BOOTY BOOTCAMP WORKOUT

Meillä on Wasa Sports Clubilla koko tämän viikon ajan erikoisviikko, jolloin joka päivä on jotain hieman erikoisempaa, kuten aamiaisbuffet tai salaattilounas jäsenillemme. Päivien aikana on myös erilaisia tarjouksia ja spessumpaa ryhmäliikuntaa! Minäkin pistän lusikkani soppaan ja ohjaan tulevana perjantaina ainutkertaisen Booty Bootcamp Workoutin! Olen erikoistunut mitä tehokkaampiin ja hikisiin plyometrisiin harjoituksiin ja tämä tulee olemaan myös sellainen. Kidutuksen kohteena tulee olemaan alavartalo ja etenkin pakarat.

Tässä vuosien aikana oon vetänyt niin paljon erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kokeillut juttuja ja välineitä, joten väitän tietäväni aika hyvin miten saadaan aikaseksi täydellisen hapottava pompputreeni, höystettynä ihanalla pakarapoltteella. Kun käytössä on kehonpaino ja/tai pienet lisäpainot/kuminauhat, täytyy osata käyttää tiettyjä tehosteita, jotta hommasta tulee riittävän kuormittavaa, mutta niin että liikkeet on kuitenkin mahdollista tehdä kunnolla! Kuka vaan pystyy keksiä kuoleman rankan treenin, mutta on eri asia saada ihmiset tekemään se, ja vielä kunnolla!

Suunnitelmissa olisi miksata yhteen kehonpainoharjoittelua, plyotreeniä, erikositekniikoita sekä jäätävää syketreeniä niin, että kalorikulutus tulee hakkamaan maksimilla koko viikonlopun ajan.  Ajattelin höystää tunnin tietysti mitä parhaimmalla jytämusalla, joten luvassa on todellakin kunnon BOOTY BLAST, jonka avulla viikonloppu starttaa paremmin kuin hyvin. Suunnittelen setin niin, että kaikki ovat tervetulleita iästä ja kunnosta huolimatta, ainoa mitä tarvitaan on oikeanlainen asenne. :)

Treenin jälkeen meillä alkaa uima-allas partyt, joten mikäs sen mukavampaa kuin mennä saunan kautta poolille lillumaan ja nauttimaan tarjoilusta & hyvästä musiikista kesäfiiliksellä!

MITÄ, MISSÄ, MILLOIN?

paikka: WSC – Ladies club & spa

milloin: perjantaina 16.2 kl 16.30-17.30

kenelle: kaikki (naispuoliset) ovat tervetulleita. Ei-jäsenet hintaan 5 €! 

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook: TÄÄLLÄ.


One Response to “BOOTY BOOTCAMP WORKOUT”

  1. Marjaana sanoo:

    Moikka! Asia ei koske postausta mutta salilla käy yksi ihan mukavan näköinen ja oloinen mies. En ole pahemmin hänen kanssa puhunut. Mutta voiko miestä lähestyä salilla? Ja miten se olisi sopivaa ja kohteliasta ? :D löytyykö vinkkejä??:)

Kommentoi