MISTÄ NOI TRIKOOT ON?

Oon saanut viime aikoina niin paljon kysymyksiä koskien noita pöksyjä, joten omistetaan niille yksi postaus. Kuten tiedätte, tykkään korkeavyötäröisistä treenihousuista, sillä ne ovat mukavat päällä, eikä pöksyjä tarvitse vedellä ylös jatkuvasti. Ne ovat myös hieman imartelevammat vartalolle jos multa kysytään. Näissä trikoissa on myös pakaroita imarteleva rypytys (tämä varmaan makuasia :D). Lisäksi kangas on mielestäni mukavan pehmeää ja napakkaa!

Kyseessä on siis ABS2B Fitness apparelin trikoot, joita mulla itselläni on kolmessa värissä. Tilausaika tuolta sivulta oli pitkä, sillä toimituksessa kesti yli kuusi viikkoa. Samoja pöksyjä voi ostaa joistakin ruotsalaisista nettikaupoista, mutta valikoima ei ole yhtä laaja kuin tuolla pääputiikissa!

Mulla on siis korkein vyötärö ja koko pakaran rypytys. Trikoiden kokona mulla on XS. Siinäpä infoa teille, jotka olette näiden perään kyselleet! :)

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook: TÄÄLLÄ.


6 Responses to “MISTÄ NOI TRIKOOT ON?”

 1. Helmi sanoo:

  Hei! Ei liity tähän postaukseen mutta olen etsinyt ruokavalita itselleni ja hyviä olen löytänytkin netistä. Ainut mikä mietityttää niin että olen kasvissyöjä (en vegaani), että miten muutan määrät esim kana-tofu, kana-soija onko se ihan yks yhteen että 150g kanaa niin 150g tofua esim. ja että vertaillaanko sinä kalori vai proteiinin määrää :D Kuinka voisit tuota omaa kiinteystys ohjelmaa minkä aikoinaan teit niin suositella nykyään? Ja vielä yksi (:D) että olen tosi huono syömään 2 lämmintä ateriaa, olen paljon reissussa niin en ole ikinä kuin vasta illalla kotona niin millaisia päivällisvaihtoehtoa suosittelisit jos salaatit ei ole mahdollisia? :) KIITOS superisti jo etukäteen vastauksesta :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Käyttäessä kasvisproteiininlähteitä ne yleensä sisältävät sekä proteiinia että hiilaria (ja rasvaa) eri suhteessa kuin vaikka kana tai muut eläinproteiininlähteet, jolloin määriä ei voi suhteuttaa suoraan eläinperäiseen proteiiniin. Tällöin pitäisi siis laskea niin että hiilarinlähdettä tulee sen verran että kasvisproteiininlähde kattaa myös osan siitä. Lisäksi tulisi huomioida että syö niin monipuolisesti että saa kaikki välttämättömät aminohapot kasvisruokavaliolla. =)

   Oon suunnitellut kiinteytyjän kasvisruokavalion, jossa on siis lista erilaisista kasvisproteiininlähteistä ja määrät miten paljon niitä voi mitäkin käyttää aterioilla, jotta nämä aiemmin mainitut asiat täyttyy! –> https://ainorouhiainen.fi/treeniohjelmat/kiinteytyjan-kasvisruokavalio/

 2. Maiju sanoo:

  Hei!
  Kiitos vinkistä. Tuleeko tuolta tilatessa tullimaksut päälle?

 3. Sara sanoo:

  Onko nää sun mittatilaustyönä teetetyt? Katselin noiden sivuja ja ilmeisesti siellä pystyi itse räätälöimään itselle sopivat trikoot.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kyllä, eli saa itse valita koon, vyötärön, värin jne! Tilauksessa voi mennä sellanen 6 viikkoakin ennen kun ne on perillä. :)

Kommentoi