TOINEN DIEETTIVIIKKO – HAASTEITA & VUORISTORATAA

Toinen viikko Lean&Toned – ohjelmaa alla tämä viikko on sisältänyt enemmän vuoristorataa kuin ensimmäinen. Olisihan se kivaa jos kaikki sujuisi aina mukavasti, kivuttomasti ja helposti, mutta näin ei valitettavasti ole. Johtuuko hormoneista vai mistä, niin kulunut viikko on sisältänyt sekä ihan loistavia päiviä, kun energiaa on piisannut vaikka muille jakaa ja sitten niitä takkuamisia, kun olis vaan väsy ja nälkä (tai lähinnä tekis mieli jotain) eikä huvita mikään. Arki sujuu mulla aina helpommin, mutta viikonloput vaativat hieman enemmän totuttelua, ennen kuin rytmi löytyy taas. Täytyy muistaa, että uudet tavat vaativat aina hieman harjoittelua, eikä heti alkuun kannata luovuttaa jos jokin ei suju kuten oli toivonut. Eiköhän tää tästä voitoksi taas käänny. Action equals results!

Tänään on kuitenkin ollut taas normaali fiilis ja kävimpä heittämässä Bodyattack- tuurauksenkin heti aamusta. Tähän aikaan vuodesta kun tekemiset on muutenkin vähissä, on viikonlopun aamutreenit ihan parhautta. On ihan huippu fiilis, kun 11 aikaan lauantaina/sunnuntaina aamupäivällä treeni on jo tehty ja koko päivä edessä. Oon tosin menossa tekemään vielä salitreenin tänään, jotta pystyn pitää 2 lepopäivää tulevalla viikolla. Itse joudun hieman soveltaa tämän valmennuksen treenisykliä ohjauksien vuoksi, mutta muille tuossa valmennuksessa tulee hyvin palautuspäiviä ja tää valmennus sopii siis aloittelijalle sekä kokeneemmallekin treenaajalle!

samat makrot ja kalorit

Mun tavoite tässä valmennuksessa on myös opettaa uusia tapoja sekä vinkkejä ruokailuihin/treeneihin, jotta hommat jäisi käyttöön myös tämän kolmen kuukauden jälkeen. Meillä on pystyssä FB-ryhmä, jossa saa kysellä kaikkea valmennukseen liittyvää ja johon jaan ideoita ruokailuihin/treeneihin. Pyrin myös opettamaan miten aterioita voi varioida IIFYM – tyyliin, jolloin ruokailutavat jäävät monipuolisuuden vuoksi helpommin käyttöön. :) (IIFYM = if it fits your macros). Tuo ryhmä on ollut hyvä idea, sillä tuntuu jotenkin henkilökohtaisemmalta valmennukselta, kun pystyy opastaa ihan arkisissakin asioissa ja joskus joku itselle itsestäänselvyys, voi olla toiselle iso apu!

molemmissa aterioissa samat makrot ja kalorit :)

Tällä hetkellä oon kyllä todella onnellinen että vain kaksi viikkoa sitten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja pistää ruokailutavat ja treenit kunnolla kondikseen (vaikka eivät kovin ne retuperällä olleetkaan) sillä jo parissa viikossa voi fiilis nousta tosi paljon. Jos itse pohdit tällä hetkellä jonkun jutun aloittamista niin sanon sulle, että tee se nyt! Ei huomenna, eikä ens viikolla, vaan nyt. Aloita pienillä askelilla, sillä jokainen askel vie kuitenkin oikeaan suuntaan ja se palkitaan ihan aina!

Kivaa sunnuntaita ystävät!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


4 Responses to “TOINEN DIEETTIVIIKKO – HAASTEITA & VUORISTORATAA”

 1. Jaana sanoo:

  Minä verran sulla on paino noussut siitä kun lopetit valmennuksen Timon kanssa?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mullahan ei paino liikkunut kovinkaan paljon valmennuksen aikana, vaikka rasva% tippui suhteellisen paljonkin. Tällä hetkellä siis paino pyörii suunnilleen samoissa, kilon pari korkeemmalla kuin valmennuksen lopussa, mutta kireys on kyllä löysempi nyt eli siihen haen parannusta!

 2. jp sanoo:

  Moikka! Olisiko sulla joku vinkki millä kerman/kookoskerman voisi korvata kanakastikkeeseen/kanawokkiin?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Tarkoitatko kevyempää vaihtoehtoa vai? Kookosmaitoahan saa myös light versiona jossa on kaloreita huomattavasti vähemmän, mutta maku ja koostumus silti hyvä kastikekäyttöön. :)

Kommentoi