman säännöllistettyä treeni – ja ravintohommia ja siistiä ulkomuotoa kesää kohti. En pistä pahitteeksi jos pakaroihin tulee vähän lisää poweria ja alakroppa kiinteytyy shortsikelejä varten. :D

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi